Leicester – Manchester United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 24.
Leicester
Teljesítmény:
V N V D N
  • King Power Stadium
  • Július 26. 17:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Manchester United
Teljesítmény:
D V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ennél izgalmasabb végjátékot elképzelni sem lehetett volna. A sorsolás is azoknak kedvezett, akik a Premier League utolsó fordulójában tövig akarják rágni a körmeiket. Az egyik meccsen egy Chelsea – Wolves, a másikon pedig egy Leicester – Manchester United. Ez a két meccs fogja meghatározni, hogy ki végez a bajnokság harmadik helyén, ki indulhat a BL-ben és ki jut csak az Európa Ligába.

Elképesztő meccsek előtt állunk, és az izgalmak mellett remélhetőleg a pénztárcánk is növekedésnek indul majd.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Tottenham – Leicester

Ebben a tempóban érdekesen hat, hogy a Leicester utoljára 19-én játszott meccset. A Tottenham elleni rangadó nagyon sima lett, nem gondoltam volna, főleg, hogy a vendégek háromszor annyi helyzetet dolgoztak ki, mint a Spurs.

Már a hatodik percben vezetést szereztek a hazaiak, Szon futott el a bal oldalon, befelé cselezett, majd lőtt. A labda megpattant a blokkolni igyekvő Justin lábán és így Schmeichel sem tudott már hárítani.

Hamar jöhetett volna az egyenlítés, Ayoze Perez került helyzetbe, gyönyörűen vette át a labdát a tizenhatoson belül, majd tüzelt, de Hugo Lloris emberfelettit védett. Érdemes megnézni Jamie Vardyt, aki már ünneplésre emeli kezeit, majd maga sem hiszi el, hogy ezt Lloris ki tudta védeni.

Egészen furcsa, mennyire kitámadott a Leicester, ennek pedig meglett a böjtje. Lucas ugratta ki a nagyon szervezetlenül védekező védők sűrűjéből Harry Kane-t, aki a kifutó Schmeichel mellett elgurította a labdát, megszerezve a Spurs második gólját.

Hamar jött a harmadik, ismét Lucastól kapott labdát Kane, ezúttal azonban az ő zsenijére is szükség volt, befelé húzott, majd betekerte a harmadik Tottenham gólt.

Egy félidő alatt eldőlt a mérkőzés, a második félidőben pedig csak az eredmény megtartására koncentráltak a hazaiak. A Leicester hiába támadott, szinte végig, Lloris és a Spurs védők eszén nem tudtak túljárni.

Ezzel a Leicester jelen pillanatban az ötödik helyen áll, az újrakezdés óta két helyet csúsztak lefelé.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.14.Premier League
man united
1:0
leicester
Premier League
2019.02.03.Premier League
leicester
0:1
man united
Premier League
2018.08.10.Premier League
man united
2:1
leicester
Premier League
2017.12.23.Premier League
leicester
2:2
man united
Premier League
2017.08.26.Premier League
man united
2:0
leicester
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester United – West Ham

A Manchesternél tudták, hogy könnyen lehetnek ők a forduló nyertesei, mivel a Leicester kikapott három nappal az ő meccsük előtt, a Chelsea pedig a Poollal találkozott.

Semmi mást nem kellett volna tenniük az előny megszerezéséért, mint megverni azt a West Ham-et, akik egy remek hajrával jó úton jártak, hogy kiharcolják a bentmaradást.

Ismét a lehető legerősebb kezdőjével álltak ki a hazaiak, de a gála elmaradt, a MU nem tudta saját játékát játszani, a szervezetten futballozó vendégek pedig egy pontot elraboltak az Old Traffordról. Nem mellesleg, ez az egy pont a bennmaradásukat jelentette.

A West Hamet a hátán cipelő Antonio góljával szereztek vezetést (Ez volt Antonio 8. gólja az újrakezdés után), ezúttal tizenegyesből volt eredményes. A büntetőt azért ítélték meg a vendégek számára, mert egy távoli szabadrúgásba Pogba kézzel ért bele.

Hiába álltak közelebb a gólhoz a hazaiak (Rashfordnak és Greenwoodnak is volt egy-egy szép lövése), az esélytelenebbnek hitt West Ham a félidőben egy góllal jobban állt.

Ami az első félidőben nem jött össze Greenwoodnak, az a másodikban igen. Rashforddal játszott össze, kis területen passzolgattak, végül kapu felé fordult és kilőtte a bal alsó sarkot.

Több gól már nem született, szerencséje van a riválisáok bukása miatt a Manchesternek, de vasárnap ez a teljesítmény nem lesz elég.

Összefoglalás

A Manchesterről ősszel senki nem gondolta, hogy odaérhet a harmadik helyre, aztán jött egy igazán jó tavaszi szezon. Sokat segített, hogy Rashford visszatérhetett, de a legnagyobb tényező akkor is Bruno Fernándes jelenléte volt, akivel a Manchester azt az irányítót találta meg, akire már régóta vágyott.

A Leicester pedig csak saját magát okolhatja, amiért az ötödik helyen állnak, 7 pont is volt a különbség köztük és a negyedik helyen álló Chelsea között, de olyan helyeken veszítettek pontokat, ahol nyerni illett volna.

A Tottenham elleni játékukat látva voltak biztató jelek, de az kétségbeejtő, hogy 24 próbálkozásból egyszer sem tudtak kapuba találni. Még akkor is, ha Lloris ihletett formában védett.

Szerencsére hazai pályán jobban muzsikálnak, mint idegenben, ebben és Jamie Vardyban mindig lehet bízni.

Igen ám, de a MU is veretlen jó ideje, utolsó vereségüket a Liverpool ellen szenvedték el még januárban.

Kétlem, hogy még egy olyan meccset játszanának a Rókák, amikor ennyire nem jön össze semmi, míg a MU támadói nagyon elkapták a fonalat mostanság.

Ebből adódóan azt mondom nektek, mindkét csapat gólt fog szerezni. A végeredmény tekintetében – semleges szurkolóként – csak egy jó, gólgazdag csatát szeretnék és győzzön a jobb.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső