Leicester – West Ham United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.05.28.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 26.
Leicester
Teljesítmény:
D V V D D
  • King Power Stadium
  • Május 28. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
West Ham United
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A kupadöntő még odébb, szóval a vendégek teljes erőbedobással, egyfajta főpróbaként gondolhatnak a következő bajnoki mérkőzésükre. A West Ham United a King Power Stadionba látogat, ahol nem olyan régen még bajnoki címet ünnepeltek, most pedig kiesési rangadót játszanak.

A Leicester mélyrepülése nem most kezdődött, már a szezon elején látszott, hogy valami nem stimmel. Most erre az I-re tehetik fel a pontot egy vereséggel. Mert az mindenképp a kiesésüket jelentené.

Nem tehetnek mást, menekülés a győzelembe, ahogy anno a remek film címe is szólt.

A sportfogadás egyik új szereplőjénél, a Greatwinnél 1.91 a hazaiak győzelme, 3.90 a döntetlen és 3.80 a vendégsiker.

Jöjjön a Leicester – West Ham United mérkőzés!

Leicester

Szomorú, ami a Leicester csapatával történik, de valahol várható volt. Ha nem is egy szezon alatt vártam ekkora visszaesést, de a csapat átigazolási politikája arra engedett következtetni, hogy a Leicester nem sokáig lesz már a Premier League élcsapata. És tessék, egyetlen rossz szezon, és már a kiesés határán vannak.

Jamie Vardyéknak volt néhány jó meccse idén, volt, amikor elég messze jártak a kiesőzónától, de nem tudták állandósítani a jó játékot, hamar visszakerültek a piros vonal közelébe.

A csapat most a 18. helyen áll, legutóbb pontot szereztek a Newcastle United ellen, amellyen életben tartották bentmaradási reményeiket. De sokkal több kell majd a West Ham ellen…

Ami igazán kétségbeejtő, az a csapat hazai formája, idén ugyanis csak négy alkalommal tudtak nyerni az egykor félelmetes King Powerben. Mellette négy döntetlenük és tíz vereségük van.

Nem sokat segített az edzőváltás sem, úgy hiszem, elég későn lépték meg Brendan Rodgers menesztését. Dean Smith már egy olyan sérült csapatot kapott, amellyel sokat nem tud kezdeni.

És a sérült nem csak egy jelző, valóban tele vannak sérültekkel: Danny Ward, Ryan Bertrand, Jannik Vestergaard, Ricardo Pereira, Kiernan Dewsbury-Hall, Caglar Söyüncü, Wilfred Ndidi, Jonny Evans és James Justin sem fogja tudni vállalni a játékot.

A várható kezdőcsapat:

Iversen – Castagne, Souttar, Faes, Kristiansen – Tielemans, Soumaré – Tete, Maddison, Barnes – Iheanacho

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.12.Premier League
west ham
0:2
leicester
Premier League
2022.02.13.Premier League
leicester
2:2
west ham
Premier League
2021.08.23.Premier League
west ham
4:1
leicester
Premier League
2021.04.11.Premier League
west ham
3:2
leicester
Premier League
2020.10.04.Premier League
leicester
0:3
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Ham United

David Moyes csapata nem futott jó szezont, legalábbis a Premier League-ben nem. Egyébként hamarosan a Fiorentina ellen EKL-finálét fognak játszani, tehát van esélyük arra, hogy a gyenge szezont jóvá varázsolják. Ám, ha kikapnak, senki nem fog emlékezni az ezüstre, csak a gyenge bajnoki szereplésre…

Meglepő, de a kalapácsosok az idényben többször is kerültek bajba, voltak kiesőhelyen, és csak pár fordulóval ezelőtt sikerült bebiztosítani a bennmaradást. Számukra az utolsó mérkőzés már teljesen lényegtelen, gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy 13., 14. vagy 15. helyen végeznek.

Moyes valószínűleg nem akar túl sokat kockáztatni sem, de az előttük levő döntőre valahogy készülni kell. Véleményem szerint vegyes csapatot küld pályára, hagy időt a pihenésre, de némelyik kezdő játékosa itt lesz a Leicester ellen is.

A WHU-nak idegenben egyébként nagyon nem ment. Pedig egy remek kis csapat, jól erősítettek a nyáron, a skót is egy jó menedzser, valami mégsem stimmelt. Mindössze három meccsüket nyerték meg a tizennyolcból, ez azért sokat elárul. Ahogy az is, hogy 15 gólt rúgtak és 29-et kaptak. A három győzelem mellett egyébként három döntetlen és tizenkét vereségük van.

Hárman nem lehetnek pályán a hírek szerint: Gianluca Scamacca sérüléséről már tudtunk, és most kiesett Flynn Downes és Nayef Aguerd is. Állítólag mindketten ott lehetnek a pályán az utolsó fordulóban, de a marokkóit nem valószínű, hogy kockáztatja majd az edzője.

Ó, mielőtt még a kezdőcsapatot próbálnánk kitalálni, elmondanám, hogy a WHU utoljára a Leeds Unitedot verte, Declan Rice, Jarrod Bowen és Manuel Lanzini góljaival nyertek 3-1-re.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Zouma, Ogbonna, Emerson – Soucek, Rice – Bowen, Lanzini, Fornals – Ings

Tippelde

Az ilyen meccsekben mindig ott a veszély, hogy máshogy alakulnak, mint ahogy azt mi elképzeltük. A West Hamnek nem kellenek a pontok, inkább tartom valószínűnek, hogy óvatosan fognak játszani, Moyes senkit nem akar elbukni a firenzeiek elleni döntő előtt.

A Leicesternek viszont mindent meg kell tennie a győzelem érdekében, más kérdés, hogy úgy igazán jól ebben a szezonban nem nagyon játszottak, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor jött ki nekik úgy igazán a lépés.

Szerintem iksznél jobbat nem tudnak elérni a hazaiak, de talán egy szórakoztató meccs lesz, ahol két és fél gól esik majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.70 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső