Manchester United – Brighton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 05.
Manchester United
Teljesítmény:
D V D N N
  • Old Trafford
  • Augusztus 07. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Brighton
Teljesítmény:
N V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagy reményekkel kezdi meg a bajnokságot a Manchester United együttese. Évek óta bíznak abban a szurkolók, hogy fel tudják venni a versenyt a Manchester Cityvel, a Liverpoollal és a Chelsea-vel. Ez idáig nem igazán jött össze. Most kaptak egy agilis, tehetséges menedzsert, aki alapjaiban építi újra az együttest, és ismét bizakodhatnak a drukkerek. Közben persze megy a dráma is, Cristiano Ronaldo kezdett bele egy furcsa szappanoperába, ami egy kicsit – számunkra – kezdi lerombolni a renoméját.

Erik Ten Hag a felkészülés során jó munkát végzett, nagyon jó erősítések érkeztek a csapathoz, ha valamikor, hát most meg lehet mutatni a kétkedőknek.

Első alkalommal a Brighton ellen játsszanak, Graham Potter együttese pedig nem egy kellemes ellenfél. A tavalyi szezon során lemosták magukról a jelzőt, miszerint szürke focit játsszanak, kellemes csalódásként éltük meg a játékukat.

Viszont két legjobbjuk is távozott, egyelőre kérdéses, hogy mennyire tudják őket majd pótolni. A mag együtt maradt, ez mindenképp jó hír a szurkolók számára.

A bukmékerek azt mondják, hogy a Man Utd. megnyeri a mérkőzést, győzelmük 1.50 és 1.60 között jár jelenleg, bár egy napja emelkedik. A döntetlen oddsa csökken nagyon, már csak négyszeres pénzt fizetnek érte a bukik, míg a vendégek győzelmét mérik a legnagyobbra, fogadóirodánként változik a szitu, de 5 és 6 között van a Brighton sikere.

Lássuk a Manchester United – Brighton mérkőzést!

Manchester United

Pletykák tekintetében a MU erős nyarat hoz. Egyrészt ott van a Cristiano Ronaldo-saga, ami kezd teljesen komolytalanná válni. Másrészt Erik Ten Hag tényleg alapjaiban forgatja fel a mindennapokat, és most is rengeteg fülest lehet olvasni a lehetséges érkezőkről. Nem feltétlenül fog mindegyikük az Álmok Színházában fellépni, de attól még… Lehet ezeknek valamiféle valóságalapja.

A legjobban az pörgeti az újságírókat, hogy Frenkie De Jong megy vagy marad. A holland középpályás újra dolgozhatna Ten Haggal, és a Barca sem ragaszkodik hozzá, olyan pénzügyi helyzetben vannak, hogy nem mondhatnak nemet egy jó ajánlatra.

Szükség is volna még egy középpályásra, aki Bruno Fernándes és Christian Eriksen mellett a védekezésre fókuszálna. A dán karmester leigazolásával sok új rajongót szerzett magának a csapat, és Ten Hag tudja is, milyen szerepet szán neki. A tavasszal remekelt, most is jó játékot várnak tőle.

Harry Maguire számtalan vicc főszereplője lett az utóbbi időben, sokan nem tartják akkora játékosnak, mint ahogy azt elsőre gondolták volna, Raphael Varane mellé kellett valaki. Így esett a választás Lisandro Martinezre, aki nem csak a védelemben, de a középpályán is játszhat. Érkezett még Tyrell Malacia és az utánpótlásból Álvaro Fernández, aki már a Prestonnál van kölcsönben

Távozott Paul Pogba, Jesse Lingard, Andreas Pereira, Nemanja Matic, Alex Telles, Dean Henderson, Edinson Cavani, Juan Mata és Lee Grant is.

Három győztes meccset játszott le az előszezonban a MU, amit három nyeretlen követett. Megverték 4-0-ra a Liverpoolt, kikaptak 1-0-ra az Atletico Madridtól, talán ez a két legfontosabb eredmény. De azért annyira egyiket sem komolyan venni.

Azt már hallottuk, hogy Ronaldo nem fog pályára lépni a Brighton ellen, sőt lehet, hogy már nem lesz meccse a Manchesterben. A portugál nekiállt hisztizni, miután a félidőben lecserélték egy felkészülési meccsen, a holmiját fogta, és hazament. Ten Hag meg nem az az ember, aki ezt hagyta.

Most úgy áll a helyzet, hogy Ronaldo menni akar – amúgy sem akar az Európa-ligában játszani -, de sehová sem kell. Még a nevelőegyesületét is megkeresték, de a Sportingnál is nemet mondtak.

Lesznek hiányzók, Jadon Sancho és Luke Shaw is megbetegedett, de elviekben mindketten jól lesznek vasárnapra, viszont Facundo Pellistri, Anthony Martial és Brandon Williams nem tudnak pályára lépni.

Mason Greenwooddal kapcsolatban semmi nem változott, a botránya óta mintha elnyelte volna a föld…

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Dalot, Varane, Martinez, Malacia – Eriksen, McTominay – Elanga, B. Fernándes, Sancho – Rashford

Egymás elleni meccsek:

A két csapat mindig tud egy jó kis meccset játszani, tavaly sem volt ez másképp. Az eredmény sokakat meglepett tavasszal, ősszel viszont a papírforma érvényesült, és a Manchester United hazai pályán 2-0-ra győzött. Akkor már Ralf Rangnick ült a kispadon, és a manchesteriek abban bízhattak, hogy a rutinos mester majd felrázza őket. Hát, nem így történt.

A tavaszi visszavágón egy már teljesen elképzelés nélküli, motiválatlan együttessel került szembe a Brighton, de még így is nagy meglepetés volt az eredmény, ugyanis 4-0-ra győztek. Talán itt lett végleges, hogy Ralf Rangnicknak nincs maradása, még tanácsadóként sem a MU-nál. Persze, azóta tudjuk, hogy teljesen más miatt távozott.

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.07.Premier League
brighton
4:0
man united
Premier League
2022.02.15.Premier League
man united
2:0
brighton
Premier League
2021.04.04.Premier League
man united
2:1
brighton
Premier League
2020.09.30.Angol Ligakupa
brighton
0:3
man united
Angol Ligakupa
2020.09.26.Premier League
brighton
2:3
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brighton

A tavalyi teljesítmény után várható volt, hogy a legjobbakat el fogják vinni a Brightontól. Még így is olcsón megúszták egyelőre, de lehet, hogy Graham Potternek új csapatot kell építenie. Yves Bissouma már a Tottenhamnél van, míg Mark Cucurellát sem fogják tudni megtartani, a spanyol úgy nézett ki, hogy a Manchester Cityhez igazol, de tegnap már arról szólt minden hír, hogy a Chelsea túl tudta licitálni a Cityt.

Sokan mentek, kevesen jöttek eddig. Yves Bissouma mellett Leo Östigard is eligazolt, valamint sokakat kölcsönbe küldtek el. Cucurella az első meccsen még ott lesz, ám utána már ő sem.

És eddig egyedül Julio Enciso, egy 18 esztendős csatár jött csak. Meg Simon Adingra, de őt egyből kölcsönadták a Royale Union SG-nek.

Hamarosan bejelentik majd Levi Colwill érkezését, de az első fordulóban még ő sem lesz ott.

Az előszezon során öt mérkőzése volt a Brightonnak, melyek közül hármat megnyert, egyszer ikszelt, egyszer pedig kikapott.

A tavaly megsérült Jakub Moder még mindig nem épült fel, illetve kérdéses Alexis Mac Allister játéka, ám az argentin úgy néz ki, bevethető lesz.

A várható kezdőcsapat:

Sanchez – Veltman, Dunk, Duffy – Lamptey, Mwepu, Alzate, Cucurella – Mac Allister, Trossard – Maupay

Tippelde

Ten Hag számára fontos ez a mérkőzés, saját közönség előtt mutatkozhat be. Illene győzelemmel kezdeni, és az Old Traffordon a Brightonnak nem is nagyon szokott menni. A keret erős, de nem érzem, hogy pontot szereznének Manchester városában.

Szerintem a hazai győzelem egyértelmű, és kinéz egy 2,5 gól feletti eredmény is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.61 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.61 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.61 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső