Lille – Metz: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 10.
Lille
Teljesítmény:
N D V N N
  • Stade Pierre Mauroy
  • Szeptember 13. 13:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Metz
Teljesítmény:
V N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem feledkezem meg a francia első osztály szerelmeseiről sem, hoztam mára is két francia meccset. A Lille – Metz az odds alapján egy könnyű találkozó lesz a hazaiak számára, de azért nem árt kicsit jobban belemerülni, mert az alacsonyabb szorzóval rendelkező tippek néha félrevezetnek.

Nem is beszélek feleslegesen, vágjunk bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Reims – Lille

Nem mondhatom, hogy túlzottan eseménydús találkozót játszott a két csapat, de ahhoz pont jó volt, hogy kiszúrjanak velem, már ami a tippemet illeti. Ugyanis azt vetítettem elő, hogy mindkét csapat gólt szerez, de sajnos tévedtem. Írhatnám, hogy nem jártam messze az igazságtól, de a lesgól, az bizony lesgól… Hamarosan kifejtem.

Szóval, az első félidő leginkább a mezőnyben folyó harcról szólt, helyzetek nem igazán akadtak a kapuk előtt, Rajkovics és Maignan tétlenül nézték játékostársaik csatározásait. Illetve hazudok, mert Rajkovicsnak egyszer dolga lett volna. A félidő egyetlen, mondom még egyszer, egyetlen kapura lövési kísérlete végül a hálóban kötött ki. A 32. percben Jonathan Bamba kapott labdát a tizenhatos előtt, befelé cselezett, majd a lövést szépen visszahúzta a rövidbe. Rajkovics nem ért oda, így vezetett a Lille.

És ennyi, ennyi volt az első félidő. Se egy kósza távoli kísérlet, ahol a labda Föld körüli pályára áll, sem blokkolt lövések. Semmi.

A második játékrész kicsit jobbra sikeredett, bár itt meg a gól hiányzott. A Reims mondjuk lőtt egyet (amivel jött volna a tippem), de Toure gólja után Frappart kisasszony kinézett az asszisztensére és annulálta a gólt les miatt. Nem a gólszerző, hanem a gólpasszt adó Kutesa volt lesen, így a játékvezető hölgyemény helyesen ítélt.

A nyáron igazolt Jonathan David távoli lökete majdnem beakadt, ezzel végérvényesen eldönthették volna a meccset a vendégek, de a labda végül mellé szállt.

A második 45 percben a vendégek jobbak voltak, kilencszer próbálkoztak kapura lövéssel, de csak kettőnél akadt dolga Rajkovicsnak, míg a Reims úgy hozta le ezt a találkozót, hogy Maignannak egyszer sem kellett védenie.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.Ligue 1
lille
0:0
metz
Ligue 1
2018.04.28.Ligue 1
lille
3:1
metz
Ligue 1
2017.11.05.Ligue 1
metz
0:3
lille
Ligue 1
2017.05.06.Ligue 1
lille
0:2
metz
Ligue 1
2016.08.13.Ligue 1
metz
3:2
lille
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Metz – Monaco

Hát, ők sem lesznek a kedvenceim, ugyanis ennél a meccsnél is reálisnak találtam a mindkét csapat szerez gólt opciót. De itt is csalódnom kellett.

Hogy végül miért kellett csalódnom, arról egyes egyedül a Monaco kapusa, Lecomte tehet, ugyanis lehúzta a rolót a Metz játéksai előtt, szép védéseket, nagy bravúrokat bemutatva tartotta a lelket csapatában. De megint előre ugrottam.

A Monaconak ez volt a második bajnoki meccse, míg a Metznek az első. Említettem egy korábbi tippemben, hogy a Monaco belső védőinek még össze kell szoknia, jók, ügyesek és tehetségesek, de azt is említettem, hogy nagyon veszélyesek a kapu előtt. Badiashile pedig gondoskodott róla, hogy igazam legyen, ugyanis ő szerezte meg a Monaco vezetését. Egy szabadrúgáshoz futott fel a védő, és a beadás utáni labda pont hozzá került. Nem szórakozott, kapásból ellőtte, a játékszer pedig majdnem kiszakította a hálót.

Az első félidőben még egy-egy helyzetet jegyezhettünk fel: Előbb Boulaya távoli szabadrúgását ütötte szögletre Lecomte, majd Ben Yedder lőtt épphogy mellé.

A meccs fordulópontja a második félidőben következett: Fofanát második sárga lappal kiállították, miután csúnyán megtaposta Angbant. Az emberelőnyt igyekezett kihasználni a Metz, érezték, hogy van esély egyenlíteni, azonban nem számoltak Lecomte kapussal, aki egyszerűen kivédte a szemüket. Négy hatalmas bravúrra volt szükség, hogy a hercegségbelieké legyen a három pont, amikor pedig Lecomte is kevés volt, akkor a baloldali kapufa segítette ki Niko Kovac csapatát.

A meccs végi statisztikából látszik minden: 14 kapura tartó lövése volt a hazaiaknak, három a vendégeknek. A futball nem mindig igazságos, ahogy a sportfogadás sem.

Összefoglalás

A Metz azután kezdett el jól futballozni, miután a Monaco megfogyatkozott, ez pedig azért árulkodó. A gól így sem jött össze, így vereséggel indult számukra a 2020/2021-es idény.

Nem úgy a Lille számára, akik fontos három pontot gyűjtöttek be egy amúgy nehéz pályán. Szerencséjükre borzasztó gyenge napot fogtak ki a hazaiak, de a győzelmet amúgy sem kell soha megmagyarázni.

A vasárnapi mérkőzésre ezúttal két tippel készültem.

Egyrészt a Lille nem az a gólzáporos csapat, sem idegenben sem pedig otthon, a Metznek pedig meggyűlt a baja a gólszerzéssel az első meccsükön. Öt közös meccsükből (amit a Pierre Mauroyban rendeztek) négy végződött 2,5 gól alatt.

A másik lehetőség pedig a hazai győzelem, ezt pedig a mostani mérkőzéseikre és az örökmérlegre alapozom: Összesen 28 alkalommal kerültek szembe egymással, ezeken ötször tudott nyerni a Metz, kilenc döntetlen született, a maradék 14 találkozón pedig a Lille örülhetett.

Utoljára 2017-ben tudtak idegenben nyerni, előtte pedig 1994-ben. Összesen kétszer rabolták el mindhárom pontot a Lille otthonából.

Bármelyikre is fogadtok, óvatosan tegyétek, még mindig a szezon elején járunk, a francia liga pedig képes megtréfálni a sportfogadót. Főleg az elején. De azt tartom, hogy a rendelkezésre álló információk alapján ez a két döntés a legvalószínűbb.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső