Manchester United – Fulham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 17.
Manchester Utd.
Teljesítmény:
V V N V N
  • Old Trafford
  • Május 18. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Fulham
Teljesítmény:
V V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bebiztosíthatja második helyét a Manchester United. Most épp négypontos előnyük van a Leicesterrel szemben, azonban, ha kedden este megverik azt a Fulhamet, akik már kiestek, akkor egy fordulóval a vége előtt behozhatatlan lesz az előnyük. És miért ne nyernének? A Fulham bukdácsol, Scott Parker együttese a hajrára teljesen összezuhant, már a múlt héten kiderült, hogy ismét csak egy szezont töltöttek a legjobbak között.

Az Európa Liga döntősének ez rutinfeladat kell, hogy legyen. És minden adott a győzelmükhöz, habár az okozhat némi fejvakargatást, hogy az elmúlt két meccsüket zsinórban elvesztették. Előbb a Leicester, majd a Liverpool is három ponttal távozott az Old Traffordról.

Itt az idő javítani, lezárni a szezont, aztán készülni a május végi döntőre a Villarreal ellen.

Kezdjük ezt a hétfőt egy angol bajnokival – aztán folytassuk majd másik hárommal meg egy elmaradt olasz meccsel, jöjjön a Manchester United – Fulham találkozó!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Manchester United – Liverpool

Igazi rangadó volt ez, és külön öröm, hogy olyan találkozót játszottak a fiúk, ahol gólokban sem volt hiány. És hogy mindketten kapuba találtak, mi ugyanis erre fogadtunk. Nem volt egy különösebben veszélyes tipp, nem kellett a falat vakarnunk az idegtől, de minden nyereménynek örülünk, nem igaz?

Van egy olyan érzésem, hogy Alisson hamarosan külön tréningen fog részt venni, ahol azt tanítják meg neki, hogyan NE passzolja oda a labdát az ellenfélnek. Sokszor csinálta ezt a brazil ebben az idényben, volt, amit megúszott, volt, amit nem. Itt öt perc elteltével döntött úgy, hogy Edinson Cavanit hozza játékba, szerencséjére az uruguayi annyira meglepődött az ajándék labdától, hogy mellé lőtte azt.

Nem sokkal később, egészen pontosan a 10. percben viszont már nem úszták meg a gólt a vendégek. Wan-Bissaka tört be a tizenhatoson belülre, az alapvonalon táncolt a játékszerrel, majd Bruno Fernándest választotta. A portugál gyönyörűen, külsővel lőtte el a labdát, amibe Nat Phillips tette bele kétségbeesetten a lábát, így az Alisson kapujában kötött ki. A védő aztán félig-meddig jogosan pörölt a társakkal, nagyon üresen hagyták Fernándest.

A védő aztán jóvátette bűnét, a 34. percben egy kapu előtti kavarodás után kicsavart mozdulattal húzta kapura a lasztit, ami ugyan mellé ment volna, de Diogo Jota ott állt, és beletette a sarkát, 1-1.

Még a félidő vége előtt átvette a vezetést a Pool, Trent Alexander-Arnold szabadrúgását Roberto Firmino fejelte a rövid felsőbe.

Alig kezdődött el a második félidő, máris 1-3-at mutatott az eredményjelző. Trent Alexander-Arnold lövése jött ki Dean Hendersonról, a kipattanó labdát pedig az üresen érkező Bobby Firmino vágta kapuba.

Diogo Jota zárhatta volna le a meccset később, de ziccerben csak a kapufát találta el, ennek pedig meglett a böjtje, mert Marcus Rashford a 68. percben szépített.

Végül azonban Mo Szalah megtette azt, ami Jotának nem sikerült: A rendes játékidő utolsó percében Curtis Jones kiugratását váltotta gólra.

A Pool visszajött, azóta verték a West Bromot egy 95. perces Alisson fejessel, már csak egy pontra vannak a Bajnokok Ligája indulástól. És még két meccs hátra van. A MU pedig a Leicester után a következő rangadóját is elbukta, a Fulham ellen nincs lehetőség pontvesztésre.

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.20.Premier League
fulham
1:2
man united
Premier League
2019.02.09.Premier League
fulham
0:3
man united
Premier League
2018.12.08.Premier League
man united
4:1
fulham
Premier League
2014.02.09.Premier League
man united
2:2
fulham
Premier League
2013.11.02.Premier League
fulham
1:3
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Southampton – Fulham

Egy nagyon picit féltem ettől a meccstől, a viszonylag magas oddsok meg tudnak ijeszteni. Márpedig a szentek győzelmére magas volt a szorzó. Szerencsére Che Adamsék tettek róla, hogy nyugodtan szemléljem a találkozót, és a végén örüljek a nyereményemnek. És remélem, ti is hasonlóan voltatok!

Olyan igazán nagy helyzetből nem volt sok az első félidőben, de azért van miről beszámolni természetesen. Elsőként Che Adams került helyzetbe, de egyrészt beledobta magát egy sárgamezes, másrészt a gólvonalon ott állt Stephens és egy gyertya után Areola lehúzta a labdát.

A 27. percben viszont már sikerült hálóba találnia a skót válogatottnak. James Ward-Prowse szabadrúgása termett előtte, öt méterre a kaputól pedig nem hibázott Adams.

Tíz perccel később Ward-Prowse már nem beadta, hanem ellőtte a labdát, az ígéretes kísérletet Alphonse Areola szép vetődéssel ütötte ki.

Egy óra elteltével tudta növelni előnyét a Southampton: Ezúttal Nathan Tella vette be a Fulham kapuját, Kyle Walker-Peters adta a gólpasszt.

Azonban a Fulham még izgalmassá akarta tenni a meccset: A hajrában egy ifjú angol – igen, a neve ellenére angol srácról van szó -, Fabio Carvalho szerezte meg első felnőtt gólját, egy kivételesen szép gólt szerzett a fiatal csatár, aki a jövő csapatának legfontosabb szereplője lehet.

De a pontszerzésből nem lett semmi, a Southampton még egyszer eljutott Areola kapujáig, és Theo Walcott beállította a 3-1-es végeredményt.

Összefoglalás

A bajnokság jelen állása szerint egyetlen győzelem elég az ezüstéremhez a Manchester United számára. Mögöttük ott a Leicester (66) és a Chelsea (64), ők egyébként holnap este egymás ellen játszanak.

A Fulhamnek pedig már ugye teljesen mindegy a meccs eredménye. Mindenképp a MU-t tartanám esélyesnek, így meg pláne.

A már meglévő sérültek mellé most Eric Bailly csatlakozott, Maguire, James, Jones és Martial nem állhat Ole Gunnar Solskjaer rendelkezésére, a londoniaknál pedig Kongolo, Cairney és Antonee Robinson sérült.

Általában a csapatok nem finomkodnak, különösen a MU, persze, ha gólokról van szó.

Nem is akarom annyira túlspilázni ezt az egészet, lépjünk a tettek mezejére. Minden adott egy hazai győzelemhez, ami persze nem kínál hatalmas oddsot, de még akár hendikep győzelemre is van esély.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső