Levante – Real Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 18.
Levante
Teljesítmény:
V N V V V
  • Ciudad de Valencia
  • Február 22. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
D N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvégén nagy meglepetés történt a spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban, hiszen az első helyen álló Real Madrid otthonában képtelen volt megverni a hátulról negyedik és a szezonban idegenben csak egyetlen győzelmet és négy sikert felmutató Celta Vigót. A vigóiak félidőben még vezettek is és bár a Real képes volt fordítani, a Vigo a 85. percben lőtt egyet Santi Mina révén és így 2-2-s végeredménnyel zárult a találkozó.

Ez nagyon jól jött a forduló egyik rangadóján a Getafét 2-1-re verő, második helyezett Barcelonának, amely így egy pontra megközelítette a királyi gárdát és 10 pontra leszakította a Getafe csapatát, amely veresége ellenére maradt harmadik. És bár a 2-1 alapján szorosnak gondolnánk a meccset, nem volt az, szinte felborult a pálya, a katalánok végig kapuja elé szorították a madridi kiscsapatot és csak a vendégek szerencséjének köszönhető, hogy egy lett közte csak a különbség. Így viszont továbbra is rendkívül izgalmas a párharc a két nagyágyú között, egyetlen hiba elég ahhoz, hogy megint leszakadjon a Barca vagy hogy második helyre kerüljön a Real.

Ennek tükrében most szombaton is érdemes a két csapatra fogadni, bár a nehezebb feladata talán a Real Madridnak lesz, amely a Levante otthonába fog látogatni. A hazaiak rendelkeznek a legkevesebb döntetlennel az egész La Ligában, mindössze kétszer született pontosztozkodás meccseiken, főleg azért, mert egy rendkívül nyíltsisakos, pörgős játékot játszó kiscsapatról van szó. A 13. helyen állnak jelenleg 29 ponttal és az élmezőny, ezzel együtt pedig a nemzetközi kupaszereplés már elérhetetlen távolságban van tőlük, inkább a kieséstől kell tartaniuk, hiszen a már kieső 18. Mallorca 8 pontra van mögöttük – ami nem kis különbség, de egy rosszabb forma oda vezethet, hogy akár rossz helyen is találhatja magát a Levante.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.14.La Liga
real madrid
3:2
levante
La Liga
2019.02.24.La Liga
levante
1:2
real madrid
La Liga
2018.10.20.La Liga
real madrid
1:2
levante
La Liga
2018.02.03.La Liga
levante
2:2
real madrid
La Liga
2017.09.09.La Liga
real madrid
1:1
levante
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Formájukat tekintve elég rosszul megy nekik mostanában, legutóbbi hat meccsükből kettőt tudtak csak megnyerni négy vereség mellett, bár említésre méltó, hogy mindkét győzelmüket hazai pályán szerezték. Azon a hazai pályán, amely egyébként egyáltalán nem túl acélos a ligát figyelembe véve, 11 meccsen hat győzelem mellé két döntetlen és három vereség társul és hasonlót még a kiesőhelyen álló Mallorca is össze tudott hozni, idegenben pedig a Levanta 13 meccsen összeszedett 10 vereséget. Mondjuk most szerencséjükre odahaza játszanak, de ellenfelük az a Real Madrid, amely formáját tekintve a mostani döntetlen ellenére is a legjobb formában lévő spanyol csapat, legutóbbi hat meccsükből ötöt nyertek és csak a Vigo tudott tőlük pontot csenni.

Vendégként sem rossz a királyi gárda, sőt, a legjobb vendégcsapat a La Ligában, 12 meccsből megnyertek hetet és négy döntetlen mellett csak egyetlen vereség csúszott be nekik, szóval a mostani mérkőzésnek sem a Levante az esélyese. Főleg, hogy Luka Modric és Ferland Mendy is vissza fog térni a Real kezdő tizenegyébe, Eden Hazard pedig most már egyértelműen túljutott komoly sérülésén, úgyhogy semmiképp nem lövünk mellé, ha megjátszuk a vendéggyőzelmet. A Levante amúgy is küszködik most eléggé, a legutóbbi fordulóban egy eléggé unalmas meccsen kaptak ki a Villarreal otthonában, úgy, hogy mindössze két kaput eltaláló lövésük volt.

Mindent összevetve, valószínűleg kemény védekezéssel és kontrákkal próbálnak majd operálni, de egyszerűen nincsenek olyan jó formában és nincsenek olyan kaliberű játékosaik sem, hogy megnehezítsék a király gárda dolgát, úgyhogy a fix vendégsiker mellé bátran tegyük oda azt is, hogy 2.5 gólnál több lesz a mérkőzésen és valószínűleg ezek mindegyikét a vendégek fogják majd rúgni.

A két csapat története 2004-ig nyúlik vissza, azóta 25 alkalommal találkoztak egymással és erősen a Real felé billen a mérleg, hiszen ezen meccsek közül megnyertek 18-at, a Levanténak pedig mindössze négy sikere volt. Ha visszatekintünk a legutóbbi hat, egymás elleni meccsükre, akkor azt láthatjuk, hogy legutoljára 2018-ban termett babér a Levanténak, akkor Madridban tudtak 2-1-re nyerni. De az csak kiugró eredmény volt, összességében a Real mindig le tudta darálni valenciai ellenfelét.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső