Liverpool – West Brom: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 25.
Liverpool
Teljesítmény:
N N D D N
  • Anfield
  • December 27. 17:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
West Brom
Teljesítmény:
V D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bármi is történjék, a Liverpool – West Brom meccs eredményétől függetlenül Jürgen Klopp együttese az élen tölti 2020 maradék részét, ez az utolsó forduló, amit ebben a mocskos egy évben rendeznek, előnyük pedig most épp négy pont az üldözőjükkel szemben. Persze, nem azt jelenti ez, hogy majd félvállról veszik a találkozót, kiindulva a Crystal Palace elleni meccsükből, eszük ágában sem lesz félgőzzel játszani.

A West Brom aggódhat is emiatt, hiszen egy erősebb csapatnak vágtak hetet, szinte tökéletes helyzetkihasználással, idegenben meg amúgy sem megy az újoncnak. Meg hazai pályán sem. Ezért vannak kieső helyen most. És bármi is történjék ott is maradnak 2020-ban.

A mérkőzés kimenetelére maximum hendikepben érdemes tenni, a gólokra való fogadás viszont jól mutat…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Crystal Palace – Liverpool

Nem volt szerencsém élőben (mármint élő felvételről) látni a meccset, csak az ismétlést néztem meg. Nem szokásom ismétléseket nézni, de ebben az esetben kivételt tettem, ugyanis Jordan Hendersonék valóságos mészárlást tartottak a Selhurst Parkban, hét góllal terhelték Roy Hodgson csapatát.

Először a japán légiós, Szoboszlai Dominik egykori csapattársa, Takumi Minamino lőtt gólt, rögtön a mérkőzés kezdetekor, 120 másodperc kellett ehhez neki, a védők nagyon üresen hagyták, ő pedig ügyesen gurított a kapuba.

Ezután jó fél óra telt el úgy, hogy teljesen kiegyenlített volt a játék, sőt a Palace még két helyzetig is eljutott, de a befejezésekbe mindkét esetben hiba csúszott. Valószínűleg a meccs totális fordulópontját a második gól jelentette, Sadio Mané 16 méterről a jobb alsót lőtte ki, csakúgy, mint Minamino előtte.

A félidő végén még egyszer betaláltak a vörösök, ezúttal Andy Robertson szolgálta ki Roberto Firminot, nagyon kényelmes előnnyel vonulhattak szünetre a vendégek. És nemhogy nem vettek vissza, hanem még nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak!

A csapatkapitány, Jordan Henderson nagyszerű átlövéséből született a negyedik gól, ezután pedig újfent a brazil Firmino csapott le.

Itt már teljesen feladták a hazaiak, de ez teljesen érthető is, 0-5-nél, ilyen könyörtelen helyzetkihasználásnál mit csináljanak?!

És még mindig nem volt vége, Mohamed Szalah is feliratkozott a góllövők listájára, előbb egy közeli fejesből volt eredményes, majd a meccs legvégén egy káprázatos csavarásból, ami a jobb felsőben kötött ki.

Megmutatta a Pool, ki az úr a háznál a Premier League-ben…

Előző 5 meccs eredménye
2018.04.21.Premier League
west brom
2:2
liverpool
Premier League
2018.01.27.FA Kupa
liverpool
2:3
west brom
FA Kupa
2017.12.13.Premier League
liverpool
0:0
west brom
Premier League
2017.04.16.Premier League
west brom
0:1
liverpool
Premier League
2016.10.22.Premier League
liverpool
2:1
west brom
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Brom – Aston Villa

Jake Livermore nevét sokáig fogják emlegetni a West Brom szurkolói, a középpályás ugyanis elintézte, hogy csapatának egy órát emberhátrányban kelljen játszania az Aston Villa ellen múlt hét vasárnap. De ne szaladjunk ennyire előre, ugyanis nem ez volt a találkozó első kiemelendő jelenete, hanem egy gól. Anwar El-Ghazi mostanság folyamatosan jó teljesítményt nyújt, és a gólok is elkezdtek jönni. Ő lőtte a Wolves ellen a győztes gólt, most pedig már az ötödik percben betalált, Bertrand Traoré nagyszerű beadását lábbal juttatta Johnstone kapujába.

Na, most már jöhet Jake Livermore esete: Az angol középpályás elveszítette a labdát a 36. percben, a játékszer pedig Jack Grealish elé került. Livermore nyújtott lábbal, talppal úgy rácsúszott az angol válogatott játékosra, hogy szabályosan megijedtem, itt valami komolyabb gond lesz. Annyi volt Grealish szerencséje, hogy nem találta őt el teljesen Livermore. Viszont a szándékot is büntetni kell, így is tett Atkinson játékvezető, amikor a piros színű kártyát mutatta fel neki.

Ezt követően pedig természetesen megállíthatatlan volt a Villa, a West Bromnak esélye sem volt arra, hogy egy emberrel kevesebben pontot szerezzenek.

Ollie Watkins a második félidő derekán talált be, Matty Cash mintaszerű beadását rúgta be, csakhogy lesen állt. Viszont ezután nem sokkal jött Bertrand Traoré és fantasztikus gólt lőtt. Nem egy harminc méteres bombára kell gondolni, hanem egy nagyon okosan, ütemtelenül, váratlanul eltekert sunyi, lapos kis lövésre, ami mindenkit, így Johnstone-t is meglepett.

A végére még jutott ismét egy El-Ghazi gól, akárcsak a Wolves ellen, ezúttal is tizenegyesből szerezte. A West Brom helyzete egyre reménytelenebb, nagy változásoknak kell beállnia ahhoz, hogy a tavalyi Championship szezon ezüstérmese a PL tagja maradjon.

Összefoglalás

Kifejtettem már a bevezetőben, hogy itt a szimplán a meccs kimenetelét megtippelni igazi vétek. 1.1-es oddsokkal nem játszunk, semmiféle érték nem található benne. A gólszám már érdekesebb. Elkapta a fonalat a Pool, nézzétek csak meg az eredményeiket, és ezeken a meccseken a gólok sem maradtak el: Négy lőtt gól a Wolves-nak, hét a Palace-nak…

Persze, becsúszott egy-egy gyengébb eredmény, elsősorban a Brighton elleni ikszre gondolok, de ez egyáltalán nem jellemző…

Az Anfield meg természetesen félelmetes hely, innen még csak egy apró pontocskát sem tudott senki elvinni idén. Hét meccséből mind a hetet nyerte a Pool, 20 gólt szerzett és 7-et kapott. Elég jó eredmény…

Szóval, én három dolgot javaslok nektek: Over 2,5, ami bár nem sok, most épp 1,4 körül mozog, de látva a Pool otthoni statisztikáját, plusz a múlt heti meccsüket szerintem simán jó, a második egy hendikepes hazai győzelem, míg a harmadik a személyes kedvencem, ami annyi, hogy csak az egyik csapat rúg gólt. És az a csapat a Liverpool lesz.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső