Lazio – Zenit: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 23.
Lazio
Teljesítmény:
N D D N D
  • Stadio Olimpico di Roma
  • November 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Zenit
Teljesítmény:
D N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nincs megállás, újabb Bajnokok Ligája tippel készültünk, mégpedig a Lazio – Zenit meccsel. A Bajnokok Ligája F csoportja az egyik legkiegyenlítettebb eddig, 1-1 pont választja el az első három helyezettet, szóval a hiba nem megengedett senkinek sem, különben lépéshátrányba kerülhet.

Fontos meccs ez a Lazionak, egy esetleges győzelemmel nagy lépést tehetnének a továbbjutás felé. Őket is megtizedelte a koronavírus, de a legjobbjaik egy része már a hétvégi, Crotone elleni bajnokin visszatérhetett.

A Zenit a bajnokságban úszkál, mint hal a vízben, 15 forduló után egypontos lemaradásban vannak a CSZKA Moszkvával szemben, de pörög a szekér, nem úgy a BL-ben, ott csak egyetlen pontot sikerült bezsákolni. De azt pont az előző fordulóban, a Lazio ellen.

Jöjjön a visszavágó!

Mi történt az előző körben?

Hosszabb összefoglalót írunk a legutóbbi fordulóban elért eredményről, a két gárda a válogatott szünet előtt összecsapott egymással.

Zenit – Lazio

Rengeteg hiányzóval kellett számolnia Simone Inzaghinak, olyan játékosokat kellett nélkülöznie, mint Ciro Immobile, Luis Alberto, Manuel Lazzari, Thomas Strakosha, Lucas Leiva vagy Stefan Radu. A fogadóirodák pedig (talán pontosan emiatt) a hazai pályán játszó oroszokat tartották esélyesebbnek. A Lazionál újra kezdőként jutott szóhoz Vedat Muriqi, a koszovói légiós, akit nagy reményekkel igazoltak Törökországból, de eddig nem sikerült felvenni a tempót, hét meccs alatt (4 bajnoki és 3 Bajnokok Ligája meccs) még nem sikerült bevenni az ellenfelek kapuját. Ezzel el is árultam, hogy a Zenit ellen sem jött össze a dolog.

Az első félidőben alig-alig láthattunk valamit, mindkét együttes egyszer tudta eltalálni a másik kapuját, a kapusoknak sok dolga nem akadt.

Amikor pedig lett volna, akkor nem tudtak segíteni. Gondolok itt Reinára, a 32. percben ugyanis bevették a kapuját, a videójáról elhíresült Dzyuba fejelte Erokhin elé a labdát, a 31 esztendős játékos pedig kapásból lőtt.

A második félidőben már inkább a Lazio dominált, a Zenit próbálta megőrizni egygólos előnyét, amivel nagyot léphettek volna előre a tabellán.

Ez egészen jól haladt, konkrétan a 82. percig, ekkor a csereként pályára lépő Felipe Caicedo talált hálóba. Nem ez volt az idényben az első eset, hogy Caicedo a padról beszállva ment pontot a csapatának. A Juventus elleni bajnokin is ő volt a nyerő ember, a 95. percben sikerült egyenlítenie. Talán megérdemelne egy kicsivel több játékidőt.

Nem ez volt életünk meccse, annyi szent, a visszavágón sem számítok őrületesen jó találkozóra – ebből kiindulva.

Előző meccs eredménye
2020.11.04.Bajnokok Ligája
zenit
1:1
lazio
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Összefoglalás

Vannak immáron visszatérők a Lazionál, Ciro Immobile már pályára lépett a Crotone ellen, gólt is sikerült szereznie. Az utolsó helyezett elleni meccset egyébként 2-0-ra nyerték a fővárosiak, Immobile mellett Correa volt még eredményes.

A Zenit, ahogy említettem a második helyen áll az orosz pontvadászatban, lemaradva a CSZKA Moszkva ellen. Ők botlottak a hétvégén, 2-2-es döntetlent tudtak csak elérni a Groznij ellen. Góljaikat egy középpályás és egy védő, a számunkra is ismerős válogatott játékos, Kuzjajev és a Liverpoolban is megfordult Dejan Lovren szerezték.

Dzyubát csak a válogatott keretből tették ki, úgy tűnik, a kis intim videója a Zenites pályafutására nem volt hatással, végig játszotta a találkozót.

A fentebb leírt meccsen kívül soha nem futott még össze a két együttes, örökmérlegről nem igazán tudunk beszélni. Vagyis de, tudunk. Egy döntetlen. Kész.

Az oroszoknál három sérültről tudunk… De ez szinte bármikor változhat: Ozdojev és Wendel könnyebb sérülést szenvedtek, Driussi pedig október vége óta nem léphetett pályára, elviekben hamarosan mindhárman felépülhetnek.

A Lazionál már sokkal jobb a helyzet a korábbi hetekhez képest, elsősorban Luis Alberto, Immobile és Strakosha felépülésére gondolok. Gonzalo Escalante és a csapat harmadik számú kapusa, Silvio Proto nem bevethető, Szergej Milinkovics-Szavics és Luis Felipe pedig koronavírusos.

Elképesztő egyébként, hogy mennyien kapták el a vírust a válogatott szünet alatt. Ez azért felvet jó néhány kérdést. Elég megnézni az ukrán csapatot, a szerbet, ahol folyamatosan jönnek a hírek újabb és újabb fertőzöttekről.

No, ez csak egy kis mellékzönge volt.

Mit várok ettől a meccstől? Egyértelműen hazai győzelmet. Az Immobile – Correa kettős nagyon jól megérti egymást, örömteli a rómaiak számára, hogy mindketten bevethetők, tehát a Lazio góljában, góljaiban szinte biztos vagyok.

A Lazio hazai pályán a Dortmundot is elrendezte (3-1), szóval a Zenit nem jelenthet problémát. Amennyiben nyerik a mérkőzést, jó eséllyel a továbbjutás is meglesz, így extra fontos a három pont begyűjtése.

A Zenit pedig, ha kikap, akkor nagyjából el is búcsúzhat a Bajnokok Ligájától, de az esélye megmarad arra, hogy a belga Brugge-t megelőzve az Európa Ligában folytassa. Ehhez pedig a legfontosabb, hogy idegenben megverjék őket. De az még odébb van, most mindenki a Lazio elleni meccsre koncentrál.

Nem rossz csapat a Zenit, de az olaszokat sokkal egységesebbnek találom. Ott van még a hazai pálya előnye, még nézők nélkül is. Nem is húzom tovább az időt: Gólokkal illene verni az oroszokat, és reménykedem egy ilyen forgatókönyvben. A Lazio győzelmére fogok tippelni ezúttal.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső