Livingston – Hibernian.: Fogadási Tippek és Premiership Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 06.
Livingston
Teljesítmény:
V V D D V
  • Tony Macaroni Arena
  • Augusztus 08. 16:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Hibernian
Teljesítmény:
N V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lesz még egy szombati találkozó, amely megér egy misét a skót első osztályban. Ez pedig nem más, mint a Livingston – Hibernian meccs. Az első fordulóban felemás teljesítményt nyújtottak, a Livingston meglepetésre vereséggel kezdett, míg a Hibernian győzelemmel, a Kilmarnock együttese maradt pont nélkül.

Egymás elleni meccsük remek lehetőség arra, hogy kicsit növeljük a bankrollunk, véleményem szerint ugyanis ez most sima lesz.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

St. Mirren – Livingston

Nagyon meglepő, hogy a Livingston nem tudott nyerni a tavaly csak 10. St. Mirren otthonában. Ezzel le is lőttem a poént: Kikaptak a vendégek, méghozzá 1-0-ra.

Pedig aki látta a meccset vagy legalább egy összefoglalót, az tudhatja, hogy sokkal többet tettek a vendégek a mérkőzésen, végig támadták az egész 90 percet, azonban a szerencse elpártolt tőlük, míg a St. Mirren két komolyabb lehetőségből egyet gólra tudott váltani.

Ezt a gólt a balhátvéd, Tait szerezte, miután a tizenhatoson belül kapott remek labdát, csukafejessel juttatta a játékszert a hálóba.

Hiába veszélyeztett a vendégek részéről Ambrose és Sibbald, gólt nem tudtak szerezni. Utóbbi járt a legközelebb ehhez, de a távoli bomba, amit eleresztett végül a kapufáról szögletre pattant.

Egyre nagyobb volt a nyomás a hazaiakon, ők viszont állták a sarat, sőt, a meccs vége felé kihasználták azt, hogy a vendégek minden erejüket a támadásokhoz mozgósítják. Obika kapufát rúgott (pedig védő közel s távol nem volt, így higgadtabb is lehetett volna a csatár), majd egy jó fejes is volt hazai oldalon.

Az eredmény azonban változatlanul 1-0 volt, nem is változott a meccs végét jelző hármas sípszóig. Óriási meglepetés, hogy nem tudtak betalálni a vendégek, akik a tavalyi csonka szezont az ötödik helyen zárták.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.22.Premiership
hibernian
1:1
livingston
Premiership
2019.12.29.Premiership
livingston
2:0
hibernian
Premiership
2019.10.30.Premiership
hibernian
2:2
livingston
Premiership
2019.03.29.Premiership
livingston
1:2
hibernian
Premiership
2018.12.22.Premiership
hibernian
1:1
livingston
Premiership
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hibernian – Kilmarnock

A találkozót megelőzően már felcsillant a szemem ezen a találkozón, számítottam ugyanis a hazaiak győzelmére. A Kilmarnock tavaly sem nyújtott jó teljesítményt, a bajnokság leállításakor épp a nyolcadik helyen tanyázott. A Hibernian jobb erőkből áll, így nagy nyugalommal fogadtam meg a hazai győzelmet.

Már rögtön az ötödik percben megnyugtató gólt szereztek a hazaiak, Boyle kapott remek kiugratást, amire érthetetlen módon elindult a Kilmarnock kapusa is. A csatár könnyedén húzta el mellette a labdát, majd egy védőt elfektetett és a rövid sarokba lőtt.

Támadásban maradtak a hazaiak, a Kilmarnock védelme egyáltalán nem állt a helyzet magaslatán, a helyzetek pedig záporoztak.

A 34. percben ismét jött Boyle, aki 16-ról lőtte ki Eastwood kapujának jobb alsó sarkát. Meg kell dicsérni Allant, aki a gólpasszt adta és en bloc felépítette a támadást.

A félidő végén Burke hozta vissza a reményeket, a forduló legszebb gólját szerezve szépített. Szabadrúgásból, legalább 25 méterről irtózatosan kilőtte a jobb felső sarkot.

A második félidő fordulatot hozott, az addig magabiztosan játszó Hibernian visszavett, a Kilmarnock pedig támadni kezdett.

Komoly lehetőségük mondjuk nem igen akadt, egyedül Hanlon felszabadítását kellett bravúrral védenie Marcianonak.

A győzelem megérdemelt, még akkor is, ha a második félidőt kissé átaludta a zöld-fehér hazai csapat.

Összefoglalás

Meglepetést szimatolok. Már amennyiben meglepetés az, hogy a hazai pályán játszó Livingston nyerhet a Hibernian ellen. Márpedig ki kell köszörülni azt a csorbát, ami a Ross County elleni mérkőzésen történt.

Annyiban nehéz egyelőre a dolgunk, hogy a skót élvonalból egyetlen forduló ment le, a fél évvel ezelőtt történtek pedig sok esetben nem mérvadóak. Számtalan példát lehet találni, amikor egy csapat jól kezd, majd a szezon derekán már látszik a visszaesés. Jó példa erre a Vysshaya, ahol a Slutsk remekül kezdett… Nézzük, most hol van…

Na jó, bocsánat az elkalandozásért, de túl korai megmondani, hogy melyik csapat mire lehet képes. Alapból a Livingstont jobbnak találom, de túlságosan az elején vagyunk, így inkább a gólok felé indulnék el.

Egymás elleni mérkőzéseiken ugyanis jellemző, hogy mindkét fél betalál. Erre most is építhetünk.

A Hibernian jobban kapta el a rajtot, a hazaiaknak viszont mindenképp kell a pont, hogy javítsanak.

Ebből kisülhet egy jó kis támadó futball, szóval én azt mondom: Mindketten betalálnak, és egyébként véleményem szerint a hazaiak diadalmaskodnak.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső