Manchester City – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 29.
Manchester City
Teljesítmény:
N N N N N
  • Etihad Stadium
  • április 01. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
V V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Érkezünk ma is, most már tényleg nincs olyan válogatott meccs, ami miatt gondolkozni kellene a hétvégi találkozókra, meg figyelni azt, ki sérült, ki nem. Koncentrálhatunk a klubfocira, és van is mire koncentrálni.

A napot egy rangadóval indítjuk Angliában, a Manchester City – Liverpool találkozó következik, amely lehet, hogy csak névben rangadó, az online sportfogadás kedvelői mégis az egyik legjobban várják a meccset. Pedig ez idén nem akkora kaliberű mérkőzés, mint az elmúlt években…

A bukmékerek is pontosan tudják, hogy a Poolnak idén annyira azért nem megy, a City pedig még harcban a bajnoki címért, ennek megfelelően a bet365-nél 1.57-et ér a hazai siker, 5.25-öt a vendég, 4.33-at a döntetlen.

Manchester City

A bajnokság végére megint belehúztak a manchesteriek, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az utolsó két meccsükön tizenhárom gólt rúgtak, és egyet sem kaptak. Előbb a Bajnokok Ligájában tartottak mészárlást, Erling Haaland főszereplésével 7-0-ra verték az RB Leipziget, majd az FA Kupában 6-0-ra győztek a Burnley ellen. Haaland egyébként itt is hármat rúgott. Oké, a Burnley jelenleg másodosztályú, mégsem lehet nem megtapsolni ezt a teljesítményt Akéék részéről.

A City remek formában, egymás után nyerik a meccseiket, de azt gondolom, lassan a PL-címről kezdenek lemondani. Igaz, az ötpontos hátrány nem akkora, de a kupákban való győzelem talán most jobban foglalkoztatja Guardiolát. Főleg a Bajnokok Ligája…

Egy rangadó mindig rangadó, komoly játék várható a Citytől, ne gondoljuk, hogy csak úgy lefekszenek a Liverpool előtt. Az viszont valószínűnek tűnik, ha most buknak, akkor minden esélyük elszáll az Arsenal megelőzésére.

Hazai pályán buktak párat, egyszer ikszeltek, egyszer kikaptak, többi meccsüket viszont megnyerték.

Ami gond, hogy Erling Haaland a válogatott edzőtáborában megsérült, és bár állítólag szombaton már pályára léphet, nem biztos, hogy az edzője kockáztatni akarja az egészségét. Csak akkor lesz a pályán a norvég, ha valóban százszázalékos.

A válogatott szünetben Phil Fodent megműtötték, a szélsővel lehet, hogy idén már nem találkozunk. Visszatérését egyébként május elejére számítják a lapok.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Stones, Dias, Aké – De Bruyne, Rodri, Gündogan – Mahrez, Álvarez, Grealish

Egymás elleni meccsek:

Általában a nagy rangadók jó meccset jelentenek, a világ legerősebb csapatai, a világ legjobb játékosai játszanak egymással. És abból ritka, hogy nem valami jó jön ki. Ez igaz a Man Cityre és a Poolra is. Az utóbbi öt találkozójuk közül négy is a gólokról szólt, nem a két és felet, a három és felet érték el ezeken a meccseken. Idén eddig két meccsük volt, egyet a Pool 1-0-ra nyert meg, majd a Ligakupában 3-2-re a City volt jobb.

Az Etihadban lesz ez a meccs is, ahol a vörösöknek nem sok babér terem: Egy tavalyi FA Kupa-meccset tudtak megnyerni, azt leszámítva vagy ikszeltek, vagy a City volt jobb.

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.22.Angol Ligakupa
man city
3:2
liverpool
Angol Ligakupa
2022.10.16.Premier League
liverpool
1:0
man city
Premier League
2022.07.30.Community Shield
liverpool
3:1
man city
Community Shield
2022.04.16.FA Kupa
man city
2:3
liverpool
FA Kupa
2022.04.10.Premier League
man city
2:2
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

Nincs már kupa, amiben talpon lenne a Pool, Jürgen Klopp együttesének nem maradt más, mint a bajnokság. Nagy reményeik itt sem lehetnek, a cél nem más, mint az első négybe bekerülni, hogy a BL-indulás megoldott legyen jövőre.

Egyelőre még ettől is messze a csapat, bár közelebb, mint mondjuk két hónappal ezelőtt. Akkortájt a 9-10. helyen álltak a vörösök.

A Pool az utolsó meccsét a BL-ben játszotta, az 5-2-es első mérkőzés után nem tudtak csodát tenni Madridban, ott is kikaptak, de csak 1-0-ra. Ahogy 1-0 lett a Bournemouth elleni meccsük is, miután az ősszel kilencet vágtak az újoncnak, ezúttal vereséget szenvedtek tőlük.

A szezont nagyban befolyásolta, hogy míg hazai pályán viszonylag jók, idegenben annál gyengébbek. A bajnokságban 3-3-7-es mérleggel állnak, olyan csapatok előzik őket itt, mint a Southampton vagy a Leicester…

Több a sérült a vendégeknél, nincs Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic és Calvin Ramsay sem, Konstantinos Tsimikas, Darwin Núnez, Joe Gomez és Luis Diaz játéka kérdéses. Utóbbi talán a keretbe már bekerülhet, és pár percet kaphat is, de az biztos, hogy Klopp nem fogja egyből a mélyvízbe dobni.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – Elliott, Fabinho, Henderson – Szalah, Gakpo, Núnez

Tippelde

Mindkét csapatnak fontos meccs ez, a presztízs mellett a céljaikért is küzdeni fognak. A City jobb erőkből áll, és ha a csúcsformában levő Erling Haaland is pályára léphet, akkor nem lesz mese, nyerni fog a Manchester City.

Bár, úgy gondolom, idegenben annyira gyenge a Pool, hogy még Haaland nélkül is sokkal esélyesebb lehet a City. Szóval mi rájuk tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.67 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.63 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső