Lille – Lorient: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 17.
Lille
Teljesítmény:
D V N N D
  • Stade Pierre Mauroy
  • Január 19. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Lorient
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárjuk a napot Franciaországban. A Ligue 1 szerelmeseinek is jusson valami. Ha ez nem elég nekik, akkor készülünk még a holnapi napra is két francia mérkőzéssel, így megéri felnézni. Ezek mellett persze tartogatunk még további spanyol és angol meccseket is…

A Lille hazai pályán fogadja a Lorient csapatát, és akár ismerős is lehet számotokra ez a párosítás. Bizony, ez is elmaradt, ahogy sok más európai mérkőzés az utóbbi időben. Úgy gondoltuk viszont, hogy megéri ezt az egész tippet újrafogalmazni, hiszen azóta történtek változások, felépültek és megsérültek a játékosok, lejátszottak azóta egy-egy meccset, szóval van miről beszélni.

A Lille most már határozottan állítom, hogy magára talált, bár a címvédésről lemondhatnak, a dobogót még el lehet csípni. Kemény meccs lesz, de nem lehetetlen.

Közben a Lorient együttesének kevésbé magasztos céljai vannak. Ők szimplán csak túl akarnak élni. Ami legalább olyan durva munka lesz, mint a Lille-nek a dobogó kivívása, ha nem keményebb. Az együttes a kiesés ellen menekül, pokoli rossz formában vannak, és nem úgy tűnik, hogy hamarosan javulás állna be.

Szóval, a feladat mindkét csapat előtt adott. A Lille – Lorient mérkőzéssel köszönünk el tőletek mára.

Lille

A Lille legutóbbi bajnokiját Marseille-ben, a Velodrome-ban játszotta. Szinte végig alárendelt szerepet játszottak, ám Ünderék nem tudták maguk javára fordítani a találkozó állását. Még úgy sem, hogy Benjamin André a 32. percben elhagyta a pályát, két perc alatt szedett össze egy piros lapot a vendégek középpályása. Ekkor 1-0-ra vezetett a Lille, így gondolhatjátok, hogy hatvan perc bunkerfoci várt a Marseille-re. Támadtak, szinte csak náluk volt a labda, de csak egyenlíteni tudtak, a győztes gólt begyötörni már nem. Így ez siker Jocelyn Gourvennecék számára. Kevésbé nekünk, mi hazai sikert tippeltünk…

A Lille otthon sokat hibázott eddig, ezek inkább döntetlenekben nyilvánulnak meg, sokszor nem tudták a győztes gólt begyötörni, holott jobban játszottak. Utolsó öt meccsükből négy végződött döntetlenre, gólarányuk 11:10.

A Lorient ellen játszhat Benjamin André – ha minden igaz -, hiszen ezt a mérkőzést elhalasztották, így eltiltását nem most fogja letölteni, hanem a következő fordulóban. A Lille egyedüli hiányzója elviekben csak Timothy Weah lesz, ő sérülés miatt nem áll Gourvennec rendelkezésére.

A várható kezdőcsapat:

Grbic – Celik, Fonte, Botman, Mandava – Ikone, B. André, Sánches, Bamba – David, Yilmaz

Egymás elleni meccsek:

Remekül reprezentálja a Lille szezonkezdését az a tény, hogy a Lorient is meg tudta őket verni szeptemberben. Akkor az együttes 2-1-re kapott ki a Stade du Moustoir gyepén. Furcsa, de az együttes az utóbbi években többször is megtréfálta az egyébként erősebb Lille-t, 2017-ben és 2016-ban is 1-0-ra nyertek ellenük. Aztán a Lille együttesét sem kell félteni, egyszer 4-0-ra, majd 4-1-re nyertek abban az évben, amikor bajnokok lettek.

A harminc közös mérkőzés felét nyerte a Lille, kilencet a Lorient, és hat döntetlen született.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.10.Ligue 1
lorient
2:1
lille
Ligue 1
2021.02.21.Ligue 1
lorient
1:4
lille
Ligue 1
2020.11.22.Ligue 1
lille
4:0
lorient
Ligue 1
2017.02.04.Ligue 1
lille
0:1
lorient
Ligue 1
2016.09.17.Ligue 1
lorient
1:0
lille
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lorient

A PSG elleni bajnoki mérkőzésen közel állt ahhoz a csapat, hogy hatalmas bravúrt végrehajtva győzelmet arasson a bajnoki cím várományosa ellen. Az biztos, hogy feldobta volna az öltöző hangulatát, de az egészből nem lett semmi, mert Mauro Icardi a 91. percben egyenlített. A csapat azóta egy meccset játszott, tegnap az Angers ellen 0-0-ra végeztek hazai pályán. Úgy, hogy emberelőnyben játszottak szinte végig Doumbia 14. perces kiállítása miatt. Küzdöttek, de eredményre nem jutottak…

Idegenbeli mérlegük csapnivaló, ők az egyedüliek a francia elsőosztályban, akik még nem tudtak nyerni, csak otthon. Négy döntetlen, hat vereség, hét rúgott, huszonkét kapott gól.

Christophe Pellissier állása veszélyben, ezt kár is tagadni. A mester egy újabb vereség esetén akár a cókmókját is összeszedheti, a Lorient vezetőségének türelme is véges. Bár nem biztos, hogy korrekt lenne épp egy Lille elleni – lehetséges – vereség után elküldeni…

Aki nem lesz ott a mérkőzésen, az Dango Ouattara, Samuel Loric, Stephane Diarra, Jeremy Morel és Fabien Lemoine. Előbbi az Afrikai Nemzetek Kupáján van, utóbbiak pedig mind sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Nardi – Mendes, Jenz, Laporte, Petrot, Le Goff – Le Fee, Monconduit, Abergel – Moffi, Lauriente

Tippelde

Itt az ideje javítani egy kicsit a hazai statisztikán a Lille-nek. Egy győzelemmel felléphetnek a nyolcadik helyre, onnan meg már csak tényleg egy lépés a dobogó…

A Lorient gyenge formája ezúttal is folytatódhat, a csapat nem hinném, hogy képes lesz meglepni Burak Yilmazékat. Mi a hazai sikerben hiszünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.54 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.54 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.54 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső