Mallorca – Rayo Vallecano: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 31.
Mallorca
Teljesítmény:
V N V N V
  • Visit Mallorca Estadi
  • Június 04. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Rayo Vallecano
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot a spanyoloknál fejezzük be, három találkozót hoztam nektek. Elsőként a Mallorca – Rayo Vallecano, ami tudom, nem nagy rangadó, de aki jártas a La Liga életében, tudja, hogy sokról dönthet ez a meccs. Nem hiába figyeltek fel rá a sportfogadás szerelmesei is.

A Rayo ugyanis – kis szerencsével – odaérhet a hetedik helyre, ehhez azonban feltétlenül szükségük van arra, hogy megnyerjék a szigetlakók elleni mérkőzést.

Akiknek már nem igazán számít ez a meccs. Kényelmesen bentmaradtak, hátra lehet dőlni és kiélvezni az utolsó találkozót. Igaz, pontszámban még beérhetik az Osasunát, gondolhatják hát az emberek, hogy ők is hajtani fognak, ám itt az egymás elleni eredmények számítanak, pontegyenlőség esetén is a pamplonaiak lesznek előrébb. Ergo a Mallorca már nem érhet oda, ahova a Rayo akar.

A Betrophy csapata tán emiatt gondolja esélyesebbnek a vendégcsapatot, 2.30 az ő szorzójuk, 3.00 a hazai és 3.30 a döntetlen.

Mallorca

Egészen biztató, amit a Mallorca ebben a szezonban csinált. Semmi extrát nem tettek egyébként, hozták, amit hozni kell, és néha meglepetést okoztak. Ennyi. A La Ligában ez már elég egy közepes teljesítményhez, a középmezőnyhöz, a biztos bennmaradáshoz.

Szerintem a játékosok és az edző egyaránt büszke lehet, no meg a szurkolók is. Adott esetben még a felsőházban is végezhetnek, de mint azt a bevezetőben mondtam, a legfőbb célt, az EKL-szereplést már nem érhetik el.

Többek között azért nem, mert a hétvégén kikaptak. Oké, ez benne volt a pakliban, az ellenfél ugyanis a Barcelona volt. De az sem segített, hogy Amath Ndiaye negyedóra játék után kiszállt, nagyon csúnyán szállt bele Alejandro Baldéba a középpályás.

Nem ez volt az egyetlen vereség a közelmúltban, hármat kaptak az Almeriától is, és 2-1-re kikaptak a Gironától.

A 12. helyről még előrébb lehet lépni, hátrébb viszont már nem. Hazai mérlegük 9-5-4, vereséget hírből sem ismerik az utóbbi három hónapban.

Antonio Sánchez és Lee Kang-in visszatérhetnek eltiltásukból, de Matija Nastasic, Antonio Raillo és Inigo Ruiz de Galarreta továbbra sem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Greif – Maffeo, Hadzikadunic, Valjent, Copete, Costa – Rodriguez, Manu Morlanes, Baba Mohamed, Gaya – Muriqi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.27.LaLiga
rayo vallecano
0:2
mallorca
LaLiga
2022.05.15.LaLiga
mallorca
2:1
rayo vallecano
LaLiga
2022.02.02.Spanyol Kupa
rayo vallecano
1:0
mallorca
Spanyol Kupa
2021.11.22.LaLiga
rayo vallecano
3:1
mallorca
LaLiga
2021.01.23.LaLiga 2
rayo vallecano
1:3
mallorca
LaLiga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Rayo Vallecano

Három mérkőzésből álló vereségsorozatot sikerült megszakítania Aritz Aduriz csapatának. Miután kikaptak a Betistől, az Espanyoltól és a Real Madridtól, a fene gondolta volna, hogy majd pont a Villarrealt fogják legyőzni. Pedig így lett. A kis vallecasi csapat Raúl de Tomás és Isi Palazón góljaival kétgólos előnyt szerzett, a sárga tengeralattjárónak pedig csak egy torpedója talált. Az is kevés volt a Rayo hajójának elsüllyesztéséhez.

Ezzel a sikerrel a csapat fenntartotta a reményét annak, hogy sikerül odaérniük a hetedik helyre. Nagyon sok mindennek kell ehhez történnie, egyrésézt nekik nyerni, az Osasuna – Bilbao – Girona hármasnak pedig nem nyerni. Nehéz feladat…

A Rayo egyébként idegenben nem nagy szám, 4-5-9-es mérlegük sem túl szemkápráztató, de az utolsó öt meccsen szerzett egy pontjuk még kevésbé az.

Az utolsó meccsen Oscar Trejo sérülés, Diego Lopez pedig egy megfázás miatt nem játszhatott, elvileg már mindketten rendben vannak.

A kérdés, marad-e a 4-4-2, vagy visszatérnek a 4-2-3-1-re?

A várható kezdőcsapat:

Dimitrievski – Balliu, Mumin, Catena, F. García – Comesana, Valentin – Palazón, Trejo, A. García – RDT

Tippelde

Nagyon kell a vendégeknek a pont, de nagyon nem megy nekik vendégként. A Mallorca csapatából több kulcsember fog hiányozni, ez pedig a vendégek felé billenti a mérleg nyelvét.

Erősen kiegyenlített mérkőzés lesz ez, ahol egy gól dönthet. Mi a két és fél gól alatti eredménynél maradunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.67 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.69 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső