Lazio-Juventus – Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 december 05.
Lazio
Teljesítmény:
N N N N N
  • Stadio Olimpico, Roma
  • December 07. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvége bizonyos szempontból vízválasztó volt az olasz elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban, ugyanis a Juventus hazai pályán mindössze csak egy 2-2-s döntetlenre volt képes a kiesés elől menekülő Sassuolo ellen (sokat elmond, hogy a 68. percben még a kiscsapat vezetett), és mivel az Internazionale Martínez két góljával legyűrte az utolsó előtti SPAL-t, a két csapat helyet cserélt és most már az Inter vezeti a tabellát 37 ponttal, egy ponttal a torinóiak előtt.

Mögöttük a harmadik helyen hat ponttal lemaradva jön a Lazio és ennek fontosságát most az adja, hogy a hétvégén szombaton a bődületes formában lévő fővárosi Sasok éppen a Juventust fogadják és ha nyerni tudnak, akkor három pontra megközelíthetik Cristiano Ronaldo alakulatát.

Nem egyszerű megtippelni ennek a meccsnek a végeredményét, hiszen a Lazio hazai pályán még nem kapott ki idén, 7 meccsből öt győzelem és két döntetlen a mérlegük, ráadásul átlagban három gólt rúgnak hazai közönségük előtt – és utóbbi biztos, hogy most is űzni-hajtani fogja őket.

Viszont a vendégek sem írhatóak le egyáltalán, hiszen ők még idegenben sem kaptak ki idén, pont öt győzelem és két döntetlen a mérlegük, bár ezek kicsikart sikerek voltak főleg, hiszen a 7 meccsen rúgott 10 gól nem éppen gólzáporos meccsekről árulkodik. És a Juvét az a tény is hajtani fogja, hogy mivel az Inter már pénteken játszik odahaza az AS Roma csapatával, ennek a meccsnek az időpontjában Ronaldóék hátránya már négy pont lehet az első helyhez képest.

Előző 5 meccs eredménye
2019.01.27.Serie A
lazio
1:2
juventus
Serie A
2018.08.25.Serie A
juventus
2:0
lazio
Serie A
2018.03.03.Serie A
lazio
0:1
juventus
Serie A
2017.10.14.Serie A
juventus
1:2
lazio
Serie A
2017.08.13.Serie A
juventus
2:3
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Az elmúlt hét meccsén az Öreg Hölgy egyébként nem kapott ki és hat győzelemből álló sorozatuknak vetett véget a Sassuolo elleni döntetlen, de a Lazio hasonló jóval dicsekedhet, hiszen ők már hat győzelemmel fogadják majd a torinói alakulatot és veretlenek 9 meccse! Kizárólag amiatt, mert a Sasok játszanak hazai pályán, a valószínűsíthető tipp a kétesély, hazai győzelem vagy döntetlen, bár az idei szezonban párszor láttuk a Juventust igazán fontos helyzetekben bravúrokat bemutatni.

A többi fogadó és a fogadóirodák sem így gondolkodnak egyébként, legalábbis erről árulkodnak a szorzók, amelyek szerint a Juve a meccs esélyese, de akárhogy is, mindenképpen érdemes figyelembe venni a Lazio formáját és hazai pályáját, tehát akár el is tekinthetünk a végső kimenetelre fogadástól és maradhatunk kizárólag a gólszámos tipp mellett, ami a torinóiak védelmének hatékonyságát figyelembe véve inkább 2.5 gólszám alatti gólt jelent.

A két gárda 1993 óta 62 alkalommal találkozott egymással, ezeken a meccseken többnyire a Juve dominált, 34 győzelem van a nevük mellett, míg a Lazionak csak 15 sikere van, ráadásul a két csapat elmúlt 3 találkozóját is simán nyerte az Öreg Hölgy. Döntetlen nem volt az elmúlt 12 egymás elleni mérkőzésükön és az elmúlt öt meccsből hármon 2.5 gólnál több találat született és ezeken a meccseken egyébként mindkét oldal rúgott legalább egy gólt.

Ami még érdekesebb, hogy a Rómában lebonyolított legutóbbi hat meccs mindegyikét a Juve nyerte, így talán érdemes a fenti javaslatot átgondolni, bár a Lazio formáját és morálját tekintve még mindig inkább a hazai siker felé billen kicsit a mérleg. És miután egyik oldalon sincs sérült, így sok múlik például azon, hogy a Sassuolo ellen elég gyengén muzsikáló Ronaldo villan-e vagy sem.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső