Manchester City-Aston Villa – Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 október 24.
Manchester City
Teljesítmény:
N V N N V
  • Etihad, Manchester
  • április 25.
Nézd élőben itt:
Joker8
Aston Villa
Teljesítmény:
N N D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az angol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában van egy mérkőzés, amelyet elég magabiztosan bepakolhatunk a szelvényünkre tuti hazai győzelemnek, hiszen a Manchester City számára odahaza kizárólag a győzelem az elfogadható az újonc Aston Villa ellen, hiszen Pep Guardiola második helyen álló csapatának létfontosságú az újabb három pont, ha a 9 meccs után már 6 ponttal vezető Liverpoollal tartani szeretnék a lépést.

Ehhez kedden már meg is adták maguknak az alaphangot, ugyanis Agüero duplájával és Sterling mesterhármasával 5-1-re kiütötték az olasz Atalantát, tehát már a morálra sem lehet panasz, hiszen ezzel már két győzelmük van sorozatban azóta, hogy óriási meglepetésre kikaptak odahaza a Wolverhampton Wanderers alakulatától.

Gólszámban sem aprózzák el, kilenc meccsen már 29 gólt (!!) lőttek, ami barátok között is átlagosan 3 gól meccsenként – azért tegyük hozzá, hogy ebből a Watford egymaga nyolcat kapott. November 10-én ki-ki meccset fognak játszani a ‘Poollal, addig már egyszer sem hibázhatnak és valószínűleg nem is fognak, hiszen az elmúlt 12 hazai meccsükből csak a Wolverhampton ellenit veszítették el és utolsó 8 meccsükből is az az egyetlen vereségük.

És bár az Aston Villa legutóbbi két meccsét megnyerve visszakapaszkodott a középmezőnybe, azért látni kell, hogy négyből három idegenbeli meccsük vereséggel zárult (az egy győzelmük mondjuk elég szép volt, 1-5 a Norwich otthonában) és minden meccsükön kaptak gólt vendégségben.

Előző 5 meccs eredménye
2016.03.05.Premier League
man city
4:0
aston villa
Premier League
2016.01.30.FA kupa
aston villa
0:4
man city
FA kupa
2015.11.08.Premier League
aston villa
0:0
man city
Premier League
2015.04.25.Premier League
man city
3:2
aston villa
Premier League
2014.10.04.Premier League
aston villa
0:2
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

És hiába nyertek most kettőt egyhuzamban, annyi sűrű jelenleg a Premier League tabellája, hogy három pontra vannak csak a kieső helytől, de hat pont a különbségük a BL-t érő ötödik pozíciótól. Tehát nekik is létfontosságú lenne, hogy tartsák a jó formát, bár azért a City otthonából három pontot elhozni huszonnyolcszoros pénzt ígérő, őrületes nagy meglepetés lenne.

Miután a Villa eddig a 5. legtöbb gólt szerezte a ligában és idegenben pedig a 4. legtöbbet (szám szerint rúgtak nyolcat, de kaptak is nyolcat), így figyelembe véve még a csapat védelmének komoly megingásait az eddigi fordulókban, legvalószínűbb tipp a Manchester City győzelme, 2.5 gólnál nagyobb gólszám és City-siker mindkét félidőben.

És muszáj a sima hazai győzelem mellé még egyéb paramétereket is megfogadni, mert a hazai sikerre elég alacsony a szorzó és csak gólszámos, félidős fogadásokkal tudjuk elfogadható szintre feltornázni. A Bajnokok Ligája meccsen az Atalanta ellen megmutatkozott, hogy Agüero és Sterling is jó formában van, előbbi esetében van is valószínűleg bizonyítási vágy, hiszen a legutóbbi PL-meccsen Guardiola kihagyta a csapatból és a helyén játszó Gabriel Jesus gólt is szerzett a Crystal Palace ellen – elképzelhető, hogy most is ő lesz a kezdő, de akárki is lép a gyepre, mindkettőben ott fog munkálkodni a bizonyítási vágy, hogy biztosítsa helyét a csapat kezdő tizenegyében a későbbiekre.

Ha a két csapat legutóbbi öt meccsére vetünk pillantást (azaz visszamegyünk egészen 2014-ig), akkor sem láthatunk semmit, ami elbizonytalaníthatna minket a tippünkben, hiszen ezeken a meccseken négy City-győzelem mellett mindösszesen egyetlen soványka 0-0-s döntetlent jegyezhet a Villa. Szóval a fentebb már említett fix hazai siker, 2.5 gólnál több góllal és esetleg mindkét félidős City-győzelemmel az ajánlott fogadási tipp.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső