Manchester City – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 01.
Manchester City
Teljesítmény:
N N N N N
  • Etihad Stadium
  • Március 02. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolves
Teljesítmény:
D N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha kicsit nehezebben, de újabb mérkőzését húzta be a Manchester City, és a United botlása miatt még tovább tudta növelni az előnyét. Egyre egyértelműbb, hogy ki lesz a 38. forduló után is az élen, innen már csak ők maguk tudják elbukni a bajnoki címet. A Manchester City – Wolves meccs kimenetele emiatt a fogadóirodáknál elég halovány, a bukik esélyt sem adnak Pedro Netoéknak… Megértem őket.

De attól még akad fantázia ebben a meccsben, csak egy kicsit szélesíteni kell a látókörünket. Vagyis, én abban bízom, hogy sikerül megtalálni azt a megoldást, ami egy kis plusz pénzt hozhat a konyhára.

A mai napon négy tippel készültem számotokra, ezen kívül még egy Premier League találkozó, valamint két Serie A-s meccs kerül terítékre. Most, hogy nincs Bajnokok Ligája és Európa Liga a nagy bajnokságok kihasználják ezt. Lesz itt a héten angol, olasz, magyar és francia forduló is, szóval megéri a héten is velünk tartani.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Manchester City – West Ham

Reménykedhettek a WHU szurkolói egy biztató eredményben a City ellen, hiszen ősszel a London Stadionban 1-1-es döntetlent játszottak. A helytállás most is megvolt, de Pep Guardiola csapata végül 2-1-re diadalmaskodott.

Amikor a kezdőt látja az ember, nem feltétlenül arra gondol, hogy a három pontot a belső védők fogják majd szállítani, bombaerős középpálya, bombaerős csatársor… És de, ezen a meccsen a két belső védő brillírozott a saját és az ellenfél kapuja előtt is, Rubén Dias és John Stones góljaival nyertek a manchesteriek.

Kellett az első gólhoz egy parádés indítás is a sérülésből nemrég felépült Kevin De Bruyne-től, fél óra elteltével a portugál védő, az idén nyáron érkező Rubén Dias ragadt fent, de ha már ott volt, akkor befejelte a belga labdáját. Vezetett a City.

De nem sokáig, még a félidő vége előtt nyomni kezdett a West Ham, és előbb Michail Antonio egy kapufát rúgott, majd Jesse Lingard lövését tessékelte be fél lépésről, mindez a 43. percben történt.

A lefújáskor igazából a City örülhetett jobban az állásnak, kétszer annyi kapura lövése volt a londoniaknak.

A focit viszont gólra játsszák, és a szünet után abból csak a Manchesternek jött össze egy. A 68. percig kellett várni rá, hogy John Stones lövése után az éllovas újból átvegye a vezetést, de ez megtörtént, és a West Ham még egyszer már nem tudott egyenlíteni.

Továbbra is nagyot mennek David Moyes fiai, de ez most kevés volt a bajnokaspiráns ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2020.09.21.Premier League
wolverhampton
1:3
man city
Premier League
2019.12.27.Premier League
wolverhampton
3:2
man city
Premier League
2019.10.06.Premier League
man city
0:2
wolverhampton
Premier League
2019.07.20.Barátságos Mérkőzés
wolverhampton
3:2
man city
Barátságos Mérkőzés
2019.01.14.Premier League
man city
3:0
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Newcastle – Wolves

Egész jó kis találkozó kerekedett ebből, és ez mindkét csapat érdeme. Pedig nem gondoltam, hogy a Newcastle-nek lesz esélye, még akkor sem, ha a St. James Parkban léptek pályára. Ehhez képest Allan Saint-Maximin vezérletével pofás játékot játszottak a szarkák.

Gól ugyan nem született az első félidőben, de élvezhető volt a meccs, akadtak mindkét oldalon helyzetek. Ezek közül talán az első volt a legnagyobb, Miguel Almirón lövésére gondolok, ami a jobboldali kapufáról pattant ki az oldalvonalon túlra.

Később Saint-Maximin mutatott be elképesztő cseleket a Wolves tizenhatosán belül, passzát Joelinton tűzte kapura, és bár Rui Patricioról kijött a labda és a francia kapuba lőtte, a játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást, Saint-Maximin lesen tartózkodott.

Az érvénytelen góltól felébredt a Wolves is, és Adama Traoré, Pedro Neto is megdolgoztatta Karl Darlow-t, de ennek sem volt eredménye. A csapatok 0-0-val vonultak be az öltőzőbe.

Hogy aztán a második félidőben kétszer is gólt ünnepelhessenek. Az 52. percben a hazaiak jutottak előnyhöz, Fraser beadását Lascelles fejelte a bal alsóba, az egyenlítésre pedig már a hajrában, a 73. percben került sor. Szerzője Rubén Neves volt, aki inkább lábbal szokott hálóba találni, most viszont fejjel sikerült becsapni Darlow-t.

A meccs vége igazi őrületet hozott, mindkét csapatnak volt esélye belőni a győztes gólt: A szarkákat ebben Saiss akadályozta meg, aki a gólvonalról mentett, a Wolves-t pedig Darlow és a kapufa együttes erővel.

Összefoglalás

Ennél jobban nem is alakulhatott volna az előző forduló a City számára. Ikszelt a MU, kikapott a Leicester és a West ham, tehát az összes rivális botlott. A keddi mérkőzést követően pedig jön a manchesteri derbi, amit, ha a City megnyer, akkor végképp nem lesz már miről beszélni, ebben biztos vagyok.

Épp ezért előfordulhat, hogy Guardiola pár embert pihentet, megteheti a spanyol, hiszen mindenhová jut egy hasonló kaliberű játékos. Nathan Aké az egyetlen sérült, szóval emiatt sem kell félni a mesternek…

A Wolvesnál Raúl Jimenez, Daniel Podence, Marcal és Willy Boly nem bevethető, nagy valószínűséggel ugyanazzal a tizenegy játékossal fut neki a mérkőzésnek Nuno Espirito Santo, mint a ’Castle ellen.

Jimenez most már tényleg nagyon hiányzik, a csatárok teljesítménye konvergál a nullához, és a középpálya (Neto, Neves, Traoré) tartja életben a csapatot.

Szinte minden meccsen gólt kapnak, és most egy olyan csapat ellen kell játszaniuk, akik szinte minden meccsen gólt rúgnak. Ez most is így lesz, és bízom benne, hogy nem akarnak teljesen takaréklángon játszani a MU elleni meccs miatt. Mert ha nem, akkor akár nagyobb arányban is megverhetik a Wolvest.

Nem éri meg a hazai győzelemre fogadni, viszont arra igen, hogy legalább 2,5 gól esik majd a mérkőzésen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső