Lille – Angers: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 január 03.
Lille
Teljesítmény:
N D N N V
  • Stade Pierre Mauroy
  • Január 06. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Angers
Teljesítmény:
N D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk is, mert még rengeteg dolgunk van. A második francia meccsünk a Lille – Angers találkozó lesz, ami az egyik legizgalmasabb összecsapásnak ígérkezik, mert az Angers bizony nagyon masszív csapat lett. A Lille pedig a második helyen áll, a Lyonnal holtversenyben harcolnak az első helyért, mögöttük nem sokkal lemaradva pedig ott a PSG.

Az Angers tavaly nem volt ilyen jó kis csapat, bár ez egy magánvélemény, mindenesetre a tabella is árulkodik: A 2019/2020-as szezont a 11. helyen zárták a megszakításkor, most a 9. helyen állnak. Szóval ránézésre akkora különbség nincs, de a mutatott játék sokkal jobbá vált.

Tehát lesz itt miért izgulni, nem annyira biztos, hogy az esélyesebb Lille három ponttal vonul le a zöld gyepről. Nézzük meg!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Montpellier – Lille

Nehéz meccsen tudták csak begyűjteni a három pontot a vendégek, a Montpellier szintén jó szezont fut és minden esetben nagyon nehéz ellenfél. Szerencsére gólokban sem volt hiány, nagyon élvezhető mérkőzés volt, különösen a második félidő.

Az első félidőben csak egyetlen gól született, amit a Lille szerzett: Xeka hatalmas labdát adott Timothy Weahnak, aki spiccel elgurította a labdát a kifutó Omlin mellett.

Itt csak ez az egy gól esett, a második félidő viszont gólzáport hozott. Az 57. percben Laborde közelről, erőből fejelt Maignan szeme közé, de az egyenlítő gól után tíz perccel megint jött a Lille: Ikone ugratta ki Jonathan Davidet, a csatár elhúzta a labdát védője mellett, aki buktatta őt, jöhetett a tizenegyes, amit Ikone a jobb alsóba lőtt.

Két perccel később ismét egyenlítettek a hazaiak, Delort gólja mehet az év végi összefoglalókba, Sambia jobboldali beadását 12 méterről, ollózva, csodálatos mozdulattal lőtte a kapuba. Ugyan Maignan hozzáért, de védeni már nem tudott.

Bármennyire is megérdemelte volna a pontot a Montpellier, nem jött össze, mert a vendégek a 86. percben megszerezték harmadik góljukat: A Jonathan David helyére beálló veterán, Burak Yilmaz a szintén csere Yazici passzát gurította be. A hazaiak védői nagyon reklamálták a lest, de nem volt igazuk.

A vége így 2-3, tartja a lépést a Lyonnal a Lille.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.07.Ligue 1
angers
0:2
lille
Ligue 1
2019.09.13.Ligue 1
lille
2:1
angers
Ligue 1
2019.05.18.Ligue 1
lille
5:0
angers
Ligue 1
2018.09.01.Ligue 1
angers
1:0
lille
Ligue 1
2018.02.24.Ligue 1
lille
1:2
angers
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Angers – Olympique Marseille

Nagy skalpot gyűjtött be az Angers, sikerült megverniük azt a Marseille-t, aki az idei Ligue 1-ben elég jól szerepel, volt egy hosszabb veretlen időszakuk, aztán a Rennes elleni vereség után kicsit összeestek, ikszeltek a Reims gárdájával, most pedig 2-1-es vereséget szenvedtek az Angerstől.

Két ellentétes félidőt láthattunk, az elsőben az Angers dominált – a kapu előtt mindenképp -, míg a másodikat a Marseille nyomta meg nagyon.

Négy perc telt el a meccsből, amikor Mathias Pereira megszerezte az Angers számára a vezetést, Diony cselezte le magát majdnem az alapvonalig a jobbszélen, visszagurított, ahol érkezett a portugál és laposan belsőzött a bal alsóba.

Hamarosan jött a második hazai gól is, Diony az előbb még gólpasszt adott, most meg kis emelgetés után kapásból bombázott a jobb alsó sarokba, Mandanda mozdulni sem tudott.

A második félidőben tehát a vendégek domináltak, ami érthető, az Angers elégedett volt az eredménnyel, vendégeik meg nem. Nagy szépítési esély adódott előttük, a 71. percben tizenegyest kaptak egy kezezés után, de Dimitri Payet – nem rossz – lövését Bernardoni kiütötte.

Négy perccel később viszont már összejött a szépítés, Payet beadását Rongier körülbelül 15 méterről fejelt a kapuba.

Volt még egy nagy Marseille helyzet, Ake közelről fölé fejelt, pedig a mögötte érkező Caleta-Carnak jobb lett volna a beívelés. Meg is kapta a magáét a cserejátékos, valószínűleg a horvát védő jelezte Akénak, hogy hagyja… No, mindegy, a végeredmény 2-1 lett az Angers javára, a forduló talán legnagyobb meglepetését okozták.

Összefoglalás

Szóval, illik óvatossággal kezelni az Angers csapatát, mert tudnak meglepetést okozni. Utoljára október elején kaptak ki idegenben, igaz, akkor nagyon: 6-1-re nyert ellenük a Paris Saint-Germain. Azóta lejátszottak öt bajnokit távol otthonuktól, az eredmény pedig három győzelem és két döntetlen. Olyan csapatok ellen sikerült nyerni, mint a Rennes vagy a Lens.

A Lille hazai pályán viszont a legjobb mérleggel rendelkezik, még nem kaptak ki odahaza, hat győzelmük és három döntetlenjük van. Gólarányuk is pazar, 17 gólt rúgtak és mindössze négyet kaptak.

Az utolsó három bajnokijukat egyaránt a Lille nyerte, előtte viszont az Angers kétszer győzni tudott.

Ami továbbra is aggasztó lille-i szempontból, az Jonathan David, akinek továbbra sem megy a gólszerzés, pedig folyamatosan a kezdőben kap helyet. Eddig mind a 17 bajnokin szerephez jutott, de csak két találatot szerzett, míg Burak Yilmaz, aki elmúlt már 37 éves ezzel a mérleggel rendelkezik: 16 bajnokin 7 gól, pedig sokszor csak csereként lépett pályára.

Vannak olyan játékosok, akik jó formában vannak a Lille-nél (Burak Yilmaz, Yazici, Ikone), így elbírják azt, hogy az egyik csatáruk nincs jó formában. Most is azt gondolom, ha szűken is, de több lőtt góllal zár majd a hazai csapat.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső