Lyon – Juventus: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 25.
Lyon
Teljesítmény:
N D N V D
  • Groupama Stadion
  • Február 26. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Juventus
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha megkérdeznénk az utca emberét, aki véletlenül pont Juventus drukker, mire vágyik a legjobban, egyértelműen kijelentené, hogy egy Bajnokok Ligája győzelemre. A torinói csapat zsinórban nyolcadik éve hódítja el hazája bajnoki címét (és jó esély van a kilencedik elsőségre is), így teljesen érthető, hogy a szurkolók és a csapat is többre vágyik. Tavaly a torna meglepetéscsapata, az Ajax jelentette a végállomást, és bár akkor is mindenki Cristiano Ronaldoékat tartotta esélyesebbnek, a hollandok teljesen megérdemelten jutottak tovább. Tehát botorság lenne előre leírni a Lyon csapatát, de ássuk bele magunkat kicsit jobban!

Massimiliano Allegri öt év után hagyta ott a Juventus vezetőedzői székét, a helyére Maurizio Sarri ült le. Az olasz mester, akit szinte nem lehet szivar nélkül látni a Chelsea és a Napoli gárdáját irányította korábban és nem kis haragot váltott ki a nápolyi szurkolókból a tény, hogy mostantól az egyik legnagyobb riválist irányítja. A Juve az idei szezonban is vezeti az olasz bajnokságot, de az előző évekkel ellentétben idén óriási harc folyik az elsőségért. Egy ideig az Inter üldözte Dybaláékat, de a remek formában futballozó Lazio fellépett a második helyre, egyetlen pontra redukálva a hátrányt.

A nyáron érkezett Aaron Ramsey az Arsenaltól, a brazil Danilo a Manchester Citytől , a francia védekező középpályás Adrien Rabiot a PSG-től, illetve kisebb meglepetésre a zebrákat választotta az európai topcsapatok által körbeudvarolt belső védő, Matthijs de Ligt is. Az egyik legtehetségesebbnek tartott holland válogatott védő az elején kicsit szenvedett, de mostanra sikerült beverekednie magát Sarri gálakezdőjébe.

És persze, továbbra is a torinóiak csapatát erősíti Cristiano Ronaldo. A portugál szupersztár évről évre képes megújulni, még 35 évesen is olyan teljesítményt hoz, amit sok futballista megirigyelhetne. A karrierje 1000. meccsét nemrég játszó klasszis bár már veszített fényéből, de még ebben a korban is egészen félelmetes számokat produkál: 21 meccsen 21 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.

A csoportból első helyen jutottak tovább, egyszer vesztettek pontokat, akkor a Diego Simeone által irányított Atletico Madriddal játszottak egy remek 2-2-s meccset.

Előző 5 meccs eredménye
2016.11.02.Champions League
juventus
1:1
lyon
Champions League
2016.10.18.Champions League
lyon
0:1
juventus
Champions League
2014.04.10.Europa League
juventus
2:1
lyon
Europa League
2014.04.03.Europa League
lyon
0:1
juventus
Europa League
2010.07.24.Friendly
juventus
2:1
lyon
Friendly
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Lyon hazája bajnokságában elég rossz formát futva csak a hetedik helyen áll, Rudi Garcia csapata pocsék meccseken van túl, de pénteken megtört a jég és a Metz csapatát idegenben tudták két vállra fektetni. Előtte viszont vereség a PSG-től és a Nice-től, és csak ikszelni tudtak a Strasbourg – Amiens párossal.

A csapatot rendkívül fájóan érintette a holland Memphis Depay kiválása. A válogatott támadó még tavaly decemberben szenvedett elülső keresztszalag-szakadást, emiatt még az európa bajnoki részvétel is kétséges számára. Pedig Depay idén szárnyalt, 13 meccsen 9 gólig jutott. Érdemes lesz viszont odafigyelni a francia utánpótlás válogatott Aouar Houssemre és a csapat újdonsült házi gólkirályára, Moussa Dembelere.

A Lyon kisebb szerencsével jutott tovább a csoportjából a Leipzig mögött, megelőzve a portugál Benfica és az orosz Zenit csapatát. Ez volt a legkiegyensúlyozottabb kvartett, ahol gyakorlatilag a csapatok körbeverték egymást. Az utolsó helyen végző Zenitnek is 7 pontja lett, volt olyan csoport, ahol ennyi ponttal továbbjutottak volna.

Természetesen legtöbbször a BL-ben találkoztak egymással a csapatok és az elmúlt öt meccsük is azt erősíti, hogy itt bizony Juventus győzelem várható. Persze sok múlik azon, hogy a Juventus támadói milyen napot fognak ki. Tippem: 0-1

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső