Manchester United – Fulham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.05.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 26.
Manchester United
Teljesítmény:
N N N V V
  • Old Trafford
  • Május 28. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Fulham
Teljesítmény:
D N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jó, a legrangosabb kupában való szereplést tegnap este bebiztosításra került. Erik ten Hag egy év alatt nagy változásokat ért el a Manchester United háza táján, több sikere volt gyakorlatilag, mint az őt megelőző 3-4 menedzsernek együttvéve. A hollandot már most Sir Alex Ferguson utódjának tartják, de én még mindig azt mondom, egyetlen jó szezon után nem lehet egy legendához hasonlítani senkit.

A MU vasárnap egy újabb győzelemmel bebiztosítja a harmadik helyet, felszabadultan játszhatnak majd a Fulham ellen, akiknek szintén se előre, se hátra.

Az online sportfogadás szakemberei szerint nem is lehet kérdés a hazai győzelem:

A Librabetnél 1.50 a MU győzelme, 4.40 a döntetlen és 6.00 a vendégsiker.

Jöjjön a Manchester United – Fulham találkozó!

Manchester United

Mi is számítottunk arra, hogy a Manchester United legyőzi a Chelsea-t, valahogy adta magát. Valahogy… A Chelsea nem egy jó csapat idén, ezt be kell látni, míg a Manchester kezd régi fényében tündökölni. Azért még messze van az igazi sikerektől, de az, hogy újra a Bajnokok Ligájában vesznek részt, már egy előre lépés.

Erik ten Hag csapata tegnap biztosította be ezt matematikailag is, és nem csak ezt, nagyot léptek a bronzérem megszerzése felé. Iskolajátékkal győzték le ellenfelüket az Old Traffordon, négyet rúgtak Lampardéknak.

Casemiro a múltkori akrobatikus gólja után fejjel volt eredményes, majd Anthony Martial köszönte szépen az önzetlenséget Jadon Sanchonak. A második félidőben Bruno Fernándessel szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a sértett pedig nem kegyelmezett, végül a PL legdrágább védőjének újabb hajmeresztő hibáját Marcus Rashford váltotta gólra.

Sorozatban negyedik győzelmére készül a csapat, ami nem is lenne akkora újdonság, hiszen megint otthon fognak játszani, ahol a mérkőzéseik jelentős részét megnyerték. 14 győzelmük van, 3 döntetlen és csak 1 vereség.

A kezdőcsapatban egyetlen változás várható a tegnapi meccshez képest, Antony megsérült, a helyére Marcus Rashford fog kerülni.

Továbbra is sérült Phil Jones, Donny van de Beek, Lisandro Martínez, Marcel Sabitzer és Tom Heaton.

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Lindelöf, Shaw – Casemiro, Eriksen – Sancho, B. Fernándes, Rashford – Martial

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.19.FA Kupa
man united
3:1
fulham
FA Kupa
2022.11.13.Premier League
fulham
1:2
man united
Premier League
2021.05.18.Premier League
man united
1:1
fulham
Premier League
2021.01.20.Premier League
fulham
1:2
man united
Premier League
2019.02.09.Premier League
fulham
0:3
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fulham

Marco Silvát jelölték a Premier League Év Edzője díjra, nem is jogtalanul. A portugál egy erős csapatot hozott össze, olyat, ami anno Scott Parkernek nem sikerült. A Fulham minden gond nélkül marad bent a PL-ben, és jövőre még erősebben térhetnek vissza, hiszen az alap megvan, már csak a kiegészítés hiányzik.

A fővárosi együttes már biztos, hogy a tabella 10. helyén végez, hiszen mögöttük a Palace nyolc pontra, előttük a Brentford négyre.

Tét nélkül, felszabadultan játszhatnak, viszont ellenfelüknek még mindig kellenek a pontok, szóval lehet, hogy nem lesz ez egy kellemes találkozó Mitrovicék számára.

A csapat utolsó meccsén 2-2-t játszott a Crystal Palace-szal, mindkét gólt Aleksandar Mitrovic rúgta, aki visszatérése óta szárnyal, két mérkőzés, három gól…

Idegenben 7-2-9-cel áll a Fulham együttese, mostanában inkább nem megy a játék, mint megy. Öt meccsükből hármat is elbuktak, igaz, akkortájt sokáig nem játszhatott Mitrovic egy súlyos eltiltás miatt.

Most játszani fog, Silvának pedig csak négy sérültje van: Tim Ream, Daniel James, Layvin Kurzawa és Andreas Pereira.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Tete, Adarabioyo, Diop, Robinson – Reed, Palhinha – Reid, Cairney, Solomon – Mitrovic

Tippelde

Lehet, hogy a vendégek menedzsere sokkal tartalékosabb csapatot küld pályára. Ez az utolsó meccs, és a Fulham már biztosan 11. Szóval lehet lehetőséget adni azoknak, akik sokszor a padról beszállva segítettek.

Ez pedig a hazaiak malmára hajtja a vizet. Amúgy is nagyon erősek otthon, szóval az ő győzelmük tűnik reálisabbnak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.52 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső