Leicester – Aston Villa: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 16.
Leicester
Teljesítmény:
V N V N N
  • King Power Stadium
  • Október 18. 20:15
Nézd élőben itt:
QuickWin
Aston Villa
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző Premier League forduló bővelkedett a meglepetésekben, a nagyarányú győzelmekben és a szép fociban. Remélhetőleg, ez a héten is folytatódni fog, jelesül a Leicester – Aston Villa meccsen. Bár nekem mindegy, hogy jó vagy rossz a meccs, amíg a tippem bejön, de azért jó összekötni a kellemeset a hasznossal.

A Leicester meglepetésre 3 győzelem után sima vereséget szenvedett a papíron gyengébb West Hamtől, az Aston Villa viszont minden papírformát borított, amikor 7-2-re, tehát még egyszer: 7-2-re megverte a Liverpoolt. Isten tudja, mikor volt ilyen utoljára, hogy a Vörösök hét gólt kapjanak, de most a birminghamiek megtették.

Szóval egy jó formában levő Villa és egy veretlenségét elveszítő Leicester feszül vasárnap egymásnak. Nézzük, mi sülhet ki ebből!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Leicester – West Ham

Veretlenül, három győzelemmel léptek pályára Jamie Vardyék a West Ham ellen és sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy simán földbe döngölik a Rókákat. Ha a meccs képe nem is ANNYIRA egyértelmű, azért de… A végeredményen látszik, hogy bizony földbe döngölték őket.

A meccs ugyanis 3-0-s végeredménnyel zárult, no de nem az esélyes hazai csapat javára, Michail Antonio és társai győztek ilyen arányban. Az első gól épp az ő nevéhez fűződik, a 14. percben egy balról érkező beadást bólintott Kasper Schmeichel hálójába.

Azt gondoltam, hogy majd innen felkel a Leicester, de tévedtem, nagyon gyenge félidőt mutattak be, sőt, nagyon gyenge meccset. A 34. percben egy felszabadításból jött össze a második gól: Cresswell bikázott egy hatalmasat a labdába, ez viszont így pont tökéletes lett Pablo Fornals számára, aki megiramodott a kapu felé, senkitől sem zavartatva, majd a rövidet választotta. Jól döntött, a labda utat talált a kapuba.

A második félidőben nem volt Leicester feltámadás, nagyon gyenge napot fogott ki Brendan Rodgers csapata. A 83. percben a második gólt szerző Fornals ugratta ki szépen Bowent, akit szintén egyetlen védő sem fogott, így könnyedén szerezte meg a Kalapácsosok harmadik találatát.

Ennyi volt ebben a meccsben, gyanítom, a Leicester szurkolói mielőbb szeretnék elfelejteni ezt a kisebb blamát.

Előző 5 meccs eredménye
2020.03.09.Premier League
leicester
4:0
aston villa
Premier League
2020.01.28.Angol Ligakupa
aston villa
2:1
leicester
Angol Ligakupa
2020.01.08.Angol Ligakupa
leicester
1:1
aston villa
Angol Ligakupa
2019.12.08.Premier League
aston villa
1:4
leicester
Premier League
2016.01.16.Premier League
aston villa
1:1
leicester
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Aston Villa – Liverpool

Aki nem bízott a West Ham győzelmébe, az bizonyára az Aston Villa kiütésében sem. Nem, konkrétan nincs olyan ember, aki elhitte, hogy a birminghamiek legyőzhetik a Poolt. Ha volt ilyen mégis, az sem gondolta, hogy ez lesz a végeredmény. Hét – kettő. Nagyon durva.

Pedig a Pool egy nagyon erős kezdővel vágott neki a találkozónak, nem volt gyenge pontjuk… Ránézésre.

A hangolást Adrián kapus kezdte, aki már a mérkőzés elején Grealish-hez passzolt véletlenül. Az angol válogatott meglátta belül Ollie Watkinst, a Brentford excsatára pedig megszerezte a vezetést.

Ezt követően voltak lehetőségei a Poolnak, véleményem szerint elvettek tőlük egy tizenegyest is, de a lényeg, hogy maradt az 1-0, egészen a 22. percig, amikor Watkins duplázott egy szép szólót követően.

Mohamed Szalah visszahozta a reményeket 10 perccel később, de ezek a remények szinte azonnal megszűntek létezni, a 35. percben McGill, a 39.-ben pedig ismét Watkins csapott le. 4-1-es félidőt követően folytatták a meccset, az 55. percben pedig már 5-1 volt az állás, Ross Barkley talált be.

Itt azért jegyezzük meg, hogy nagyon peches volt a Pool, három góljukat is úgy kapták, hogy az megpattant egy védő lábán.

Szalah ismét betalált, ezzel 5-2-re alakítva a mérkőzést, de nem fogyott el a Villa puskapora: Grealish betalált a 66. és a 75. percben is, így kialakult a végeredmény, 7-2 az Aston Villa javára.

Összefoglalás

Kétlem, hogy még egyszer ennyire gyengén tudna játszani a Leicester, mint tette azt a West Ham ellen.

Mennyit tud változni egy-egy csapat, nem igaz? Tavaly mindketten – mármint a West Ham és az Aston Villa is – a kiesés ellen küzdöttek, és persze, most még túl korai arról fantáziálni, hogy idén ki hova érhet, azért ilyen szintű verésekre nem számítottam tőlük.

A 7-2 kifejezetten sokk, nekem, aki full semleges vagyok. Akkor mit mondjon egy Pool drukker vagy maga Jürgen Klopp?

No mindegy…

A két csapat idei négy bajnokiján csak egyszer fordult elő olyan, hogy 2,5 gól alatt végeztek. Ez a Villa első meccsén történt, 2-0-ra kaptak ki a Newcastle-től hazai pályán.

Ez már eleve jó jel, ha gólokban gondolkozunk.

Az örökmérleg tekintetében: Nagyon kiegyenlített, 18 Leicester és 10 Aston Villa győzelem, és 10 döntetlen.

Utóbbi meccseiken is szépen estek gólok, 5-ből 3-szor lett ez a szám 2,5 fölötti.

Nem szívesen raknék a végeredményre, a végkimenetelre, mert ebből az Aston Villából most bármit is megnézek és bár a Leicester a favorit… Nem tudom…

Inkább a gólok. Nagyon tetszik a 2,5 feletti opció, ami kellően magas oddsot ad, mégis elég jó eséllyel jön be. Maradjunk ennél!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső