RB Leipzig – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 14.
RB Leipzig
Teljesítmény:
D V D V N
  • Red Bull Arena
  • Február 15. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Werder Bremen
Teljesítmény:
V N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Alapvetően ha a tabellára pillantunk a német elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban, akkor a szombati RB Leipzig – Werder Bremen mérkőzés tuti hazainak tűnik, ettől függetlenül érdemes kicsit átgondolnunk, hogyan tudnánk még többet kihozni ebből a fogadásból. A lipcseiek a tabella második helyén állnak 42 ponttal, egyetlen pont lemaradással az első helyen álló Bayern München mögött és az elmúlt fordulóban pont a müncheniek vendégeként játszottak és sikerrel felérő 0-0-s eredménnyel távozhattak.

Ezzel szemben a Werder Bremen a liga egyik legrosszabb csapata, 21 meccsen aratott négy győzelemmel és mindössze 17 ponttal az osztályozó nélküli kiesést jelentő 17. helyen állnak, egy ponttal megelőzve az utolsó Paderbornt és most már négy pontra a még bentmaradó helyen álló, 21 pontos Mainz mögött.

Meglepő módon a Leipzig úgy tudott a második helyen maradni, hogy rettentően gyenge formában van, hat mérkőzésen csak két győzelmet tudtak összehozni három döntetlen és egy vereség mellett, bár ki kell emelni, hogy azt a két győzelmet és az egyik döntetlent is hazai pályán érték el, tehát alapvetően a vendégként nyújtott teljesítményük romlott le kicsit.

A Bréma a Bundesliga legrosszabb formában lévő csapata, az elmúlt hat mérkőzésükön mindössze egyetlen győzelemre futotta tőlük öt vereség mellett, ráadásul mindössze két rúgott góljuk van 13 kapott találat mellett ezen a hat meccsen, ami megdöbbentően gyenge teljesítmény. Hihetetlen, de pont vendégként szerezték azt az egyetlen győzelmet és rúgták azt a két gólt, ettől függetlenül ez még nem teszi őket a meccs esélyesévé. Összességében nézve is elég erős a lipcsei hazai pálya, a Leipzig 10 otthon játszott meccséből csak egyet veszített el, miközben hatot megnyert, átlagosan majdnem három gólt rúgva ezen találkozókon.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.21.Bundesliga
bremen
0:3
leipzig
Bundesliga
2019.05.18.Bundesliga
bremen
2:1
leipzig
Bundesliga
2018.12.22.Bundesliga
leipzig
3:2
bremen
Bundesliga
2018.04.15.Bundesliga
bremen
1:1
leipzig
Bundesliga
2017.11.25.
leipzig
2:0
bremen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Bremen meglepő módon idegenben messze erősebb, mint otthon, vendégségben nyújtott teljesítményük alapján bőven a középmezőnyben foglalhatnának helyet, hiszen a 11 mérkőzésükön vendégként három győzelmet szereztek három döntetlen és öt vereség mellett, ami jobb teljesítmény mint a 9. Eintracht Frankfurt vendégmérlege. Csak mondjuk míg a Frankfurt hatszor nyert odahaza, addig a Brémának ez mindösszesen egyszer sikerült a szezonban.

A Werder számára az előző forduló is óriási csalódást hozott, hiszen egy egész jó első félidő után, ami 0-0-ra végződött, a másodikban teljesen megroggyantak és így kaptak ki 2-0-ra otthon az Union Berlintől.

A két csapat legutóbbi találkozója tavaly szeptemberben sima 3-0-ás lipcsei sikerrel zárult, úgy hogy egyébként a mérkőzésen harminc percig emberhátrányban voltak kénytelenek játszani. Érdemes kiemelni, hogy a Leipzig és a Werder kilenc alkalommal találkozott 2010 óta és egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy egy győztes meccs után az aktuális győztes a következő találkozójukon is nyerni tudott volna. Egyetlen döntetlen volt ezen a kilenc meccsen és a kilencből hétszer az a csapat nyert, aki otthon játszott.

Ami sorsdöntő lehet, az az, hogy a Leipzig most már négy meccse győzelem nélkül áll, tehát biztosan kettőzött erővel fognak rohamozni, főleg annak tükrében, hogy ezen a négy meccsen csak három gólra futotta összesen tőlöük, miközben az előtte játszott tíz meccsük mindegyikén rúgtak legalább három gólt! Ezzel szemben pedig tegyük oda, hogy hiába jutott be a legjobb nyolc csapat közé a Német Kupában a Werder, rendkívül gyengék hátul, az elmúlt négy meccsük mindegyikén kaptak legalább két gólt.

A hazaiak oldalán nem fog játszani Matheus Cunha, Kevin Kampl, Willi Orban és Ibrahima Konate, de hosszú a lista a brémai oldalon is hiányzókból, nem fog játszani Selke, Langkamp, Bargfrede, Fullkrug és Mohwald sem.

Úgyhogy ha mérleget szeretnénk vonni a fentiekből, akkor vagy azt próbáljuk meg, hogy a Leipzig győzelmére fogadunk, kiegészítve azzal, hogy 2.5 gólnál több lesz a meccsen, vagy arra fogadunk, hogy 0-1-s hendikepről is képesek lesznek nyerni a hazaiak. Mindkettő jól fizet, úgyhogy érdemes megfontolni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső