Manchester United – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 15.
Manchester Utd.
Teljesítmény:
V V N N N
  • Old Trafford
  • Szeptember 19. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Crystal Palace
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Végre igazi meccsdömping vár ránk, hiszen most már minden nagy bajnokság elstartol, és a kedvenc kis bajnokságaink is már nagyban zajlanak. Egy Premier League meccs a mai első kiválasztottam, méghozzá a Manchester United – Crystal Palace. Ole Gunnar Solskjaer csapata végre kezd visszatalálni önmagához, de az út még hosszú. Mindenesetre ez a szezon igazi áttörés lehet, a norvég már tavaly megmutatta, hogy ért a szakmához, a játékosok közül jó páran extra teljesítményt nyújtottak (gondolok itt elsősorban Marcus Rashfordra és Bruno Fernandesre), most pedig olyan új igazolásokat villantottak, akik egyértelműen hasznára lehetnek a csapatnak.

A túloldalon a Palace már egy fordulót lejátszott, erről kicsit bővebben is írni fogok, de előzetesen annyit: Jól kezdték a bajnokságot.

Lássuk, egymás ellen mire mennek!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Manchester United

Szinte biztosan állíthatom, hogy a Manchesternél lesznek még változások, de nézzük meg, egyelőre mi történt náluk. Az egyik legjobb bizniszt ők kötötték, a Real Madridba vágyódó, és a Real Madrid által is vágyott Donny Van de Beek végül a Vörös Ördögöket választotta. Tökéletesen illeni fog véleményem szerint a csapatba, és ezzel Paul Pogba utódja is megvan. Ha esetleg mégis maradna a francia az Old Traffordon (amire nem sok esélyt látok), akkor is jól meg fognak férni egymás mellett.

A középpályást egyébként mondhatni potompénzért, 35-40 millió euróért vásárolták meg. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor még lesznek érkezők, többek között a Santiago Solari által felfedezett, az elmúlt idényt Sevillában töltő Sergio Reguilónnal szeretnék megerősíteni a védelmüket, valamint a Monaco 19 esztendős középhátvédjét, Benoit Badiashile-t is magukhoz csábítanák. Szükség is van az erősítésre hátul, egyértelműen a leggyengébb csapatrész. Nem lesz azonban könnyű dolguk a spanyol esetében, ugyanis az sem biztos, hogy végül távozhat (Marceloért is jönnek ajánlatok, akkor pedig biztos helye lenne a csapatnál és Ferland Mendyvel kellene megharcolni a helyéért), de ha távozik is, nem tudni, hogy hová. A Sevilla is szeretné őt újra, a Tottenham is beszállt a történetbe…

Van egy meredek híresztelés is, méghozzá Gareth Bale leigazolása. A walesi szélső abszolút partvonalon kívülre került, ő is menne Madridból, Zinedine Zidane-ék sem marasztalnák, viszont a fickónak olyan elképesztő fizetési igényei vannak, amit eddig senki nem tudott bevállalni. Most már ott tartunk, hogy ingyen elengednék Bale-t, csak legalább a fizetését ne kelljen feleslegesen fizetni.

Elől úgy érzem, hogy megvannak, a fiatalok idén igazán kitűnhetnek, Rashford, Martial és Greenwood is nagy szezon előtt állhatnak.

A tavalyi némiképp váratlan bronzot követően idén már a BL-ben is megmutathatják magukat, és illene végre a bajnoki címért is harcolniuk.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.16.Premier League
crystal palace
0:2
man united
Premier League
2019.08.24.Premier League
man united
1:2
crystal palace
Premier League
2019.02.27.Premier League
crystal palace
1:3
man united
Premier League
2018.11.24.Premier League
man united
0:0
crystal palace
Premier League
2018.03.05.Premier League
crystal palace
2:3
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Crystal Palace – Southampton

Nem számítottam sok gólra a meccsen, és milyen jól gondoltam! A hétvége elég hektikus volt sportfogadási szempontból, de többek között ez a tipp is megmutatta, hogy megéri ezzel foglalkozni.

Egyetlen gól esett, mi 2,5 alá tippeltünk, szóval jöhetett a nagy lóvé.

Az az egy gól a meccs elején esett, pontosabban a 13. percben. Ekkor Andros Townsend iramodott meg a jobbszélen, a beadása tökéletesen találta meg az egyedül ácsorgó Wilfried Zahát, aki kapásból a rövid sarokba lőtte a labdát.

Az első játékrész nem kényeztette a TV-nézőket helyzetekkel, összesen 2-2 kapura lövési kísérlete volt a csapatoknak. Sokkal többet birtokolta a labdát a Southampton, azonban ez a 72%-os arány semmit sem jelentett.

A fordulást követően a Szentek új igazolása, Kyle Walker-Peters a kiállítás sorsára jutott, miután letalpalta ellenfelét, azonban a játékvezető visszanézte az esetet és a piros lapot sárgára módosította.

Volt egy hatalmas egyenlítési lehetősége a vendégeknek a második félidőben, Che Adams közelről megküldött labdáját (amiben erő is volt) hatalmas bravúrral szedte ki Guaita.

Zaha a meccs 82. percében még egyszer a hálóba talált, a Southampton egyre jobban kitámadott, így hárman vezethették a labdát a kapusra. Zaha nem passzolt, a hálóba lőtt, de aztán a gólt érvénytelenítették les címén.

A Southamptonnak csak a gólszerzés nem ment, egyébként ellenfelük fölé nőttek. Mégis üres kézzel kellett távozniuk.

Összefoglalás

Egyértelműen a MU a mérkőzés favoritja, ez az oddsokon is látszik. Persze, a sima hazai is fizet valamennyit (jellemzően 1.3-1.4 között), de izgalmasabb ezúttal is a gólok számára fogadni. Vegyük át mindkét lehetőséget.

Az örökmérleget tekintve a Manchester jobban áll, összesen 23 meccset játszottak, abból 17-et nyertek a Vörös Ördögök, kettőt a Palace, és született négy döntetlen is. A tavalyi szezonban mindenki megleptek a londoniak, amikor Manchesterből el tudták hozni a három pontot, 2-1-re nyertek az Old Traffordon, de az még egy másik United volt. Tavasszal, hazai pályán már nem tudták összehozni a bravúrt, simán, 2-0-ra nyert a MU.

Hazai pályán amúgy is nagyon stabilak és Solskjaer munkája egyre jobban érik be, nem hiába mondják sokan, hogy ezúttal tényleg ő lehet az új Ferguson. Mondták ezt már van Gaalra, Moyesra és Mourinhora, de ez nem jött össze.

Solskjaer nagyon jól, posztra igazol, remekül térképezi fel, hol van szükség fejlődésre. Így hát a hazai győzelem számomra nem kérdés.

A másik opció a gólok száma: Elég kiegyenlített az over 2,5 és az under 2,5 aránya, azonban tegyük hozzá, a Manchester az utóbbi években árnyéka volt önmagának. Mivel kezdenek magukra találni, kaptak egy remek irányítót, egy mélységi irányítót, a csatáraik pedig jó formában vannak inkább az over felé húznék.

Így hát ezúttal ezzel a két tippel készültem, a főoldalon a nagyobb oddsot fogjátok látni, de igazából kiegészítőként, de akár önmagában is jó tipp lehet bármelyik.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső