Luton – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 27.
Luton
Teljesítmény:
D N N N D
  • Kenilworth Road
  • április 01. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Watford
Teljesítmény:
D N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára még három mérkőzésről terveztünk írni, mindhárom az angol másodosztályból érkezik. Ahogy az előzőnél is mondtam, a helyzet egyre csak fokozódik, a csapatok most már tényleg ráfordultak a hajrára, és innentől jönnek az igazán feszült, kemény meccsek. Merthogy nagyjából senki nincs biztonságban. A Burnley kivételével mindenki elbukhat, aki a feljutásra számít, még lecsúszhat róla, a kiesőjelöltek között is nagy a küzdelem, szóval… ezek most igazán jó meccsek lesznek.

Most következő meccsünk a Luton – Watford találkozó lesz. Rob Edwards, a hazai edző számára egy igazi presztízsmeccs. Hiszen a mester a szezont még a Watford élén kezdte meg, de nagyon hamar menesztették, ami egyébként a lódarazsaknál egyáltalán nem kunszt, kirúgnak ők minden edzőt, aki csak egy kicsit is nem tetszik nekik… Így járt Xisco, Ranieri, Hodgson, Edwards, Bilic… És lehet, hogy Chris Wilder is így fog.

A feljutásra még mindkét csapatnak megvan az esélye, igaz, a hazaiak sokkal jobban állnak, és sokkal jobb a formájuk is. Ne feledjük, itt egy bukás sokkal több, mint egy bukás, akár az egész szezon mehet a levesbe. Ezért fog hajtani mindkét együttes. A sportfogadás szakértői hazai sikerrel számolnak, 2.10 jár a Librabetnél a hazaiakra, 3.25 a döntetlenre, 3.90 a vendégekre.

Luton

Ahogy fent mondtam, itt a revans ideje Rob Edwards részéről. A mestert Nathan Jones távozása után nevezték ki a Lutonhoz, és ez a fiatal menedzser alaposan összeszedte a csapatot, akik idén is várhatóan a rájátszásban fognak szerepelni. Ironikus, hogy lehet, a Watford erről lemarad. Pedig pont amiatt menesztették Edwardsot, mert közelében sem volt a rájátszásnak. Lehet, hogy kellett volna egy kis időt adni neki.

A Luton nagyszerű formában, veretlenségüket már hat meccse őrzik, utoljára a Burnley verte őket, tőlük azonban nem ciki vereséget szenvedni.

A szünet előtti utolsó meccsük miatt azért kicsit bánkódhatnak, hiszen a Sunderland otthonában sokáig vezettek Alfie Doughty találatával, de a végén Gabriel Osho összehozott egy tizenegyest a hazaiaknak, amit Ethan Horvath nem tudott kivédeni.

Mivel az előttük levő Middlesbrough győzni tudott, ismét megléptek három pontra. Ami viszont még fontosabb, a Blackburn is győzött, és három pontra megközelítette őket, sőt, nekik egy mérkőzéssel kevesebb van…

Szóval ez a play-off egyelőre még nincs meg, ezért is kellene további győzelmekkel megnyugtatni magukat. Szerencséjükre idegenben a Lutonnál erősebb csapat csak egy van, Edwardsék 10-5-4-gyel alig vannak lemaradva mögöttük.

Dan Potts, Jack Walton, Pelly Ruddock Mpanzu és Luke Freeman nem játszhatnak sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Osho, Lockyer, Bell – Drameh, Nakamba, Berry, Doughty – Campbell – Morris, Adebayo

Egymás elleni meccsek:

Fölényben a Watford, ami az utolsó öt mérkőzést illeti. A két csapat általában azért eldönti, melyikük a jobb, egyetlen döntetlen látszik a legutóbbi meccseken. Háromszor a Watford nyert, egyszer a Luton.

Kiemelkedő siker volt a lódarazsak számára az őszi mérkőzés, amikor hazai pályán 4-0-ra sikerült győzniük. Tegyük hozzá, az akkoriban még Nathan Jones által irányított Luton közel sem volt olyan jó, mint most. És az is igaz, hogy a Watford sokkal erősebbnek tűnt akkortájt.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.23.Championship
watford
4:0
luton
Championship
2021.04.17.Championship
luton
1:0
watford
Championship
2020.09.26.Championship
watford
1:0
luton
Championship
2006.04.09.Championship
watford
1:1
luton
Championship
2006.01.02.Championship
luton
1:2
watford
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Watford

Chris Wilder három mérkőzésen irányította a Watfordot, a vezetőség talán már rájöhetne, nem feltétlenül az edző személye határozza meg az eredményeket. Nem kell egyből kirúgni valakit, néha egy picit nem árt a dolgok mögé nézni. Wilder bemutatkozása messze nem hibátlan, hiszen a QPR-tól kikaptak, majd hiába verték a Birminghamet, az utolsó fordulóban a sereghajtó Wigannel nem bírtak el. A mérkőzés 1-1 lett, a nemrég sérüléséből felálló Keinan Davis szerzett vezetést, de a vendégek a második játékrészben egyenlítettek.

Így a Watford képtelen túllépni saját árnyékán, nem tudnak újra felkapaszkodni az első hatba. Nem lehetetlen, de ha ilyen meccseket játszanak majd a közeljövőben, akkor az lesz. Lemaradásuk jelenleg öt pont a hatodik helyen álló Millwallal szemben. Nem behozhatatlan, főleg nem nyolc forduló alatt. Nehezíti a dolgokat, hogy köztük van még a Norwich – Coventry – WBA hármas is.

A Watford idegenben borzalmas teljesítményt nyújt, nem csak mostanában, hanem az egész idényben. Mérlegük 5-7-7.

Sérültjük van jó sok, és nagyjából ennek tudható be a gyengébb szereplésük. Ezen a találkozón papíron nem lesz ott Edo Kayembe, Kortney Hause, Joao Ferreira, Hassane Kamara, Francisco Sierralta, Tom Cleverley, Daniel Gosling és Tom Dele-Bashiru sem.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – Porteous, Cathcart, Hoedt – M. Gaspar, Louza, Bacuna, Koné, Sema – Joao Pedro, Davis

Tippelde

Azt hiszem, Wildernek lesz még egy éve (ha rajta múlik), hogy a csapatot feljuttassa. Idén erről már le fog mondani. Főleg, hogy a mostani találkozót sem fogják megnyerni. Legalábbis szerintünk.

Mi inkább a hazai sikerre tippelünk…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.10 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.14 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.14 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső