Manchester United-Liverpool – Fogadási Tippek és PL-Rangadó Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2019 október 17.
Manchester United
Teljesítmény:
V D V N D
  • Old Trafford, Manchester
  • április 18.
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy véget ért a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság selejtezőinek újabb köre, hétvégén ismét újra pattogni fog a labda a legtöbb európai ligában és máris rangadókat találhatunk több helyen is, a következőkben a Manchester United és a Liverpool meccsének esélyeit fogjuk megnézni az angol első osztályból.

A két csapat ebben a felállásban mindig hatalmas meccseket szokott játszani és a múltban nem igazán termett babér a liverpooliaknak, de a mostani formát és körülményeket figyelembe véve nem meglepő, hogy minden fogadóirodánál jóval esélyesebbnek számít a ‘Pool és már tavaly is az volt, csak akkor a vörösök kissé megilletődve érkeztek az Old Traffordra, így úszta meg a United egy 0-0-s döntetlennel.

Most viszont elég a tabellára néznünk, hogy lássuk, a Liverpool szárnyalva kezdte a szezont, nyolcból nyolcat nyertek, legyűrve a Leicester Cityt és a Chelsea-t is, ezzel szemben Ole Gunnar Solskjaer Manchestere mindössze 2 (!) győzelmet számlál még csak a szezonban és a két gárda között már most 15 pont a különbség – tehát minden adott a szurkolók által hosszú évtizedek óta várt liverpooli bajnoki címhez.

Ami miatt esetleg bizonytalankodhatunk a fix Liverpool-győzelemben, az a tény, hogy bár a manchesteriek 30 éve nem kezdtek ilyen rosszul, hazai pályán azért úgy-ahogy tartják magukat, az Old Traffordon ők is elintézték például az előbb már említett Leicestert és Chelsea-t is és döntetlenre hozták az Arsenal elleni meccsüket, sőt a legutóbbi hét meccsükön mindig szereztek gólt. Ettől függetlenül sokkal több jót nem lehet a United mellett felhozni, főleg, hogy még sérülések is sújtják őket elég keményen – Pogba óriási veszteség, Martial is sérült, ahogy mondjuk Lingard, James, Shaw és Greenwood is.

És bár a játékosok hozzák a kötelező magabiztosságot az interjúk során, azért az látható volt a legutóbbi Newcastle elleni vereség során is, hogy a Vörös Ördögök eléggé bizonytalanok és nem találják még azt a formát, amire szükségük lenne – jellemző, hogy egy 19 éves játékos intézte el őket egy pimasz góllal azon a meccsen.

Előző 5 meccs eredménye
2019.02.24.Premier League
man united
0:0
liverpool
Premier League
2018.12.16.Premier League
liverpool
3:1
man united
Premier League
2018.07.28.Premier League
man united
1:4
liverpool
Premier League
2018.03.10.Premier League
man united
2:1
liverpool
Premier League
2017.10.14.Premier League
liverpool
0:0
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ezzel szemben a Liverpool szárnyal teljes gőzzel, mondjuk azonnal tegyük hozzá, hogy például a Leicester ellen csak egy hosszabbításban kapott tizenegyessel tudtak nyerni és a Bajnokok Ligájában az RB Salzburg legyőzése sem volt annyira sétagalopp (3-0-ról adták le 3-3-ra és onnan nyertek végül 4-3-ra).

Viszont akárhogy is nézzük, nyertek és a játékuk rendkívül meggyőző, hétvégén úgy tűnik, hogy a sérült Salah is visszatérhet, úgyhogy nem igazán látni olyan érvet, ami miatt ez nem sima Liverpool-siker lenne. Még plusz erőt adhat Jürgen Klopp csapatának az is, hogy egyetlen győzelemre vannak attól, hogy beállítsák a pont a Manchester United által tartott 18, egyhuzamban aratott győzelem rekordját az angol elsőosztályban – és a csapat az idei évben még nem veszített PL-meccset!

A statisztikákat, a válogatott meccsek miatti szünet okozta esetleges pozitív hatásokat is figyelembe véve viszont arra elég nagy tétben lehetne fogadni, hogy a United képes lesz legalább egy gólt begyötörni – így a legvalószínűbb tipp a liverpooli győzelem, a mindkét csapat szerez gólt kitétellel.

És ezt olyan emberek is alátámasztják, akik aztán tényleg belülről ismerik a liga minden csínját-bínját, Wayne Rooney is a Liverpool sikerét jósolta egy interjúban, ahogy a Unitedban hat évet eltöltött Paul Ince is arról beszélt, hogy az elmúlt években talán ez a mostani meccs az, ahol a Vörös Ördögök szurkolóinak többsége sem hisz a hazai győzelemben.

Egyébként Ince és több szakértő is arról beszélt, hogy az egyetlen esély a Manchester sikerére pont az, hogy esélytelenek, így nyugodtan és nyomás nélkül játszhatnak majd. Ettől függetlenül a korábban már említett tipp a legvalószínűbb, bátran fogadhatunk a vendégekre.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső