Luton – Reading: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 02.
Luton
Teljesítmény:
D N D D D
  • Kenilworth Road
  • Július 04. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Reading
Teljesítmény:
V V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az angol másodosztályú bajnokságban is igazán jó mérkőzéseket találni sportfogadás szempontjából, mi pedig most a sereghajtó soron következő meccsét hoztuk el nektek. Jó meccsnek ígérkezik a Luton – Reading, ugyanis a Luton az újrakezdés után produkált váratlan eredményeket, amivel visszahozták a reményt, hogy a maradék 6 fordulóban kisebb csodát hajtsanak végre.

Ellenfelük pedig az a Reading, akiknek nem annyira jött be a bajnokság újraindítása, mondhatni, rosszul szerepelnek.

Vajon a Luton folytatni tudja ezt a jó teljesítményt? Vagy csak pillanatnyi fellángolásról volt szó? Ezt próbáljuk meg kideríteni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Leeds – Luton

A Championship 40. fordulójában a listavezető hazai pályán fogadta a sereghajtót. Sima hazai – gondolhatnánk – ám a Luton mégis el tudott csenni egy pontot Marcelo Bielsa csapatától.

Sosem érnék a végére, ha minden egyes Leeds lehetőséget részletesen leírnék, így csak a szürke és szűk statisztikát mondom el nektek: A hazaiak 23 alkalommal lőttek kapura, míg a Luton 3-szor… Ezért igazságtalan játék a foci, még az 5-1 sem lett volna túlzó végeredmény, de a kapu előtti szerencsétlenkedések azt eredményezték, hogy fontos pontokat veszítettek Bamfordék.

Ráadásul a vezetést a Luton szerezte meg, így még az egyenlítés után is futni kellett a hazaiaknak. Cornick egyébként gyönyörű gólt rúgott, négy perccel pályára lépése után gyönyörűen tekert Meslier hálójába. Meslier egyébként nem az első számú kapusa a Leedsnek, de a Real Madridot is megjárt Kiko Casilla eltiltását töltötte.

Hajtott tovább a Leeds, de egyszerűen semmi nem akart összejönni, néhány év végi komikus jelenetet is sikerült összehozni, mielőtt Dallas megszerezte volna az egyenlítő gólt.

Megérdemelte volna a győzelmet a Leeds, de ennyi kihagyott helyzet majdnem mindig megbosszulja magát. Most sem történt ez másképp, a Luton pedig büszke lehet arra, hogy az egyik feljutótól csent pontot. Tudom, hogy hátra van még hat forduló, de ha most sem tudja kiharcolni a feljutást a Leeds, akkor soha…

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.EFL Championship
reading
3:0
luton
EFL Championship
2008.08.26.Angol Ligakupa
reading
5:1
luton
Angol Ligakupa
2006.02.17.EFL Championship
luton
3:2
reading
EFL Championship
2005.12.03.EFL Championship
reading
3:0
luton
EFL Championship
2005.09.20.Angol Ligakupa
reading
1:0
luton
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Reading – Brentford

Mióta a Championship útjára indult, azóta két mérkőzést játszott a Reading, egy döntetlent értek el a Stoke ellen, valamint kikaptak a Derby Countytól. Ezúttal pedig egy élcsapat, a Brentford ellen kellett volna bizonyítaniuk, de hamar kiderült, hogy nincs egy szinten a két gárda.

Elég megnézni a meccs utáni statisztikát: Sem a labdabirtoklásban, sem a lövések vagy a szerelések számában nem jeleskedtek a hazaiak, nem is lehetett más a végeredmény, mint Brentford győzelem.

Az első félidőben mindössze egy gól esett, amelyet Mbeumo szerzett egy szögletet követően.

Többet támadott a Brentford, a lövések azonban minden esetben elkerülték a kaput. A 62. percben azonban nem: Marcondes forgolódott a Reading tizenhatosán belül, lövésre készítette le a labdát Da Silvának, aki lőtt is, az első kísérlet elakadt a kapusban, de a kipattanót már a léc alá bombázta a középpályás.

Az utolsó gólt – merthogy 0-3 lett a végeredmény – Valencia szerezte a meccs végén egy szép távoli lövésből.

Magabiztos vendégsiker született, a Reading lehozta úgy a találkozót, hogy semmiféle veszélyt nem tudtak jelenteni Raya kapujára.

Összefoglalás

Meglepetést érzek, már amennyiben egy újbóli Reading vereség meglepetésnek számít.

A Luton láthatóan nem alakít ki sok helyzetet meccsenként, de jól sáfárkodik azzal a kevéssel, ami jut nekik.

A Reading védelme láthatóan nincs túlságosan egyben, az elmúlt három meccsükön hat gólt kaptak, de valószínűleg a hazaiak megelégszenek majd egy rúgott góllal is.

Kérdés, hogy meg tudják-e majd állítani a vendégeket? Véleményem szerint igen, habár tegyük hozzá, hogy ősszel nagyon nem sikerült, akkor 3-0-ra nyertek Puscasék.

A csapnivaló forma ellenére azért nem szabad a házat meg az asszonyt a Lutonra feltenni, de a pocsék forma miatt lehet esélyük Nathan Jones tanítványainak.

Lehet, hogy kockázatos, de mégis a hazaiak sikerére fogadok ezen a meccsen. Ha kevésbé vagyunk bevállalósak, akkor akár a 2,5 gól alatti végeredményre is fogadhatunk, amely jelen pillanatban a 22Bet kínálatában 1.775-ös oddsért érhető el.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső