Luton – Huddersfield: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 03.
Luton
Teljesítmény:
N N D V N
  • Kenilworth Road
  • Október 04. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Huddersfield
Teljesítmény:
V N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napon igazi meccsdömping lesz, de az egész hétre ez lesz a jellemző, annyi meccs lesz, hogy alig tudjuk számontartani őket. Most meg még hétközi Championship-forduló is lesz, szóval tényleg el leszünk árasztva jó kis meccsekkel. Persze a Bajnokok Ligája prioritást élvez, nem csak most, mindig, úgyhogy míg az angol másodosztályból csak szemezgettünk egy kicsit, addig a BL minden mérkőzéséről lesz írás.

Elsőként a Luton – Huddersfield mérkőzésről fogunk beszélni, ami tavaly még egy feljutási rangadó volt. Azonban a Huddersfield idén minden, csak nem élcsapat. Hogy még pontosabb legyek, az élcsapat ellentéte lett az együttes azután, hogy Carlos Corberán mester távozott, és a nyári átigazolási időszak sem sikerült a legjobban.

A Luton nagyjából hozza azt, amit tavaly, ők idén is odaérhetnek a play-offba, de azért ők is egy kicsit gyengébben teljesítenek, mint tették azt az elmúlt szezonban.

Annak ellenére, hogy a vendégek kiesőhelyen vannak, és az utóbbi időben vereséget vereségre halmoznak, a Lutonra kifejezetten magas szorzót adtak a bukik. Szerintem az 1.80 magasnak számít… De persze ők az esélyesek, hiszen a döntetlen 3.40-et, a vendégek sikere 4.50-et ér.

Luton

Gyengült a Luton a tavalyihoz képest, de azért még mindig jobban teljesítenek, mint a Huddersfield. Két pontra vannak a rájátszást érő hatodik helytől, most 16 pontot gyűjtve a 11. helyet foglalják el. A csapat most jobb periódusát éli, gyengébben kezdtek, és most kezdték el összeszedni magukat. Az utolsó öt meccsükből hármat meg tudtak nyerni, egyszer ikszeltek, és csak egyszer kaptak ki.

A hétvégén a Hull otthonába látogattak, a gyengén muzsikáló tigrisek elleni mérkőzésről pedig mi is írtunk nektek. Volt egy lazább tippünk, az X2, az agresszívebb fogadóknak viszont a vendégek győzelmét javasoltuk. És be is jött, a Luton 2-0-ra győzni tudott, egy öngól mellett Henri Lansbury talált a hálóba.

Győzelmének köszönhetően előrébb tudott lépni a csapat, és beérték a Sunderlandet, a következő körben meg is előzhetik őket. Sőt, ha jól jön ki a lépés, odaérhetnek az első hatba, onnantól kezdve pedig csak rajtuk múlik, hogy ott is maradnak-e.

Hazai pályán a gárda a gyengébbek között szerepel: Egyetlen győzelmük van, háromszor ikszeltek és kétszer kaptak ki.

A legutóbb az együttesből Glen Rea és James Shea maradtak ki. Az ír játékos talán már helyre jött, de a kapuvédőre ezúttal sem számíthat majd Jones mester, sőt Reece Burke-öt le kellett cserélni a Hull elleni meccsen.

Akkor Osho váltotta őt, és minden bizonnyal ezúttal is ő lép a helyére.

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Osho, Lockyer, Potts – Bree, Campbell, Lansbury, Bell – Clark – Adebayo, Morris

Egymás elleni meccsek:

Fentebb is mondtam, a Luton és a Huddersfield tavaly a feljutásért voltak harcban. A Luton az elődöntőben, a Huddersfield a döntőben szenvedett vereséget, így végül mindketten maradtak. Ja, és a Lutont a Huddersfield verte ki a rájátszásból…

Durva belegondolni, egy meccsen múlt, hogy Corberán maradjon, egy meccsen múlt egy halom pénz, amiből lehetett volna erősíteni… Ha nincs a Nottingham elleni vereség, akkor a Huddersfield sokkal jobb passzban lenne. De most maradjunk a korábbi meccseknél. Például a tavalyinál, ha már szóba hoztam az előző idényt.

Kemény, szoros csatáik voltak, melyekből a Huddersfield jött ki jobban, mivel négy pontot szereztek a Lutonnal szemben. Októberben gól nélkül zártak a Kenilworth Roadon, majd tavasszal a Huddersfield otthon 2-0-ra győzött. Ahogy említettem, a rájátszásban is találkoztak, a Luton pályáján lejátszott mérkőzés megint döntetlen lett, majd a visszavágón 1-0-val kerekedett felül a Huddersfield.

A Luton 2020-ban tudott nyerni utoljára, ez pedig azt jelenti, hogy az utolsó hat meccsen nyeretlenek maradtak. Már három meccs óta tart egy döntetlen-sorozat, 2021-ben kétszer, 2022-ben egyszer játszottak itt, és mindhárom meccs iksszel végződött…

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.16.Championship
huddersfield
1:0
luton
Championship
2022.05.13.Championship
luton
1:1
huddersfield
Championship
2022.04.11.Championship
huddersfield
2:0
luton
Championship
2021.10.02.Championship
luton
0:0
huddersfield
Championship
2021.02.06.Championship
luton
1:1
huddersfield
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Huddersfield

Komoly problémák vannak a Huddersfieldnél, és vannak kétségeink afelől, hogy a csapat az edzőváltást követően össze tudja-e szedni magát. Corberán a nyáron távozott, a helyére pedig egy nagy tapasztalattal nem bíró menedzsert, Danny Schofieldet nevezték ki. A mester a nyáron alig igazolt, nemhogy nem erősödött a csapat, de még gyengült is. Törvényszerű volt, hogy visszaesnek, ilyen szintű mélyrepülésre azonban sem ők, sem mi nem számítottunk.

Schofield helyét egy másik spanyol, Narcis Pelach vette át, de csak ideiglenesen, amíg megtalálják a jó megoldást a csapat vezetői. A hispán szakember első meccsén sikerült nyerni – öt nyeretlen forduló után -, de a másodikon már nem, a Reading verte őket 3-1-re, azt az egy gólt Tom Lees a hosszabbításban szerezte, így nem igazán számított, és szorosnak sem mondhatjuk a találkozót.

A Huddersfield most a 24 csapatos bajnokság 23. helyét foglalja el, 10 meccsen mindössze 7 pontot gyűjtöttek be, és nem látszik az alagút vége. Kiábrándító játék, és ez nem feltétlenül Pelach vagy Schofield hibája, itt inkább a nyári átigazolási szezon a ludas, ahol nem tudtak minőségi játékosokkal erősíteni.

Az idegenbeli tabellán ők a legrosszabbak, négy meccsből négyet buktak el, három gólt rúgtak, kilencet kaptak.

Matty Pearson és Tyreece Simpson már egy ideje sérültek, most úgy tűnik, hogy Faustino Anjorinnak kell kihagyni a Luton elleni bajnoki meccset, mivel belázasodott.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Turton, Lees, Helik, Nakayama – Russell, Kasumu – Ward, Rudoni, Thomas – Rhodes

Tippelde

Azt túlzás lenne állítani, hogy mostanában sok sikere volt a Lutonnak a Huddersfield ellen, de ez most megszakadhat. Jobb formában vannak a hazaiak, és otthon képesek lesznek elverni ezt a káoszos vendégcsapatot.

Félő, hogy ez most nem csak egy kis beragadásról, hanem komoly és mély válságról beszélünk. Nem lesz végig idegenben ilyen rossz a Huddersfield, de hogy nem a Luton ellen szerzik meg az első pontjukat vagy pontjaikat, az elég sanszosnak tűnik…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső