Legia Varsó – Leicester: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 29.
Legia Varsó
Teljesítmény:
V N N N V
  • Józef Piłsudski Stadium
  • Szeptember 30. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Leicester
Teljesítmény:
D N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Van még egy meccs, amelyről mindenképp szerettünk volna tippet írni. A Legia Varsó – Leicester mérkőzéssel folytatjuk a szerdát. A rókák az első fordulóban túlestek a legnehezebb ellenfelükön, a Napolit fogadták a King Power Stadionban, és végül egy ponttal gazdagodtak, egy nagyon jó mérkőzésen játszottak 2-2-t, és nagyon bánhatják a történteket, ugyanis már két góllal is vezettek…

Ellenfelük, Nikolic Nemanja egykori együttese, a Legia három ponttal gazdagodott, Oroszországban, a Szpartak Moszkva otthonában sikerült nyerniük, ami azért vaskos meglepetésnek számított, a legtöbben Victor Mosesék győzelmét gondolták reálisabbnak.

A Leicesterrel nem egyszer fordult már elő tavaly és idén is, hogy otthon bukik, idegenben valahogy jobban megy nekik, Varsóban is ők számítanak majd esélyesnek, de a Legiára sem szabad legyinteni, elég ránézni a tabellára, és kiderül, miért.

Bár a bajnokságban azért bakiznak jó párszor, egy három mérkőzésen át tartó győzelmi sorozatnak értek a végére szombaotn, hazai pályán 3-2-re kaptak ki a Rakow csapatától.

Közben a Leicesternél valami nem stimmel, most a Burnley ellen hullajtottak pontokat, 2-2-re végeztek Chris Woodék ellen…

Nagyon kéne a győzelem, mert a Napoli hazai pályán el fogja intézni a Szpartakot, ezt garantálom…

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, az előző EL-kört, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Szpartak Moszkva – Legia Varsó: 0-1

G.: Kastrati

Egyetlen egy gól döntött a meccsen, amit nem kis meglepetésre a lengyelek szereztek. Nem izgulták el, az utolsó pillanatokban sikerült bevenni az orosz kaput, a lehető legjobbkor, amikor az ellenfélnek már esélye sincs az egyenlítésre. Ezzel a győzelemmel a Legia Varsó az élről várja a folytatást.

A kezdők:

Szpartak Moszkva:

Maksimenko – Rasskazov, Gigot, Dzhikiya – Moses, Umyarov, Zobnin, Ayrton – Promes, Ponce, Larsson

Legia Varsó:

Boruc – Jedrzejczyk, Wieteska, Nawrocki – Johansson, Slisz, Haratin, Luquinhas, Mladenovic – Josué, Emreli

A kezdőcsapatban kapott helyet Igor Haratin, akit a Legia az utolsó napokban szerződtetett a Ferencvárostól, egyébként maga a kezdő meglepetést nem igazán hozott, talán egyedül Rafael Guimares Lopest hiányoltam.

Az első félidőben nem hágtak a tető fokára az izgalmak, lassan, kevés helyzettel csordogált a mérkőzés. Az első kaput eltaláló lövést – amiben volt spiritusz – a 28. percben Quincy Promes bombázta rá, de a veterán Arthur Borucnak ez csemege volt.

Promes hét perccel később is próbálkozott, ebben több volt az erő, viszont pontatlanabb volt, nem is talált kaput.

A félidő végén még Victor Mosesnek is volt egy jó lövése, amolyan Quaresmásan, külsővel lőtt, ám a kifli nem jött ki eléggé, ez is elkerülte a Legia kapuját.

A második félidőben is hazai fölény volt jellemző, Samuel Gigot már közelebb jutott, mint első félidőben a társai, a belső védő a felsőlécet találta el fejjel.

De kapufája volt a visszafogottan játszó vendégeknek is, Mahir Emreli fejese után az orosz szurkolók lélegezhettek fel.

Nagyon úgy tűnt, hogy a mérkőzés gól nélkül fog véget érni, de két csereember, Ernest Muci és Lirim Kastrati tettek róla, hogy ez ne így legyen. A 91. percben jártunk, amikor az albán tökéletes labdával szolgálta ki Kastratit, akinek csak az üres kapuba kellett passzolni.

Az orosz játékosok arcára rá volt írva minden, egy nyerhető mérkőzésen végül még az egy pont sem jött össze.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Leicester – Napoli: 2-2

G.: Perez, Barnes ill. Osimhen (2)

Két és fél gól alatti eredményt vártunk, a csoport rangadóján a felek azonban tettek magasról arra, hogy mi mit várunk vagy mit akarunk, jó kis meccset játszottak, ahol a gólokból sem volt hiány. A döntetlennel a vendégek lehetnek elégedettebbek, mivel kétgólos hátrányban is voltak a mérkőzés folyamán.

A kezdők:

Leicester:

Schmeichel – Castagne, Vestergaard, Evans, Bertrand – Perez, Ndidi, Soumare – Daka, Iheanacho, Barnes

Napoli:

Ospina – Malcuit, Rrahmani, Koulibaly, Di Lorenzo – Anguissa, Ruiz, Zielinski – Lozano, Osimhen, Insigne

Brendan Rodgers Jamie Vardyt csak a kispadra jelölte, ahogy Youri Tielemans is kiszorult, de így járt még James Maddison vagy Marc Albrighton, akik alapembernek nevezhetők.

Lelkesen vágtak neki a meccsnek a hazaiak, Harvey Barnes a hatodik percben közel járt a gólhoz, de akkor még Ospina hárítani tudott. Nem úgy három perccel később, ekkor egy baloldali beadás után Ayoze Perez érkezett teljesen üresen a tizenhatoson belül, elegánsan helyezett a kapuba.

A Napoli előtt ott volt a lehetőség az egyenlítésre, Piotr Zielinski lövésébe azonban Timothy Castagne belelépett. Nagy szükség volt a belgára, góltól mentette meg csapatát. Később újabb helzet maradt ki, Hirling Lozano fejesét Schmeichel tolta oldalra.

Már a második félidőben jártunk, amikor előnyét növelni tudta a hazai csapat, Patson Daka szerezte meg első gólját a rókák mezében. A zambiai csatár korán örült, mint kiderült, találata lesről született. Még mindig várat magára a negyvenmilliós csatár első gólja…

Öt perccel később viszont már szabályos gólt szereztek a hazaiak, Kelechi Iheanacho passzát Harvey Barnes vágta a kapuba.

Ez után éledt fel a Nápoly, a 69. percben Victor Osimhen meglőtte első gólját, majd kevéssel a vége előtt a másodikat is. Mindkét gól szépségdíjas volt egyébként, az elsőt lábbal, a másodikat fejjel szerezte a nigériai.

A Leicester csak magát okolhatja, ők maguk engedték ki a három pontot a kezükből…

Összefoglalás

Brendan Rodgers három játékosra nem számíthat: Wilfried Ndidit a Napoli ellen állították ki, Wesley Fofana és James Justin pedig sérültek.

A másik oldalon is minimális hiányzóval kell számolni, a Bajnokok Ligája selejtezőjében megsérült Bartosz Kapustka továbbra is épülget fel súlyos sérüléséből.

A hétvégi, Burnley elleni találkozón Rodgers mester csak padoztatta James Maddisont, a támadó középpályás valószínűleg visszakerül a kezdőbe, Jamie Vardy és Harvey Barnes csak csere lesz, így szólnak a pletykák.

Kevesebb a kérdés a hazaiaknál, ők szinte biztosan ugyanazt a csapatot küldik ki, mint a Szpartak elleni mérkőzésen.

Még sosem találkozott ez a két csapat, de az erőviszonyokat ismerjük anélkül is, hogy a múltra rá tudnánk kukkantani.

Nagy küzdő a Legia, többször megmutatták már, de ezúttal nagy fejszébe vágják a fájukat. Szerintünk a Leicester nyerni fog, bátrabbak még a hendikepes győzelmet is megpróbálhatják, bár az már tényleg egy veszélyesebb fogadás, szóval csak óvatosan!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső