Liverpool – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 12.
Liverpool
Teljesítmény:
N V N N N
  • Anfield
  • április 14. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A PSG – Bayern München meccs mellett a Liverpool – Real Madrid találkozó foglalkoztatja leginkább az embereket, ami nem is csoda. Az odavágón a vörösök számtalan hibát követtek el, vonatkozik ez a játékosokra, de még Jürgen Kloppra is. A vártnál könnyebben nyert a Real Madrid, sőt a bukik szerint ez számított meglepetéseredménynek. Ennek is megvolt az oka, a madridiak igen nehéz meccsek előtt álltak, két Pool meccs között egy Barcelona elleni El Clasico, közben Zidane-nak karrierje során nem kellett ilyen szűk kerettel dolgozni…

Na, a hétvégén újabb védőjét veszítették el a habfehérek, Lucas Vazquez hagyta el sántikálva, fájdalmas arckifejezéssel a pályát szombat este.

Ez azt jelenti, hogy kvázi már csak Ferland Mendy van a kezdőben Zidane legjobbnak vélt védelméből, de Nacho és Militao eddig szinte hiba nélkül játszanak. Ami a Poolt illeti: Ha akarnak valamit, akkor sokkal összeszedettebben, sokkal kevesebb hibával kell játszaniuk, mert a Madrid már az első meccsen is csúnyán büntetett.

A bukik még ezek után sincsenek teljesen meggyőzve arról, hogy melyik a jobb csapat. És ez így is van jól, 90 perc hosszú idő.

Mi történt az odavágón?

Ez már a második mérkőzés, érdemes feleleveníteni, hogy mi történt Angliában az előző héten!

Real Madrid – Liverpool

Azt idén már megszokhattuk, hogy a Liverpool tartalékos védelemmel állt fel, de az már az újdonság erejével hatott, hogy a Real Madrid hátsó alakzata is megfogyatkozott. Dani Carvajal negyedszer sérült meg, felépülése továbbra is tart, Sergio Ramos vádlisérülést szenvedett, és a meccs előtti reggel jött a hír: Raphael Varane elkapta a koronavírust, így nem játszhat.

Zinedine Zidane a szokásosnak mondható középpályával és támadósorral lépett pályára, és már a második percben veszélyeztettek: Karim Benzema lövését fogta Alisson. Tíz perccel később Vinicius Jr. csúsztatott a kapu mellé nem sokkal.

Az alkalmi védelem remekül muzsikált a Real Madridnál, a Szalah – Mané – Jota hármas nem tudta feltörni a madridi zárat. Toni Kroos és Vinicius párosa viszont igen. A német fantasztikus indítással kínálta meg a kis brazilt, aki mellel vette át a labdát, és a jobb alsóba lőtt.

Még a félidő vége előtt dupláztak a hazaiak, és ehhez Trent Alexander-Arnoldra volt szükség. Egy rossz indítást akart hazafejelni, ehelyett gólpasszt adott Marco Asensionak. A spanyol szélső elpöckölte Alisson Becker mellett a labdát, 2-0.

Jöhetett volna a harmadik is, szintén Asensio szerezhette volna, ezúttal Ozan Kabak hibázott hatalmasat, de itt a kapus kisegítette az új fiút.

Jürgen Klopp némiképp önkritikát gyakorolva már a félidő előtt levitte Naby Keitát és Thiagot küdlte pályára. A második félidőt a Real Madrid elég visszafogottan kezdte, ezt pedig kihasználták a vendégek, az 50. percben Diogo Jota lövését blokkolták, Mo Szalah szedte össze a labdát, és Courtois érintésével szépített.

Viszont aki azt várta, hogy innen feláll a Pool, azt el kell keserítenem: Egyenlítés helyett ismét Vinicius Jr. lőtt egy gólt – ebben talán egy picit benne volt Alisson – és kialakította a 3-1-es végeredményt.

Előző 5 meccs eredménye
2021.04.06.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
liverpool
Bajnokok Ligája
2018.05.26.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
liverpool
Bajnokok Ligája
2014.11.04.Bajnokok Ligája
real madrid
1:0
liverpool
Bajnokok Ligája
2014.10.22.Bajnokok Ligája
liverpool
0:3
real madrid
Bajnokok Ligája
2009.03.10.Bajnokok Ligája
liverpool
4:0
real madrid
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A hétvégi bajnokijuk

Gondoltátok volna, hogy a Liverpool – akik tavaly tönkreverték a Premier League mezőnyt – idén még nem nyert az Anfield Roadon? Pedig így van, vagyis már beszélhetünk múlt időben erről, mert most, az Aston Villa ellen jött össze az első győzelem. Nehéz szülés volt ez is, a birminghamiek megnehezítették a vörösök dolgát.

Ollie Watkins góljával ugyanis ők szereztek vezetést, ami a második félidőben Mohamed Szalah egyenlített ki, és a találkozó legvégén, a hosszabbításban sikerült kicsikarni a győzelmet, Trent Alexander-Arnold egy tizenhat méteres bombával segített a Poolnak.

A Real Madrid is jó, szórakoztató, izgalmas meccset játszott az ősi rivális ellen. Karim Benzema csodagólját Toni Kroos szerencsés szabadrúgásgólja követte, miközben a katalánok árnyékuk voltak önmaguknak. Aztán a Real fáradni kezdett, a Barca felpörgött, Óscar Mingueza szépített, és végül ez lett a végeredmény, 2-1-re nyertek a királyiak, ezzel megelőzték Messiéket, és utolérték Suárezéket.

A meccs vezéráldozattal is járt: Lucas Vazquez és Sergio Busquets csúszott össze csúnyán az első félidőben, nem sokkal később a kényszerjobbhátvéd jelezte: Nem tudja folytatni a játékot.

Hihetetlen izgalmak várhatók a szezon hátralévő részében…

Összefoglalás

Szóval, Vazquez nélkül, Nachoval, Militaoval kell majd ismét felvenni a versenyt Szalahék ellen, Alvaro Odriozola lesz az, aki átveszi Lucas helyét.

Eden Hazard-t végül nem nevezték hétvégén, lehet, hogy Zidane most inkább nem akarja elsietni a visszatérést. Sergio Ramos és Raphael Varane pedig szintén nem lesznek ott.

A Pool esetén a védőkön (van Dijk, Gomez, Matip) kívül más sérültről nem tudok. Ez azt jelenti, hogy Jordan Henderson is talán pályára léphet. Akár a középpályán, akár a védelem közepén.

Ez a kétgólos előny papíron elég kellene, hogy legyen, de azért ez a Pool még mindig egy erős csapat, egyáltalán nincs lefutva ez a meccs.

Egyre fáradtabb a Real Madrid, nagyon nehéz meccseik vannak hétről hétre, de egyelőre kitart a lendület, Zidane mestere annak, hogy a szezon hajrájára hozza csúcsformába a futballistáit, nem mellesleg olyan mentális erőt ad nekik – ezt nem mi mondjuk, hanem ők -, amire kevés edző képes.

A Barca ellen bizonyította a Madrid, hogy a letámadás, a kontratámadások ismét az erősségeik, és erre számítok szerdán este is. Egy támadó felfogású Poolra, és egy kontrákra építő Real Madridra. Modric és Kroos bárhová, bármikor odavarázsolja a labdát, Asensio és Vinicius pedig szét tudja futni majd a széleket. Karim Benzema… Nos, ő pedig Karim Benzema.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső