Lazio – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 01.
Lazio
Teljesítmény:
V V N V N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Március 02. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Torino
Teljesítmény:
N D D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy ígértem nektek, a másik két tippünk az olasz első osztályú bajnokságból érkezik, előbb a Lazio – Torino, majd később a Juventus – Spezia meccsel zárjuk a napot. A katasztrofális Bajnokok Ligája meccset egy katasztrofális bajnoki követte, a Lazio miután 4-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Bayern München ellen, a hétvégén a Szinisa Mihajlovics által irányított Bologna kényszerítette térdre őket és nyert 2-0-ra.

Nem jött jókor a vereség, mert így a Napoli pontszámban beérte őket, sőt meg is előzte (és még Gattusoéknak van egy elmaradt meccse), szóval jelen állás szerint a Lazioval jövőre nem fogunk egyik európai kupában sem találkozni.

A tavalyi évben is a tavaszuk volt rosszabb, a koronavírus utáni újraindítást követően szinte azonnal elbukták a lehetőségét, hogy bajnokok legyenek, végül aztán a negyedik helyen zártak…

Most egy rossz tavasz következtében rengeteg pénztől esnének el, pedig arra a Lazionál nagy szükség lenne…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bologna – Lazio

A vendég Lazio meggyőzően kezdte a találkozót, két pontrúgás következtében könnyedén 2 góllal is elhúzhattak volna, ám Szergej Milinkovics-Szavics távoli szabadrúgása centikkel szállt el a jobb felső sarok mellett, majd a Joaquin Correa buktatásáért megítélt tizenegyest – furcsa módon – Ciro Immobile kihagyta. A társak joggal ölelgették Skorupskit, aki nem csak kivédte, de meg is fogta a labdát. Nagyon gyenge tizenegyes volt, rosszul helyezett, és erő sem volt benne. Erre szokták mondani, hogy tizenegyest nem lehet kivédeni, csak rosszul rúgni…

Utólag látva sokba került ez a kihagyott tizi, mert a Bologna az első végigvitt támadását góllal fejezte be: Két perccel a büntető után Orsolini tört előre a jobboldalon, szép összjáték végén lőni is tudott, és Pepe Reina ugyan kiütötte a lövést, a kipattanóra lecsapott Mbayé, 1-0.

Több gól nem esett az első játékrészben, Reinának akadt még egyszer védenivalója, Barrow lövését kellett kitornáznia.

A második félidő első negyedórájában nem történt semmi említésre méltó, a 64. percben azonban váratlanul újra betaláltak a hazaiak: Barrow alapvonali beadására érkezett Nicola Sansone, megelőzte emberét és kapásból bombázott. Szép gól volt.

Simone Inzaghi ezután hármas cserét hajtott végre, támadóbbá tette a csapatát, de egyetlen Muriqi lövésen kívül semmit nem tudtak felmutatni a vendégek.

Ők nem, de saját játékosa veszélyeztette a Bologna kapuját, nem sokon múlt az öngól, de Skorupski újabb bravúrt mutatott be.

Felejthető, sőt kifejezetten gyenge héten van túl a Lazio…

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.01.Serie A
torino
3:4
lazio
Serie A
2020.06.30.Serie A
torino
1:2
lazio
Serie A
2019.10.30.Serie A
lazio
4:0
torino
Serie A
2019.05.26.Serie A
torino
3:1
lazio
Serie A
2018.12.29.Serie A
lazio
1:1
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Cagliari – Torino

Ez volt a bikák utolsó mérkőzése, a hétvégén ugyanis elmaradt a Sassuolo elleni bajnoki, mivel a Torino kilenc tagja (hét játékos és két stábtag) is elkapta a koronavírust. Sokáig úgy tűnt, hogy a Lazio elleni mérkőzés is veszélyben van, de egyelőre nem jelentették be, hogy elmaradna a holnap estére kiírt bajnoki mérkőzés.

Szóval, az előző fordulóban rendezett Cagliari – Torino meccs összefoglalóját olvashatjátok, a tipp harmadik harmadában pedig kitérünk arra, hogy kik azok, akik majd a vírus miatt biztosan nem lesznek ott a pályán.

Egyre jobban körvonalazódik az olaszoknál is, hogy mely csapatok izgulhatnak a hajrában a kiesés miatt. A Crotone és a Parma egyre reménytelenebb helyzetben van, a Cagliari és a Torino pedig küzd. Ezért is volt elképesztően fontos ez a meccs…

A Cagliari a szerencsével is hadilábon áll mostanában, az Atalanta ellen hiába játszottak jól – vagy legalábbis nem rosszul – a végén Muriel hosszabbításban szerzett góljával kikaptak.

A gólszerzés ezúttal sem ment, pedig Simeone, Joao Pedro, Marin és Hernández is próbálkozott.

A Torino mindeközben kevés veszélyt jelentett Cragno kapujára, egyedül Mandragora kapura lövését emelhetjük ki, ami végül az oldalhálóban kötött ki.

Gól a második félidő hajrájáig nem esett, ekkor viszont Mandragora szögletét Bremer, a brazil bekk fejelte a hosszúba. És innentől a Cagliarinak nem is volt több lehetősége, sőt annak is örülhettek, hogy nem lett kivégzés a dologból. Cragno kétszer is óriási bravúrt mutatott be, így nem tudta lezárni a meccset a Torino. Végül ez is elegendő volt, és a hármas sípszó felharsanásakor hatalmas torinói örömünnep vette kezdetét. Davide Nicola első győzelme meglett, a Torino pedig öt pontra elhúzott a Cagliaritól.

Összefoglalás

Ami most már csak két pont, hiszen Joao Pedroék a hétvégén 2-0-ra nyertek a Crotone vendégeként. Majd, ha bepótolják az elmaradt bajnokit kiderül, hogy megmarad-e a különbség a két csapat között vagy sem.

Ígértem, hogy elmondom, mely játékosok kapták el a vírust, sajnos hosszú névsor lesz: Bremer, Nicolas N’Koulou, Karol Linetty, Alessandro Buongiorno, Andrea Belotti, Wilfried Singo, Daniele Baselli és Nicola Murru.

Ez bizony komoly probléma, és a lehető legrosszabbkor jött. A kezdőből legalább négy játékos kulcsszerepet tölt be, Davide Nicola nincs könnyű helyzetben.

A Lazionál továbbra is Luiz Felipe sérült, meg Stefan Radu és Manuel Lazzarri.

Beszélhetünk az őszi bajnokijukról, végül is van relevanciája, de azt kell mondjam, az esélyeket most teljesen átírta a koronavírus. Egyébként egy baromi izgalmas, gólgazdag mérkőzésen 4-3-ra nyert Torinóban Simone Inzaghi együttese.

Hiába a gyenge teljesítmény a múlt hétről, toronymagas esélyese a találkozónak a Lazio. Talán akkor is az lenne, ha a Torinóból mindenki egészséges lenne, de így még egyértelműbb a dolog… A hazaiak győzelmére tippelek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső