Leicester – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 17.
Leicester
Teljesítmény:
N N V V N
  • King Power Stadium
  • Január 19. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Tottenham
Teljesítmény:
V N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ígértem, hogy nem ez volt a mai napra az utolsó Premier League meccsünk, és hát itt is a következő etap, immáron szerdáról: a Leicester – Tottenham mérkőzés. Azt már nem gondolnám, hogy zsinórban a harmadik mérkőzése is elmarad a rókáknak, a hétvégén sem léptek pályára, meg az azt megelőző bajnokira sem tudtak kiállni. Viszont ez a találkozó már eleve elmaradt egyszer, mindkét félnek az lenne az érdeke, hogy haladjanak, mert különben később még rosszabb lehet a helyzet, ahogy ráfordulunk majd a hajrára.

A sérülthelyzet a Leicesternél egy fokkal elfogadhatóbb, elviekben már öten is vissza tudnak térni a pályára. Erről később majd részletesen…

A túloldalon a Tottenham együttese vár rájuk, akik szintén rá tudtak készülni erre az összecsapásra, hiszen az Arsenal elleni bajnokijukat szintén nem játszották le, ez külön az ágyúsok kérése volt, hasonló helyzetben voltak/vannak, mint a Leicester.

Úgy állunk neki a mérkőzésnek, mint amit megrendeznek. De senki ne lepődjön meg, ha ebből újabb halasztás lesz…

Leicester

Január nyolcadika óta Brendan Rodgers együttese nem tudott pályára lépni, annyi hiányzójuk van. Előbb az Everton, majd a Burnley elleni mérkőzésüket kellett halasztani, mivel nem kevesebb mint 16 emberük hiányzott sérülés vagy válogatott elfoglaltság miatt. Igaz, halkan jegyezném meg, hogy a spanyoloknál a Mallorca – Barcán Xavinak is pont ugyanennyi hiányzója volt, azt a meccset lejátszották. De azért az ottani szabályok kicsit máshogy néznek ki…

Szóval Rodgers mesternek nem volt elegendő játékosa, így második hete pihennek a srácok. Utolsó meccsükön az FA Kupában verték magabiztosan a Watfordot.

Friss hír, hogy Patson Daka, Caglar Söyüncü, Luke Thomas, James Justin és Kiernan Dewsbury-Hall is felépül, és bevethető lehet szerdán este. Aztán meglátjuk, hogy ebből mennyi a valóság, ezek a sajtóban megjelenő információk néha tévesek, így fordulhat elő, hogy az itt leírtakhoz képest XY mégis a pályán van, YZ pedig még sincs…

Hazai pályán a Leicester mérkőzéseinek több mint felét győzelemmel zárta, zsinórban három mérkőzést nyertek meg a King Powerben, 16 gólt rúgtak, 12-t kaptak.

A visszatérőkkel együtt is hosszú a hiányzók listája: Nampalys Mendy, Daniel Amartey, Kelechi Iheanacho és Wilfred Ndidi az ANK-n van, Ryan Bertrand, Timothy Castagne, Boubacary Soumaré, Wesley Fofana, Ricardo Pereira, Jamie Vardy és Jonny Evans sérültek. A belga szélső hátvéd visszatérése van a legközelebb, ő már akár a Tottenham elleni bajnokin pályára léphet.

A várható kezdőcsapat:

Schmeichel – Justin, Söyüncü, Vestergaard, Thomas – Tielemans, Dewsbury-Hall – Perez, Maddison, Barnes – Daka

Egymás elleni meccsek:

Darabra ugyanannyi győzelme van a két együttesnek, ami az egymás elleni mérleget illeti. 14-14-szer diadalmaskodtak, emellett született még 6 döntetlen. Legutóbb 2021. májusában találkoztak, akkor a Tottenham a King Power Stadionban 4-2-re győzött. Az jó kis meccs volt…

A Leicester saját stadionjában utoljára 2019-ben örülhetett Spurs elleni sikernek, szeptember 21-én 2-1-es győzelmet arattak.

Előző 5 meccs eredménye
2021.05.23.Premier League
leicester
2:4
tottenham
Premier League
2020.12.20.Premier League
tottenham
0:2
leicester
Premier League
2020.07.19.Premier League
tottenham
3:0
leicester
Premier League
2019.09.21.Premier League
leicester
2:1
tottenham
Premier League
2019.02.10.Premier League
tottenham
3:1
leicester
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Tottenham

Szóval, a Spurs legutóbbi bajnokija is elmaradt, de nem miattuk, az Arsenal kérvényezte a halasztást, amit az FA jóvá is hagyott. Antonio Conte együttese így már lassan három hete nem lépett pályára bajnoki meccsen, utoljára a Watfordot győzték le január elsején.

Azóta lejátszottak ugyan három meccset, de azok mind a kupákban voltak. Kettő a Ligakupában, egy az FA Kupában. A Chelsea elleni LK-elődöntő nem a legfényesebben alakult, a Stamford Bridge-en 2-0-ra, hazai pályán 1-0-ra kaptak ki.

A kettő között pedig megverték a Morecambe együttesét az FA Kupában, a vége 3-1 lett.

Idegenben a csapatnak nem annyira megy, 3-2-3-as mérleggel állnak a bajnokságban.

Nincs változás a múltkori kerethez képest, amit még az Arsenal elleni tipphez írtunk: Sergio Reguilón, Eric Dier és Steven Bergwijn már felépült, így ők pályára léphetnek, Cristian Romero és Szon Hung-min viszont nem. Utóbbi játékos nagyon, de nagyon fog hiányozni az olasz mester kezdőjéből…

A várható kezdőcsapat:

Lloris – Emerson Royal, Davies, Dier, Reguilón – Höjbjerg, Skipp – Bergwijn, Lo Celso, Lucas Moura – Kane

Tippelde

Vannak kétségeim afelől, hogy lebonyolítják-e a találkozót. De ha az említett ötös valóban egészséges, akkor semmi nem gördíthet akadályt a meccs elé.

Véleményünk szerint a Tottenham – bár Szon nélkül kell pályára lépnie – az erősebb csapat, és a Leicester képes hazai pályán botlani. Nem csak tavaly volt ez így, hanem idén is. A londoniak győzelmére fogadunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.37 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.37 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.37 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső