Manchester City-Chelsea – Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 november 21.
Manchester City
Teljesítmény:
V N N N V
  • Etihad, Manchester
  • November 23. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Chelsea
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül a most szombaton megrendezésre kerülő Manchester City – Chelsea mérkőzés mindig óriási rangadónak számított az angol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban, most pedig különösen nagy meccsnek ígérkezik a felek összecsapása, hiszen a Chelsea az elmúlt hat meccséből hatot nyerve látogat Manchesterbe, ahol a Citynek a két héttel ezelőtti, Liverpool elleni vereséget kell feledtetnie (az a rangadó egyébként Pep Guardiola kirohanásairól is emlékzetes marad, amelyekben a videóbírót bírálta elég keményen).

Muszáj a Citynek bizonyítania, hiszen a hazaiak most már 9 pont hátrányban vannak az éllovas Poollal szemben a negyedik helyen és egy újabb vereség azt is jelentheti, hogy nagyjából behozhatatlan különbségük alakulna ki az első helyhez képest. A Polgároknak is becézett hazaiak esélyeit az is javítja az utolsó utáni esély megragadásának fontossága mellett, hogy a Lampard vezette Chelsea csapata a jelenlegi első hét közül néggyel már játszott és egy meccset sem tudott azok közül megnyerni.

Ennek megfelelően a fogadóirodáknál is a Manchester City győzelmére van jóval nagyobb esély, főleg, hogy a Polgárok otthon általában elég acélosak – az egyetlen idei vereségük egyébként is a szezon talán legnagyobb meglepetése volt.

A főleg rengeteg fiataljára építő Chelsea nagy gyengesége egyértelműen hátul keresendő, erőteljes támadó stílusuk eredményeként sűrűn veszélybe kerül a kapujuk, 12 meccsen kaptak 17 gólt, amivel a liga harmadik harmadában vannak a kapott gólokat tekintve.

Előző 5 meccs eredménye
2019.02.24.EFL
chelsea
0:0
man city
EFL
2019.02.10.Premier League
man city
6:0
chelsea
Premier League
2018.12.08.Premier League
chelsea
2:0
man city
Premier League
2018.08.05.Community Shield
chelsea
0:2
man city
Community Shield
2018.03.04.Premier League
man city
1:0
chelsea
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

És ha ezt összeadjuk azzal, hogy Pep Guardiola Cityje toronymagasan vezet a rúgott gólokat tekintve (12 meccsen 35 gól), akkor annak ellenére döntő tényezőről beszélhetünk, hogy Laporte sérülése nem igazán segíti a Cityt, ahogy az sem, hogy Fernandinho nem igazán muzsikál megfelelően hátul a védelemben. Tehát az elég valószínű, hogy a mérkőzésen 2.5 gólnál több gólt láthatunk, hiszen a Chelsea mellett azért a City is kapja a gólokat bőven, kettőnél több gólt kaptak négy meccsen is a szezonban és ha átlagot nézünk, akkor minden hazai meccsükön kaptak majdnem egy gólt.

És bár azért most már az interneten rengetegen írnak a Liverpool bajnoki címéről, ne felejtsük el, hogy a legutóbbi szezonban is elég mélyről jött vissza a City és 14 meccset nyert egyhuzamban, aminek köszönhetően be tudta húzni a bajnoki címet.

És mi lenne a jobb kezdése egy ilyen sorozatnak, mint bedarálni a magabiztosan érkező Chelseat, szóval arra mindenképpen számítani kell, hogy a City teljes gőzzel fog rohamozni és Lampard csapatának tényleg emberfelettit kell mutatnia, ha el akarnak kerülni egy újabb brutális manchesteri vereséget (emlékezhetünk, hogy a United jól megverte a fővárosiakat).

A City Bernardo Silva, Oleksandr Zinchenko, Laporte és Sane nélkül fut ki a gyepre, a vendégek oldalán pedig Loftus-Cheek, Christensen, Rudiger és Barkley hiánya okozhat fejtörést.

Izgalmas tény az is, hogy a City után a Kékek alakították ki a második legtöbb gólhelyzetet az angol elsőosztályban, úgyhogy a City hazai győzelmének megfogadása mellett érdemes akár a 3.5 gólszámnál több gólra is fogadni. És a City sikere mellett a legnagyobb érv az eddigi relatív sikertelenségük – egyszerűen most már muszáj nyerniük bármi áron és ezért mindent el is fognak követni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső