Lokomotiv Moszkva – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 02.
Lokomotiv Moszkva
Teljesítmény:
V V V D N
  • RZD Arena
  • November 03. 18:55
Nézd élőben itt:
Joker8
Atletico Madrid
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatódik az erőltetett menet, folytatódik a Bajnokok Ligája. Ezen a héten is lezajlik egy forduló, immáron a harmadik körrel. A spanyolok egyelőre nem túl meggyőzőek, a Bayern München ellen simán kikaptak, míg Szoboszlai Dominik együttese ellen épphogy nyerni tudtak hazai pályán. Most pedig a Lokomotiv Moszkva következik, és bár Oroszországban nem könnyű nyerni, most mégis szükséges lesz Diego Simeone együttesének, vagy elkezdhetnek aggódni a továbbjutásuk miatt.

A Bayern München is megszenvedett az oroszok ellen, így reménykedhetnek a moszkvai szurkolók.

Nézzük, mi várható a Lokomotiv Moszkva – Atletico Madrid találkozón!

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, az előző BL-kört, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Lokomotiv Moszkva – Bayern München

Kezdjük a BL-meccsel! Azért arra nem sokan tettek pénzt, hogy a címvédő ellen érhet el eredményt a Lokomotiv Moszkva, de le a kalappal az oroszok előtt, akik rendesen feladták a leckét Robert Lewandowski és társai számára.

Ugyanis nem kiütés lett az eredmény, hanem egy szűk 1-2, persze, ez ugyanúgy 0 pontot ér…

A 3. percben óriási lehetőség adódott a hazaiak előtt, Smolov teljesen üresen fejelhetett 10 méterről, de pont Neuer kezébe. Óriási lehetőség volt.

A 8. perc hozta meg az első Bayern München lehetőséget, természetesen Robert Lewandowski került helyzetbe, egy szöglet után szó szerint belebotlott a labdába, ami még így is veszélyesen indult meg a kapu felé, de szerencséje volt az oroszoknak.

A gólra sem kellett sokat várni, Leon Goretzka a 13. percben egy szép akció végén fejjel szerezte meg a vezetést a bajoroknak. Meg kell dicsérni a gólpasszt adó Pavard-t, aki csodálatosan varázsolta a védekező középpályás fejére a lasztit.

Coman később egy kapufával vétette észre magát, de a második gól még váratott magára.

Ahogy az várható volt, a Bayern irányított, de a Lokomotiv kevés lehetősége is magában hordozta a veszélyt.

A második félidőben össze is jött az egyenlítés a 70. percben, előtte viszont a németek számtalan kisebb-nagyobb helyzetet hagytak ki. Ami pedig az orosz gólt illeti: Ze Luis kapott labdát a jobb oldalon, laposan középre passzolt, ahol érkezett Anton Mirancsuk, aki Neuer lába mellett a hálóba lőtt.

Mégis pont nélkül maradt a hazai gárda, mert kilenc perccel később a másik középső középpályás – vagy mindenes – Joshua Kimmich is gólt szerzett, újra vezetéshez juttatva csapatát. Mint később kiderült, ez volt a győztes gól. Megizzasztották a címvédőt, de végül sikerült elhozni Moszkvából a három pontot.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.11.Bajnokok Ligája
atletico madrid
2:0
lokomotiv moszkva
Bajnokok Ligája
2019.10.01.Bajnokok Ligája
lokomotiv moszkva
0:2
atletico madrid
Bajnokok Ligája
2018.03.15.Európa Liga
lokomotiv moszkva
1:5
atletico madrid
Európa Liga
2018.03.08.Európa Liga
atletico madrid
3:0
lokomotiv moszkva
Európa Liga
2007.10.25.Európa Liga
lokomotiv moszkva
3:3
atletico madrid
Európa Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atletico Madrid – Salzburg

Meglepetést reméltem, bíztam abban, hogy Szoboszlai Dominik csapata meg tudja szorongatni a jó erőkből álló Atletico Madridot, és ez igazából nem sokon múlt. Ez engem nem persze nem vigasztal és minden bizonnyal az osztrákokat sem. Közel álltak a pontszerzéshez a csoport egyik favoritja ellen. Mert azt azért hagyjuk meg, hogy ebből a csoportból a Bayern és az Atletico továbbjutására van a legnagyobb esély.

A meccs nem úgy indult, ahogy azt Szoboszlaiék remélték, a Barcelonától igazolt Luis Suárez kétszer is helyzetbe került, majd Joao Felix lőtt felsőkapufát egy szép mozdulat után.

Nyomtak a Matracosok és ez végül egy gólban mutatkozott meg: Marcos Llorrente 18 méteres lövését nem tudta hárítani Stankovic.

A félidő azonban nem hazai vezetéssel ért véget, mert újra lecsapott Magyarország legértékesebb játékosa. A félidő végén, a 44. percben Berisha passzolt Szoboszlaihoz, aki egy csodaszép lövéssel mattolta Oblakot.

Sőt, a második félidő elején a gólpasszt kiosztó Berisha is betalált, így már a vendégek vezettek. Nem adta fel azonban Diego Simeone együttese, a meccs hőse az egész meccsen tarthatatlan Joao Felix volt, aki előbb az 52. percben egyenlített, majd a 85.-ben a győztes gólt is megszerezte.

A Salzburg így továbbra is egy pontos, míg az Atletico megszerezte első győzelmét, az első fordulóban ugyanis csúnya pofonba szaladtak bele Suarezék.

Összefoglalás

A Lokomotiv enyhén szólva gödörben van, összességében négy meccs óta nyeretlenek, a bajnokságban hétvégén elszenvedték zsinórban második vereségüket.

A Szocsi otthonába látogattak, és már az első félidőben kétgólos hátrányba kerültek, Anton Mirancsuk gólja a második félidőben csak az eredmény kozmetikázására volt elég. Jelenleg a Lokomotiv csak a hetedik a bajnokságban.

Az Atletico viszont nyert, Pamplonába utaztak, ahol a tavalyi bajnokság egyik meglepetése, az Osasuna fogadta őket.

Joao Felix ott folytatta, ahol a BL-ben abbahagyta, az ő duplájának köszönhetően elhúztak a vendégek, és bár Ante Budimir szépített, a végén az Arsenaltól kölcsönkapott Torreira beállította a 3-1-es végeredményt.

Jelenleg harmadik helyen állnak a La Ligában, de két meccsel kevesebbet játszott, mint az éllovas Real Sociedad.

A két csapat korábban már párszor összefutott, természetesen a spanyolok nagy fölényben vannak, konkrétan csak egy döntetlent tud felmutatni az orosz csapat.

Nézzük meg, kire nem számíthatnak a csapatok!

Rotenberg, Barisov már nagyon régóta nem állnak a csapat rendelkezésére, Lysov is harcképtelen az év végéig, hozzájuk csatlakozott Magkejev és a veterán Vedran Corluka.

A túloldalon Sime Vrsaljko, Diego Costa és az egyre jobb formába kerülő belga, Yannick Carrasco nem játszhat.

Alapjáraton egy sima Atletico győzelemmel számolnék, de kicsit megijesztett, hogy a Bayern mennyire megszenvedett ellenük. Azonban, ha a spanyolok tovább akarnak jutni, akkor a két gyengébb kvalitású csapatot igenis meg kell verni. A forma is az oroszok ellen szól, szóval nem tudnak eltántorítani, nyerni fognak a Matracosok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső