Man City – West Ham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 07.
Manchester City
Teljesítmény:
V V N N D
  • Etihad Stadium
  • Február 09. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
West Ham United
Teljesítmény:
D V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az most már szinte 100%-osan biztosra vehető, hogy az angol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságot a Liverpool fogja megnyerni, így az első helyről már nem is nagyon érdemes beszélni, viszont a további pozíciókért ádáz harc folyik. Ezen harcok egyik főszereplője a Manchester City, amely jelenleg a Premier League második helyén áll 51 pontjával, csak két ponttal megelőzve a harmadik Leicester Cityt.

Így most vasárnap hazai pályán a City számára létfontosságú a győzelem a West Ham United ellen, főleg annak tükrében, hogy a legutóbbi fordulóban simán kikaptak 2-0-ra a most már ötödik helyre felzárkózó és egyre jobban magára találó Tottenham Hotspur otthonában. A vendégek számára sem tét nélküli a meccs, a West Ham United kieső, 18. helyen áll jelenleg a ligában és bődületesen rossz formában van, egy újabb vereség akár az utolsó előtti helyre taszíthatja őket, egy győzelemmel viszont akár el is mozdulnának a kiesőzónából.

Csak hát ez utóbbira kevés az esély, hiszen ha megnézzük Pep Guardiola csapatának hazai teljesítményt az idei szezonban, akkor azt láthatjuk, hogy 12 hazai meccsükből 8-at megnyertek, 2 döntetlen és 2 vereség mellett – és ami még ennél is meggyőzőbb az az, hogy ezen a 12 meccsen 31 gólt lőttek, tehát közel 3 rúgott gólos átlaguk van! A másik oldalon a Kalapácsosok vendégmérlege értelemszerűen roppant gyenge, 12 meccsen három győzelem, három döntetlen és hat vereség és egynél kevesebb az átlagos rúgott góljaik száma, úgyhogy már ezek alapján is azt mondhatnánk, hogy tutibiztos a hazai sikerül. Sőt, ha még a West Ham formáját is megnézzük, hiszen az elmúlt hat meccsükön egyetlen egyszer sem tudtak nyerni, sőt a legutóbbi 22 meccsükön csak négy győzelmük van, tehát nem ok nélkül állnak ott, ahol állnak.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.10.Premier League
west ham
0:5
man city
Premier League
2019.07.17.PL Asian Trophy
man city
4:1
west ham
PL Asian Trophy
2019.02.27.Premier League
man city
1:0
west ham
Premier League
2018.11.24.Premier League
west ham
0:4
man city
Premier League
2018.04.29.Premier League
west ham
1:4
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ettől függetlenül mindkét csapatnak kell bizonyítania, hiszen a City úgy veszített a Hotspur ellen az előző fordulóban, hogy kihagytak egy tizenegyest és 18 kapura lövésükből egyetlen egyet sem tudtak gólra váltani – ezzel szemben a Tottenham kétszer lőtt kapura az egész meccsen és mindkettőből gólt lőtt. Így biztosan nem fogják visszafogni magukat a hétvégén a Kalapácsosok ellen, akik amiatt bánkódhatnak, hogy 3-1-es vezetést adtak le 15 perc alatt a Brighton ellen és lett belőle egy 3-3-as döntetlen a végén. És a most kieső csapat edzője, David Moyes számára egy újabb vereség és egy még mélyebb gödör valószínűleg a végjátékot jelentené, mert a szurkolók már így is kikezdték és távozását követelik.

A két csapat legutóbbi öt találkozója öt City-győzelmet hozott, legutóbb 2019. augusztusában 0-5 lett a végeredmény, tehát semmilyen kapaszkodót nem lehet találni arra vonatkozóan, hogy ezt a meccset miért ne a Manchester nyerné meg. Guardiola ismét számíthat két védőjére, Aymeric Laporte-ra és Benjamin Mendyre, utóbbi lesz valószínűleg a helyettese annak az Oleksandr Zinchenkónak, aki eltiltás miatt ki kell, hogy hagyja ezt a meccset, miután a Tottenham ellen leküldték a pályáról.

Tehát így Zinchenko mellett még két hiányzóval kell számolnia Guardiolának, egyrészt Sterling szenvedett kisebb húzódást, másrészt Leroy Sane még mindig nem épült fel. A valószínűleg a védelemre és kontrákra építő West Ham örülhet, hiszen három hét kihagyás után visszatér a keretbe Felipe Anderson, de sajnálatos módon Andriy Yarmolenko és Jack Wilshere továbbra is a maródiak listáján marad – a többiekre viszont számíthat Moyes.

Annak tükrében, hogy milyen mennyiségű helyzetet alakított ki a City a Spurs ellen és mégis veszített, most ismét maximális erőbedobással fognak rohamozni és ha elég gyorsan születik egy találat, akkor a Kalapácsosok óriási verésbe futhatnak bele.

Ennek tükrében nem is lehet más a javasolt tipp, mint a hazai győzelem – viszont mivel az elég keveset fizet, így mindenképpen javasolt kiegészíteni egy gólszámos fogadással is és bár merésznek tűnik, a 3.5 gólnál több gólra reális esély mutatkozik.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső