Lille – AC Milan: Fogadási Tippek és Európa Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 24.
Lille
Teljesítmény:
N V N D D
  • Stade Pierre Mauroy
  • November 26. 18:55
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Itt az ideje egy kicsit körülnézni az Európa Liga háza táján is! Már lement három forduló, nagyjából, ismétlem: nagyjából ismertek az erőviszonyok. Nem a kedvenc sorozatom az Európa Liga, hiszen már tavaly is rengeteg meglepetés eredmény született, főleg a csoportkörben röpködtek a magas szorzóval rendelkező eredmények. Ezúttal egy olyan meccset választottam, ami a csütörtöki játéknap talán legizgalmasabb meccse lehet, ez pedig a Lille – AC Milan. Stefano Pioli kinevezését anno nem fogadta kitörő öröm Milánó piros-fekete részén, de meg kell hagyni, nagyon jó kis csapatot faragott a Milanból. Kellett hozzá jó pár remek játékos, köztük a veterán Zlatan Ibrahimovic, aki idén egészen pazar formát mutat, de ezt a meccset kihagyni kényszerül, így a milánóiak esélye egy kicsit csökkent.

A Lille-ből távozott a legjobb gólvágó, de mind a Ligue 1-ben, mind az EL-ben remekül teljesítenek, nem fogta meg őket Osimhen távozása túlzottan.

Az odavágót pedig 3-0-ra nyerték. A San Siroban.

Na, nézzük azt a meccset!

Mi történt az előző körben?

Hosszabb összefoglalót írunk a legutóbbi fordulóban elért eredményről, a két gárda a válogatott szünet előtt összecsapott egymással.

AC Milan – Lille

Négy fölötti volt az odds arra az esetre, ha a franciák képesek legyőzni az AC Milant, míg 1.8 körül fizettek a fogadóirodák, ha az olaszok hazai pályán kétvállra fektetik ellenfelüket. A foci ilyen, attól, hogy az odds alacsonyabb, még nem biztos, hogy be is fog jönni.

Az első lövésre a 14. percig kellett várni, ekkor a vendégek részéről Bamba tüzelt, de a lövés nem tornáztatta meg annyira a Milan kapuját védő Donnarummát, könnyedén vette magához a labdát a válogatott kapus.

A 19. percben Theo Hernández lőhetett, de csak az oldalhálót találta el. A 23. percben aztán jött az első gól, amelyet kisebb meglepetésre a Lille szerzett: Alessio Romagnoli lökte fel ellenfelét hátulról, a lengyel játékvezető pedig tizenegyest ítélt. Yusuf Yazici a bal alsót választotta, Donnarumma meg pont a másik sarkot.

Az első félidőben még egyszer próbálkozhatott Theo, ez a kísérlet kapura is ment, de Maignan hárított.

A második félidő 10. percében ismét Yazici nevét kiabálta a tömeg… Nem a stadionban, de valahol biztosan. 18 méteres lövése ugyanis felpattant az elvetődő Donnarumma előtt, így került a kapuba, 0-2.

És nagyon hamar, az 58.-ban jött a harmadik: Jonathan David passzát belsőzte be a jobb alsóba, a kapus ezúttal (is) tehetetlen volt. Remekül játszottak a franciák a mezőnyben is, a kapu előtt pedig Yazici révén jó százalékkal értékesítették helyzeteiket.

A Milan hiába próbált szépíteni, az egész második félidő alatt egyszer találták el a kaput, a többi próbálkozás pedig messzire elkerülte Maignan kapuját. Talán Pioli egy kissé elszámolta magát (vagy csak szeretett volna rotálni), ugyanis a nagyszerű formában futballozó Hakan Calhanoglut és Rafael Leaot is a cserepadra ültette.

Ezúttal Zlatan Ibrahimovic is szinte láthatatlan volt, ahogy két társa, Brahim Diaz és Samu Castillejo is.

Teljesen megérdemelten nyert a Lille, még ilyen arányban is, ezzel a győzelemmel pedig sikerült megelőzni a Milant, így jelenleg az első helyen állnak a H csoportban.

Előző meccs eredménye
2020.11.05.Európa Liga
milan
0:3
lille
Európa Liga
2006.12.06.Bajnokok Ligája
milan
0:2
lille
Bajnokok Ligája
2006.09.26.Bajnokok Ligája
lille
0:0
milan
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Összefoglalás

Jól feladták a leckét a Milannak a franciák. A San Siroban bemutatott játékuk lehengerlő volt, a Milan pedig a Serie A-ban látottakhoz képest nagyon visszafogott volt.

Apropó, ha már Serie A: Jelen pillanatban a Milan vezeti a bajnokságot, valóban úgy futballoznak, ahogy sokan várták már ezt tőlük. A hétvégén rangadó várt rájuk, Nápolyba kellett utazni és meglepően sima győzelmet arattak, természetesen – ahogy a szezonban már sokszor – a 38 esztendős svéd, Ibrahimovic volt a vezér. Két gólt is szerzett a támadó, a győzelmet pedig a hosszabbításban az ifjú norvég, Jens Hauge biztosította be.

A találkozó azonban vezéráldozattal járt, Ibrahimovicot le kellett cserélni, nagyon fájlalta a combját. A hírek szerint Zlatan december közepéig nem játszhat… Sérült még mellette Rafael Leao és van esély arra is, hogy az egyre jobban játszó belga, Alexis Saelemaekers sem léphet pályára. Így a támadó szekció legjobbjai estek ki, ami nem túl jó jel Pioliék számára.

A Lille hazai pályán fogadta a Lorient együttesét, meggyőző játékkal 4-0-ra verték a kiscsapatot. Ismét Yazici volt a meccs hőse, most két gólt szerzett, Araujo rúgta a harmadikat és… Dobpergés: Jonathan David a negyediket. Remek képességű focistáról beszélünk, a fiatal kanadai azonban új csapatában eddig gólképtelen volt. 11 bajnokin és 3 EL-meccsen lépett pályára anélkül, hogy gólt rúgott volna. Talán ez a gól átsegítette a holtponton, innen pedig már csak felfelé vezethet az út.

Náluk is van két fontos játékos, akik sérültek: Burak Yilmaz az utóbbi időben termékeny volt, 35 éves kora ellenére lőtte a gólokat, míg az örök ígéret, Renato Sanches a hónap közepén sérült meg. Előbbi pályára lépésére van minimális esély.

A Milan támadók hiánya miatt elgondolkoztam. Alapból a mindkét csapat szerez gólt lehetőséget tartottam a legreálisabbnak, de így, hogy kiesett Ibra, Rafael Leao és lehet, hogy Saelemaekers is… Nem tudom… A másik gondolatom a hazai győzelem volt, láthatóan remek formában vannak a franciák, és nem tudok elvonatkoztatni Zlatan sérülésétől, aki az idényben a hátán cipelte a csapatot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső