Leeds United – Aston Villa: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 30.
Leeds United
Teljesítmény:
V D V N N
  • Elland Road
  • Október 02. 17:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Aston Villa
Teljesítmény:
N D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ígértem egy nagy meccset a mai napra, amiről írunk. Nem ez lesz az. Hanem majd a következő. De ki tudja, lehet, hogy a Leeds United – Aston Villa találkozó kenterbe veri majd a mindenki által várt angol bajnokit.

Számomra mindkét csapat nagyon szimpatikus, rossz volt nézni, hogy a Leeds tavaly majdnem kiesett, idén viszont sokkal feljebb végezhetnek, alaposan bevásároltak a nyár folyamán.

Most azt rossz nézni, hogy az Aston Villa így gyengélkedik, bár a válogatott szünet előtt már kezdték összekapni magukat. Talán nem veszi vissza őket annyira ez a másfélhetes kihagyás.

A Leeds remek játékosokból tevődik össze, jól is kezdték az idényt, ám az utóbbi időben megtorpantak. Már három forduló óta nem tudtak nyerni, ha valakinek, hát nekik szükségük volt erre a kis szusszanásra, hogy rendezzék a gondolataikat.

A meccstől elsősorban jó futballt várok, a gólok sem elképzelhetetlenek, a tippmesterek pedig úgy gondolják, hogy az idegenben rendre gyenge produkciót felmutató Villa nem fog nyerni. Háromszoros pénzt fizetnek a fogadóirodák, ha ez mégis megtörténik, de esélyesebb, hogy a Leeds otthon tartja a pontokat, 2.30-ért fogadható meg az ő sikerük, miközben az elmúlt két napban ez a szorzó egyre kisebb lett. A döntetlen 3.40 környékén mozog.

Leeds United

Könnyen lehet, hogy a szurkolók egy ilyen bevásárlás után többre számítottak a csapatuktól, de még be kell érnie ennek a csapatnak, össze kell szokniuk, szóval én nem aggódom, ez a Leeds idén a felsőházba is odaérhet. A bajnokságot jól kezdték, de most egy kicsit megrekedtek a srácok, immár három bajnokin nem tudtak nyerni.

Ha szigorúan nézzük, akkor az utolsó öt meccsükön csak egyetlen győzelmet tudtak aratni, az mondjuk pont a Chelsea ellen volt, bizonyítandó két dolgot: A Leeds egy jó csapat, illetve a Chelsea szörnyű formában volt.

Szóval a kékek elleni győzelmet követően kikaptak egy góllal a Brightontól, aztán ikszeltek az Evertonnal, majd az utolsó meccsükön komoly vereséget szenvedtek, ötöt kaptak a Brentford otthonában.

A Leeds is azon csapatok közé tartozik, akik egy hónapja nem léptek pályára, így ez az idő elégségesnek bizonyulhatott arra, hogy átbeszéljék a dolgokat, és visszatérjenek oda, ahol szépen jönnek az eredmények.

A keret ugyebár kissé átalakult. Két fontos láncszem, Raphinha és Kalvin Phillips távoztak, de Marsch sok új tehetséget hozott a klubhoz. Javarészt fiatalokat, akiknek még új a Premier League, új az itteni tempó, és egymást is meg kell szokni, szerintem nem meglepő, hogy van most egy kis bökkenő.

Egy nagy furcsasággal szembesülhetett Jesse Marsch az elmúlt napokban: Alig van játékosa, aki nem bevethető. Mostnaában megszokhattuk, hogy a Leeds tele van sérültekkel, átlag 5 játékosuk nem állt rendelkezésre, most viszont csak az a Stuart Dallas hiányzik, akinek a lába tavaly eltört.

Így a legjobb összeállításában küldheti pályára fiait a mester, és hatalmas kérdés, hogy a sérüléséből felépülő Rodrigo, vagy a szintén felépült Patrick Bamford kezdjen csatárposzton…

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Kristensen, Koch, Llorente, Struijk – Klich, Adams – Sinisterra, Aaronson, Harrison – Bamford

Egymás elleni meccsek:

Idén egyszer már a két csapat megmérkőzött egymással, a szezon kezdete előtt játszottak egy felkészülési meccset, amit nyilván a helyén kell kezelni, hiszen akkor még nem álltak össze a csapatok, az edzők is inkább a fizikai felkészítésre fókuszáltak. A lényeg, hogy a meccset Danny Ings góljával az Aston Villa nyerte meg.

Beszéljünk kicsit a tavalyi meccseikről is, amik szép számmal hoztak találatokat. Ősszel Birminghamben 3-3-ra végeztek, pedig a Villa már 3-1-re is elhúzott, innen sikerült felálllnia a Leedsnek. A visszavágón Steven Gerrardék szintén megrúgták a maguk három gólját, de a fehérek ezúttal ettől elmaradtak, nem rúgtak egyet sem.

Az Elland Roadon utoljára 2016-ban nyert a Leeds, azóta négy meccsből kettőn a Villa győzött, kettőn pedig döntetlen született.

Előző 5 meccs eredménye
2022.07.17.Barátságos Mérkőzés
aston villa
1:0
leeds
Barátságos Mérkőzés
2022.03.10.Premier League
leeds
0:3
aston villa
Premier League
2022.02.09.Premier League
aston villa
3:3
leeds
Premier League
2021.02.27.Premier League
leeds
0:1
aston villa
Premier League
2020.10.23.Premier League
aston villa
0:3
leeds
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Aston Villa

Nagyon nehéz helyzetben van Steven Gerrard, még mindig úgy gondolom, hogy a szőnyeg szélén áll, és egy rossz eredmény a vesztét jelentheti. Biztos vagyok abban, hogy kirúgták volna, ha nem sikerül hazai pályán legyőzni a Southamptont az ezelőtti fordulóban. De sikerült, ha nem is könnyen, de sikerült. Jacob Ramsey találata jelentette a különbséget, egy nem túl nagy iramú, gyenge színvonalú találkozón brusztolta ki a győzelmet a birminghamiek saját nevelésű játékosa.

Ez volt az Aston Villa második győzelme ebben az évben, és ez a győzelem vetett véget egy négy meccsből álló bajnoki nyeretlenségnek.

Már unalomig ismételtem, hogy ezzel a kerettel nem itt kellene tartani, de lassan belátom, hogy rosszul mértem fel az Aston Villa erejét.

Idegenben még nem tudtak meccset nyerni (kivéve a Bolton elleni Ligakupa-meccset), de még pontot szerezni sem: Három meccs, három vereség, mely alatt két gólt rúgtak és hetet kaptak.

Tavaly sem ment nekik idegenben, de azért ennél jobbak voltak…

Az a hét kapott gól sok, valószínűleg jobban állnának, ha bevethető lenne Diego Carlos, aki nagy pénzért és még nagyobb reményekkel érkezett a Sevillától. Azonban hamar súlyos sérülést szenvedett, idén már nem is játszhat a védő.

A mérkőzésen rajta kívül még két másik védő sem játszhat: Matty Cash már lehet, hogy a padra le tud ülni, de Lucas Digne biztosan nem lesz ott. Negyedik hiányzójuk a fiatal játékos, Boubacar Kamara, aki szintén sérült.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Chambers, Konsa, Mings, Young – McGinn, D. Luiz, Ramsey – Bailey, Watkins, Coutinho

Tippelde

Nem játszik jól az Aston Villa, sem otthon, sem idegenben. De idegenben főleg nem. A Leeds a komoly, Brentford elleni vereség után győzelmi kényszerben játszik, ezt jóvá kell tenniük. Plusz egy újabb vereség elindíthatná őket egy komoly válság útján.

Úgy gondoljuk, a Leeds jobb, nagyobb játékerővel rendelkeznek, és a gyengén muzsikáló Aston Villát hazai pályán megverhetik. Mi rájuk tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 2.39 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 2.45 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.45 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső