Los Angeles FC – New York Red Bulls: Fogadási Tippek és MLS Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 24.
Los Angeles FC
Teljesítmény:
D N V N V
  • Banc of California Stadium
  • Június 26. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
New York Red Bulls
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap azt ígértem meg, hogy hat mérkőzésről fogunk ma írni, hogy mindegyik skandináv meccs sorra kerül. Hát itt volnék, nem a svédekkel és nem a norvégokkal kezdünk, hanem az MLS-szel, méghozzá az első igazi rangadóval. A Keleti Konferencia második helyezettje utazik a Nyugati Konferencia éllovasához, vagyis következik a Los Angeles FC – New York Red Bulls találkozó.

Mindkét együttes az alapszakasz-győzelemre hajt, és egészen jók az esélyeik, bár egyikük sem tudott nagyon elhúzni, tehát egyáltalán nem biztos, hogy a végén valóban örülhetnek majd. A rájátszás viszont minden bizonnyal mindkettejüknek meglesz.

Ekkora rangadóról még nem írtunk, mióta elkezdtünk az Észak-amerikai profi futballal foglalkozni, mi is kíváncsian várjuk, ebből mi sülhet ki.

A bukmékerek szerint a Los Angeles nyerni fog, az oddsaikkal ezt sejtetik, azonban a Red Bulls idegenben is veszélyes csapat, így nem árt fokozottan figyelni rájuk.

A meccset követően az MLS-ből több mérkőzés már nem lesz, de jövünk még két norvég és három svéd találkozóval!

Kezdjünk!

Los Angeles FC

A közelmúltban volt egy kis megingás a Los Angeles FC részéről, amikor zsinórban két meccsen is alulmaradtak, először a Colorado Rapids verte meg őket 2-0-ra, majd öt nappal később az Austin 2-1-re. Utóbbi talán kellemetlen eredmény, mivel hazai környezetben kaptak ki.

Nem gyakori, hogy vereséget szenvednek, idáig csak négyszer múlták őket felül, háromszor a bajnokságban, egyszer pedig a kupában, az a meccs nemrég volt, a városi rivális Los Angeles Galaxy nyert 3-1-re.

De most beszéljünk egy kicsit a győzelmekről, az egyéb sikerekről is. Mint mondtam, a Los Angeles FC vezeti a Nyugati Konferenciát, 30 pontjuk van, a mögöttük levő Real Salt Lake-nek meg 28, tehát nem engedhetik meg, hogy ezt a rangadót elbukják. A válogatott szünet előtti utolsó meccsüket 3-2-re nyerték meg a San José Earthquakes ellen, a legutolsó meccsüket pedig Seattle-ben játszották le a Sounders ellen, akkor 1-1 lett az eredmény. Ezen a mérkőzésen Cristian Arango talált be, akinek ez a negyedik gólja volt tizenötödik mérkőzésén. Tavaly a kolumbiainak sokkal jobban ment, akkor tizenhét meccsen lépett pályára és tizennégy gólig jutott…

Hazai pályán csak a Salt Lake gyűjtött több pontot, az LAFC öt mérkőzését megnyerte, kettőször ikszelt és csak egyszer, az Austin ellen kaptak ki. Gólarányuk 18:9.

A válogatott szünet jól jött a csapatnak, mivel ez idő alatt felépült sérüléséből Carlos Vela, Franco Escobar és Diego Palacios is.

Viszont továbbra is sérült Ismael Tajouri, Erik Duenas és Julian Gaines.

A várható kezdőcsapat:

Crepeau – Ibeagha, Fall, Sánchez – Acosta, Cifuentes, Ginella Dabezies, Hollingshead – Vela – Arango, Rodriguez

Egymás elleni meccsek:

A két élcsapat eddig nem igazán találkozott egymással, mindketten viszonylag frissek az MLS-ben. Összesen csak három találkozót tudunk itt mutatni nektek, kettő a bajnokságban esett, egy pedig egy idei barátságos mérkőzés. Elvileg az nyom a legkevesebbet a latba, ám az a legfrissebb, szóval azért érdemes lesz majd foglalkozni vele.

2018-ban és 2019-ben meccseltek az MLS alapszakaszában, majdnem kereken egy év különbséggel. Mindkét esetben a hazai csapat tudott nyerni, korábban a New York Red Bullsnak sikerült ez, majd később a Los Angeles FC győzött.

És akkor most lehet beszélni a legfrissebb meccsről, amit a szezon kezdése előtt játszottak felkészülés gyanánt. Míg az előzőek valamennyire szoros eredményt hoztak, addig ezúttal a Los Angeles FC kiütötte a NYRB-t. Az eredmény 6-1 lett, és az elmondható, hogy nagyjából mindkét csapat erős kezdővel állt ki. Úgy látszik, ekkor a Los Angeles már előrébb járt a felkészülésben, jobban összeálltak. A kapitány, Carlos Vela mellett Opoku, Rodriguez és Fall találtak be, Rodriguez duplázott, valamint volt még egy öngól. A másik oldalon Klimala volt eredményes.

Előző meccs eredménye
2022.02.19.Barátságos Mérkőzés
los angeles
6:1
ny red bulls
Barátságos Mérkőzés
2019.08.12.MLS
los angeles
4:2
ny red bulls
MLS
2018.08.06.MLS
ny red bulls
2:1
los angeles
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

New York Red Bulls

Viszonylag jól megy a játék a New York Red Bulls csapatának, ahogy mondtam, a Keleti Konferenciában a New York City mögött a második helyen vannak, viszont épp ma hajnalban verték meg őket a US Open Cupban, Morgan, Luquinhas és Fernández találtak be. Lehet mondani, hogy könnyű dolguk volt, a vendég NYC a második félidőben emberhátrányban játszott.

Ez azonban nem von le semmit a hazaiak érdemeiből, a csapat most már ott van az elődöntőben. Még annyit hozzátennék, hogy balhés meccs volt, ahol összesen háromszor mutatták fel a piros lapot…

Nézzük a bajnoki szereplésüket is egy kicsit. A csapat a szünetben is pályára lépett, meglepetésre 2-0-ra kikaptak a Charlotte együttesétől, bár a válogatottak azért hiányoztak. Azt követően pedig a Toronto FC csapatával mérkőztek meg. Arra a meccsre mi is tippeltünk, a kanadaiakból többet néztünk ki, nem rúgott mindkét csapat gólt, csak az egyik, a Red Bulls. 2-0-ra győzték le ellenfelüket, lemaradásuk már csak egy pont, viszont a New York City két mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Idegenben öt mérkőzést nyertek meg, egyszer ikszeltek és kétszer kikaptak, az a két vereség pedig elég friss, az utolsó két meccsükön esett. Gólarányuk 14:8.

Lucas Monzón, Serge Ngoma, Wikelman Carmona és Andrés Reyes sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Carlos – Edwards, S. Nealis, Long – D. Nealis, Amaya, Casseres, Tolkin – Luquinhas, Morgan – Fernández

Tippelde

Néha kicsit hajlamos pár ember az ilyesfajta mérkőzéseket túlmisztifikálni, de tény, mi is jó meccsre számítunk. A két csapat idén remekel, bár azért vannak érdekes eredményeik, ezt is meg kell hagynunk.

Az eddigiek alapján úgy gondoljuk, a Red Bullsnak lehet esélye, ám ezt a Los Angelest nagyon nehéz hazai pályán megfogni. Maradnánk egyfajta biztonsági játéknál, annál, hogy mindkét együttes a hálóba fog találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső