Liverpool-Manchester City – Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2019 november 07.
Liverpool
Teljesítmény:
N N D N N
  • Anfield Road, Liverpool
  • Március 28.
Nézd élőben itt:
QuickWin
Manchester City
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha a hétvége elsőosztályú mérkőzéseit nézzük a topligákból, akkor kétség sem fér hozzá, hogy a legnagyobb rangadónak az angol Premier League vasárnap megrendezésre kerülő Liverpool – Manchester City meccse számít, ugyanis a jelenlegi angol foci két legerősebb alakulatáról beszélünk. Akik között ráadásul abból a szempontból is sorsdöntőnek tűnő ez az összecsapás, hogy már most hat pont előnnyel vezet a ‘Pool a City előtt, így egy esetleges hazai győzelemmel már elég komolynak számító 9 pontra nőhet a különbség (sőt, így akár még a Leicester is megelőzheti Guardiola csapatát).

A Vörösök mindössze két pontot hullajtottak el eddig a szezonban (idegenben a másik manchesteri csapat, a United ellen), míg a City már kétszer veszített is az egy döntetlenje mellett – ennek ellenére minden fogadóiroda valamennyivel esélyesebbnek tartja a vendégeket, aminek talán ahhoz lehet köze, hogy a két csapat egymás elleni küzdelmében a kékeknek mostanában jobban megy, a tavalyi szezonban például a Vörösök csak egy pontot szereztek összesen riválisuk ellen.

És mint kiderült, nagyjából ezen múlt a bajnoki cím sorsa is. Viszont a ‘Pool 45 meccse veretlen már hazai pályán és bár elég szenvedős meccseik is voltak az utóbbi időben, azért a 45 meccses veretlenség, az 45 meccses veretlenség. Ami szintén nem segítség a tippelésben az a tény, hogy a Liverpoolnak a legutóbbi hetekben aratott győzelmei roppant nehezen jöttek össze, a Leicestert csak egy késői tizenegyessel gyűrték le és hátrányból kellett felállniuk a Spurs vagy éppen az Aston Villa ellen is.

Előző 5 meccs eredménye
2019.05.04.Community Shield
liverpool
4:5
man city
Community Shield
2018.12.22.Premier League
man city
2:1
liverpool
Premier League
2018.04.17.Premier League
liverpool
0:0
man city
Premier League
2018.01.11.ICC
man city
1:2
liverpool
ICC
2018.01.04.Champions League
man city
1:2
liverpool
Champions League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ugyanez áll a Manchester Cityre is, amely döbbenetes meglepetéseket okozva szaladt bele vereségekbe a Norwich és a Wolverhampton ellen, ráadásul legutóbb a Southampton ellen a 70. percig vereségre álltak. Figyelembe véve a Vörösök otthoni küszködéseit az utóbbi időben és a tényt, hogy a Citynek a vereséget bármi áron el kell kerülnie, első körben a legvalószínűbb eredménynek egy döntetlen tűnik, ha pedig kétesélyben gondolkodunk, akkor döntetlen és vendégsiker az, ami valószínűsíthető – a ‘Pool 45 meccses hazai szériája ellenére is.

Gólok tekintetében is van értelme fogadni, nagyon valószínű, hogy mindkét csapat gólt fog szerezni, hiszen egyrészt bőven 2 gólos átlag felett vannak összesítésben, a Vörösök hazai pályán pedig elérik a hármas átlagot, ahogy ugyanezt megteszi vendégként a Manchester City is. Összességében tehát egy nagyon izgalmas meccsre van kilátás vasárnap, ahol az biztos, hogy mindkét csapat nyíltsisakkal fog támadni és bár mindkét csapat mutatott gyengeségeket a szezonban, első körben a mindkét csapat szerez gólt opciós fogadást érdemes megpróbálni, ha pedig kimenetelre akarunk fogadni, akkor a döntetlen és/vagy vendéggyőzelem a valószínűsíthető.

Ami még esetleg érdekes lehet, az a csapatok háza tájáról érkező hírek – Salah ugyan nemrég visszatérhetett a ‘Poolba, de Joel Matip sérülése nagyon érzékeny veszteség lehet a középpályán (annak ellenére, hogy a helyettesítőként belépő Lovren sem számít gyenge futballistának), ahogy Shaqiri hiányát is megérezheti a hazai gárda, így Hendersonnak és Chamberlainnek kell majd építgetnie a támadásokat.

A másik oldalon ennél jóval komolyabb hiányok vannak, Laporte, Otamendi, Rodri, Sane és Zinchenko után David Silva is kiesett izomfájdalmakra panaszkodva, szóval Guardiolának fel van adva a lecke, hogyan szervezi meg a középpálya támadó részét. Nagy valószínűséggel egyébként Bernardo Silva és Phil Foden fog a középpályáról zárkózni, bár bennfentesek szerint inkább az a valószínűbb, hogy Gabriel Jesusnak kell majd Silvát pótolnia és Fernandinho lesz a támadó középpályás szerepben. Szóval ahogy fentebb már említésre került, a leginkább valószínűsíthető kimenetel egy váratlan döntetlen mindkét csapat gólt szerez opcióval.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső