Levante – Real Betis: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 28.
Levante
Teljesítmény:
D N N V N
  • Ciutat de València
  • December 29. 21:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Betis
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó tippünk következik, szintén Spanyolországból hoztam el nektek a Levante – Real Betis meccset. Mármint, ezt fogjuk jól megtippelni, hogy még egy győzelemmel búcsúztassuk 2020-at. Na, nem kell megijedni holnap és holnapután is lesznek tippek, sőt, még 31-én is töltök fel pár meccset, aztán belevetem magam én is a szilveszterezésbe.

Lehetséges, hogy nem ez a forduló legizgalmasabb mérkőzése, azonban a két kiscsapat okozhat kellemes perceket nekünk, ha csak a statisztikára és a mostanában mutatott formájukra nézünk, akkor talán (mert sportfogadásban nincs olyan, hogy biztos), ismétlem talán könnyű dolgunk van.

Nem is húzom az időt, jöjjön a beharangozó!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Huesca – Levante

Az újonc Huesca otthonából nem sikerült három ponttal távoznia a valenciai egyesületnek, habár a fogadóirodák valamivel esélyesebbnek tartották az Huesca győzelmét. Végül pontosztozkodásra került sor, a meccs végeredménye 1-1 lett, így nagy változások a tabellán sem álltak be, a Levante jelenleg a 15., az Huesca pedig továbbra is kiesőhelyen áll.

Nem volt körömrágóan izgalmas a mérkőzés, hiszen a kilencvenakárhány perc alatt mindössze három kaput eltaláló lövést láthattak azok, akik ezt a mérkőzést választották.

Az Huesca szerzett vezetést a mérkőzés 31. percében, méghozzá büntetőből. A tizenegyes jogos volt, mivel valóban Vezo kezét érte a labda az ötös környékén. A VAR aztán ebben megerősítette Diaz De Mera játékvezetőt, Javi Ontiveros meg nagy erővel a jobb felsőbe lőtt, Aitor Fernandez Abarisketa a másik oldalra vetődött.

A félidőben még egy szép jelenetet láthattunk, egy formás akciót vezettek a hazaiak, Ferreiro lapos beadását Mikel Rico átlépte, Sergio Garcia gyönyörű csellel lefordult a védőjéről, de aztán a lövését blokkolták.

A második félidőben köd lepte el a pályát, alig lehetett látni valamit, de azt igen, hogy Gonzalo Melero az 53. percben kiegyenlít. Mivel a támadó három szezont húzott le az Huescában nem ünnepelte a gólját, két kezét feltartva az égbe kért bocsánatot egykori csapatától.

Két kisebb lehetőség maradt még a mérkőzésen, de gól nem esett egyikből sem, ezzel az eredménnyel igazság szerint egyik csapat sem lett túlságosan boldog.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.28.La Liga
levante
4:2
real betis
La Liga
2019.09.24.La Liga
real betis
3:1
levante
La Liga
2019.04.24.La Liga
levante
4:0
real betis
La Liga
2018.08.17.La Liga
real betis
0:3
levante
La Liga
2018.02.26.La Liga
levante
0:2
real betis
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Betis – Cadiz

A legjobban szereplő újonc idén elkapta a Real Madrid és a Barcelona grabancát is, a Real Betis azonban most kifogott rajtuk. A Benito Villamarinban lejátszott mérkőzésen szűken ugyan, de a sevillai zöld-fehérek nyertek, a meccs végeredménye 1-0 lett.

A meccs egészét tekintve a Betis irányított, 72 százalékban volt náluk a labda, de mindössze egyszer sikerült kaput találniuk. Mivel abból gól született, így gondolom nem panaszkodik senki.

A Cadiz pedig próbálkozott becsülettel, de mindhiába, üres kézzel kellett távozniuk Sevillából.

Az első félidő alatt nem rágtam le egyik körmömet sem, nemhogy mind a tízet, egy gyengécske Betis-lövés után a Cadiz közel állt a gólhoz, de Salvador Sanchez Ponce lövése a felsőléc tetejét simogatta végig.

A második félidőben már több volt a futball, Nabil Fekir szólója után az oldalhálót találta el, majd a 71. percben született meg a mérkőzés egyetlen találata, egy dél-amerikai páros jóvoltál: A csereként beállt Lainez gurított vissza Guido Rodriguez elé, a védekező középpályás 11 méterről lőtt Ledesma kapujába.

A lefújáskor hatalmas sóhajtást engedett el Manuel Pellegrini, a hazaiak mestere, nem hiába, nagyon nehéz ellenfél a Cadiz, és nagyon nehezen jött össze a három pont.

Összefoglalás

Számomra a Real Betis az a csapat, akiket nem igazán értek. A keret abszolút jó, olyan játékosok futballoznak itt, mint az európa bajnok William Carvalho, a világbajnok Nabil Fekir, az örökifjú Joaquin vagy a Barcelona nevelése, Martin Montoya és Marc Bartra. Az eredmények mégsem jönnek, egy szürke csapattá váltak a sevillaiak.

Most épp a 9. helyen állnak, ami magukhoz képest egyáltalán nem rossz, a 2019/2020-as szezont például a 15. helyen zárták. A Levante sem áll jól, ugyebár most ők állnak a 15. helyen, és bennük is jóval több van szerintem.

A hazaiak kezdőjében benn ragadhat Jorge De Frutos, aki a múltkor győztes gólt szerzett a Real Sociedad ellen a padról beszállva, az Huesca ellen viszont már kezdőként lépett pályára.

Oscar és Tono túl vannak a koronavíruson, de inkább az a valószínű forgatókönyv, hogy nem lépnek kezdőként pályára.

Manuel Pellegrini sok játékosára nem számíthat: William Carvalhora, Sergio Canalesre, Marc Bartrára, Victor Camarasára és Claudio Bravora sem, elég komoly névsor.

Az argentin mesternek még az okozhat fejtörést, hogy Borja Iglesias vagy Antonio Sanabria kezdjen egy szem ékként. Egyikük sincs csúcsformában, előbbi kettő, utóbbi egy gólt szerzett a La Ligában idén.

A Levante hazai pályán nem rúgja ész nélkül a gólokat, két meccsük végződött 2,5 gól fölött, négy pedig ez alatt, ugyanez az arány a Betisnél (idegenben) 3/5.

Valószínűnek tartom, hogy mindkét fél betalál, és ez az under dolog a stati ellenére nem annyira tetszik. Kinézek egy sokgólos döntetlent, de azt majdnem biztosra veszem, hogy mindkét fél betalál. Így a tipp erre a mérkőzésre ez is marad: Mindkét fél gólt szerez.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső