Levante – Huesca: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 30.
Levante
Teljesítmény:
V N V V D
  • Ciutat de València
  • április 02. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Huesca
Teljesítmény:
D V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak szombaton van nap, pénteken is rendeznek már egy számunkra érdekesebb meccset, ezúttal tehát a La Ligába kalauzollak benneteket, és megpróbáljuk kitalálni, hogy mire megy egymással szemben a másodikszámú valenciai csapat, és a La Liga jelenlegi sereghajtója. Ezen infók alapján azt gondolhatnánk, hogy ez egy országos hazai, de picit árnyalom a képet: Utolsó öt meccsükből csak egyet, a városi rangadót tudták behúzni.

Az Huesca újoncként szerepel a La Ligában, a mutatott játék nem kielégítő, teljesen jogos, hogy ők a sereghajtók. De ez még bőven változhat, hiszen a spanyol bajnokság mezőnyének vége hogy is mondjam… Hát, baromira sűrű. Egy kupacon az Huesca, az Alavés, az Eibar, az Elche és a Valladolid, de még a Cádiz és a Getafe sem érezheti magát teljes biztonságban.

Szóval kérdések természetesen most is vannak, nincs lejátszva semmi, de péntek este a Levante – Huesca meccs le lesz játszva. És talán okosabbak leszünk…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Real Betis – Levante

A válogatott szünet előtti mérkőzésre úgy készült a Levante, hogy sikerült előtte kétvállra fektetni a városi rivális Valenciát. A Betis azonban ebben a szezonban erőn felül teljesít, így nem sokan adtak annak esélyt, hogy a másodikszámú valenciai együttes meg tudja verni a másodikszámú sevillai együttest.

A Betis már az elejétől fogva próbálta irányítani a meccset, és a teljes 45 percet tekintve ez sikerült is nekik, viszont az első helyzet a vendég Levante előtt adódott. Morales 16 méteres lövése minden bizonnyal nem okozott volna gondot Roblesnek, de az előtte álló védő jobbnak látta, ha nem bízza a kapusra, hanem ő maga tisztáz.

A másik oldalon Aitor Fernández Abarisketa előtt is adódott feladat, de derekasan állta a Betis játékosok közeli és távoli próbálkozásait. A félidő végül 0-0-val zárult, de a Betis közelebb állt a gólhoz.

Ez pedig a második félidőben még inkább látszott, és a hajrá két gólt is hozott a hazaiaknak. Előbb – a 70. percben – Nabil Fekir szlalomozott át a védőkön, és Fernández Abarisketa lábai között ellőtte a labdát.

Öt perccel később pedig a három pont sorsa is eldőlt, mert a Lainezt váltó Juanmi beállította a 2-0-s végeredményt.

A Levante ezzel a 10. helyre csúszott vissza, a Betis pedig a 6. helyről várja a folytatást.

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.22.La Liga
huesca
1:1
levante
La Liga
2019.08.01.Barátságos Mérkőzés
huesca
1:1
levante
Barátságos Mérkőzés
2019.04.07.La Liga
levante
2:2
huesca
La Liga
2018.11.24.La Liga
huesca
2:2
levante
La Liga
2017.06.10.La Liga 2
levante
1:2
huesca
La Liga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Huesca – Osasuna

Gól ugyan nem esett ezen a találkozón, de azt nem lehet mondani, hogy akik követték a meccset, azok unatkoztak volna. A vendégek veszélyeztettek először, Lucas Torro távolról gondolta azt, hogy kapásból lövésre vállalkozik. Megtette, és nem is tévedett annyira sokat.

A másik oldalon szintén egy pattogós labdát bombázott rá Vayro, aki valahogy felkeveredett a támadással. Az ő kísérlete már sokkal jobban sikerült, de ez sem volt elég a gólhoz, a kapufa megakadályozta ebben.

Maradtak támadásban a hazaiak, és Rafa Mir szintén közel járt a gólhoz, az ő fejese centikkel ment mellé. Szitkozódott is Rafa rendesen.

A második félidőben sok változás nem állt be a játékban, továbbra is a hazaiak voltak veszélyesebbek, de az Osasuna támadásai is magukban hordozták a veszélyt. A 73. percben Ferreiro bombája – végre – kaput talált, de Perez Juan szögletre mentett.

A hajrá még egyértelműbben az Huescáé volt, a 86. percben öt méterről nem sikerült kapuba fejelni, majd a 96. percben meccslabdát hibáztak: Escriche ígéretes helyzetben durrantott mellé.

Sokkal közelebb állt a győzelemhez az utolsó helyezett, és az ilyen meccseket meg KELL nyerni ahhoz, hogy bent maradjanak. Az egy pont ugyanis nem elég…

Összefoglalás

Keresem az okát annak, hogy miért ennyire magas a Levante győzelmére adott szorzó… Hiszen egyikük egy középcsapat, akik hazai pályán mindössze kétszer szenvedtek vereséget, a másik pedig a sereghajtó, akinek nyernie egyszer sikerült. Itt van máris egy buktató: Mindketten rendkívül sok döntetlent játszanak. Valószínűleg ez is benne van a pakliban

Meg az is, hogy a hírek szerint Fernández Abarisketa megsérült. Rajta kívül pedig még Radoja és Campana ülnek partvonalon kívül. A kapus körüli sérülést óvatosan kezeljétek, mert megint össze-vissza lehet a híreket olvasni, és nem tudom, melyik az igazság. Amúgy, ha mégsem tudná vállalni a játékot sincs baj, mert amikor legutóbb megsérült, akkor a fiatal Cardenas remekül pótolta őt.

A vendégeknél minden valószínűség szerint Luisinho és Gastón Silva nem fog tudni pályára lépni.

Visszatérve a döntetlenekre, és hogy miért akkora a hazai odds: Legutóbbi négy mérkőzésük (három bajnoki és egy barátságos) is 1-1-re vagy 2-2-re végződött. Ez ismét egy kicsit segített elbizonytalanodnom.

Alapjáraton most jónak tartom a Levantét, Király Kupa elődöntőig jutottak, a bajnokságban is egy masszív középcsapatként szerepelnek, és ez egyáltalán nem mondható el az ellenfelükre.

Meglátjuk, hogy a válogatott szünet melyiküknek segített többet. Egy biztos: Az Huescának úgy kell a három pont, mint egy falat kenyér… Én viszont kitartok az elképzelésem mellett, és a Levante győzelmére fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső