Manchester United – PSG: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 01.
Manchester Utd.
Teljesítmény:
N N N N V
  • Old Trafford
  • December 02. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
PSG
Teljesítmény:
D N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Na, ez kemény dió lesz! Sportfogadási szempontból ezek a nagy rangadók a legnehezebbek, ezek az igazi háromesélyes találkozók, hiszen ilyenkor apróságok is eldönthetnek egy-egy meccset. Hát, ezért is esett a választásom a Manchester United – PSG meccsre, mert szeretem a kihívásokat. Csak néha igazán elbánnak velem. De nem adom fel, és a legutóbbi meccsükből tanulva, most más alapokra helyezem a meccs és a saját kapcsolatomat.

A PSG-nél egyébként valami nem stimmel, váratlan vereségek a Bajnokok Ligájában, hozzá egy-két bajnoki botlás (Monaco elleni 3-2-es vereség, Bordeaux elleni 2-2-es döntetlen)… De a Manchester is képes nagy győzelmekre meg érthetetlen vereségekre. Erre azért részletesebben ki fogok térni.

Ez az a csoport egyébként, ahol még mindenkinek van matematikai esélye arra, hogy továbbjusson. Lássuk, mire számíthatunk a meccsen!

Mi történt az előző körben?

Hosszabb összefoglalót írunk a legutóbbi fordulóban elért eredményről, a két gárda a válogatott szünet előtt összecsapott egymással.

Manchester United – Istanbul Basaksehir

Erről a meccsről én is írtam, alapjáraton manchesteri győzelemre gondoltam, még pedzegettem a hendikep lehetőségét is. Jó kis pénzt fizetett érte, remélem, hogy éltetek a lehetőséggel.

Várható volt egy komolyabb hazai teljesítmény, merthogy Törökországban váratlan vereségbe futottak bele a Vörös Ördögök, fontos volt, hogy most tudjanak javítani és így maradhassanak az első helyen.

Sokkal összeszedettebb MU-t láthattunk, egy kiváló Bruno Fernándessel, ő adta meg az alaphangot, a 7. percben gyönyörű gólt szerzett a portugál. Egy hazai szögletet fejeltek ki a védők, de nem a legjobb helyre, pont Fernándes elé, aki nem állítgatta, nem szórakozott vele, hanem izomból megküldte. Jó döntés volt, mert a labda a bal felsőben kötött ki. Olyan elemi erejű volt, hogy talán még két kapus sem tudta volna fogni.

A 19. percben ismét villant Fernándes, ehhez viszont szükség volt a vendégek kapusára, Mert Günokra, aki egy könnyű beadást ejtett ki a kezéből, erre csapott le a támadó középpályás.

Ja, a két Fernandes gól között volt még egy Rashford találat, amit jogosan nem adtak meg, lesen volt a támadó.

A 34. percben viszont már szabályos gólt szerzett: Bolingoli-Mbombo lökte fel őt a tizenhatoson belül, a büntetőt pedig kis totyorgás után belőtte.

Visszavettek az angolok a második félidőre, Ole Gunnar Solskjaer pedig elkezdett cserélni, gondolván a hétvégi bajnoki meccsre. Lejött Rashford, Bruno Fernándes, Wan-Bissaka és Lindelöf is, később pedig Martial is elhagyta a pályát.

Azt nem mondhatjuk, hogy a MU felszántotta a pályát a második félidőben, a Basaksehir előtt több lehetőség adódott, ha nem is több, de minőségibb helyzetek. Végül a 74. percben összejött a szépítés, Deniz Türüc szabadrúgásból volt eredményes. Henderson ugyan kiütötte a labdát, de a játékvezető jelezte, rezgett az órája, működött a gólvonal-technológia.

Még közelebb zárkózhattak volna a törökök, de Edin Visca lövése a felsőlécen csattant, helyette a másik oldalon Daniel James talált hálóba, kialakítva a 4-1-es végeredményt.

Előző meccs eredménye
2020.10.20.Bajnokok Ligája
psg
1:1
man united
Bajnokok Ligája
2019.03.06.Bajnokok Ligája
psg
0:1
man united
Bajnokok Ligája
2019.02.12.Bajnokok Ligája
man united
0:1
psg
Bajnokok Ligája
2015.07.30.
man united
1:4
psg
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

PSG – RB Leipzig

Gulácsi Péternek remekül sikerült az előző kör, egyrészt csapata nyerni tudott a párizsiak ellen, másrészt hárította Di Maria büntetőjét. A visszavágón viszont érvényesült a papírforma (?) és nyerni tudtak a franciák.

Most is nagy feladat előtt állt a magyar válogatott kapusa, mert a 10. percben ismételten büntetőt fújtak ellenük, Marcel Sabitzer buktatta Angel Di Mariát. Az argentin tanult a múltkoriból és átengedte a lehetőséget Neymarnak, aki hosszas labdacsókolgatás és nekifutás után a bal alsót választotta. Gulácsi is, de nem ért oda a labdára, kevés híja volt.

Kollégája is meg lett dolgoztatva, Keylor Navas a 39. percben hárította Haidara bombáját. Középre tartott a lövés, de megpattant, így nyugodtan mondhatjuk bravúrnak a costa ricai védését.

A második félidőben Emil Forsberg félfordulattal küldte kapura Mukiele beadását, de nem célzott elég jól, maradt az 1-0.

A Lipcse jobban játszott a második félidőben, ez azonban nem vezetett eredményre, a PSG visszavágott a múltkori vereségért.

Összefoglalás

Kezdjük a hétvégi meccsükkel, mert van miről beszélni. A Southampton ellen játszottak idegenben a manchesteriek, és bár nem volt Danny Ings, azért így sem maradt jó játékos nélkül a csapat. Elsősorban James Warde-Prowse-ra gondolok, aki bámulatos idényt fut eddig. Az ő vezérletével (egy gól, egy gólpassz) 2-0-ra vezettek a Szentek, innen kezdődött a vendégek mágikus feltámadása. A második félidőben fél óra alatt megfordították a találkozót, a meccs hőse pedig az uruguayi Edinson Cavani volt, aki kiosztott egy gólpasszt Bruno Fernándesnek, majd kétszer a hálóba talált, a második gólját a hosszabbításban szerezte.

Hasonlóan gólgazdag meccset játszott a PSG, de ott elmaradt a happy end. A vendégek szereztek vezetést, amit még az első félidőben megfordítottak Tuchelék, Neymar és Moise Kean szerezték a gólokat, de a térfélcsere után ismét gólt szerzett a Bordeaux, maradt a 2-2. Még így is vezetik a tabellát a fővárosiak, de nem megszokott, hogy 11 forduló után 3 vereség és egy döntetlen álljon a nevük mellett.

Létfontosságú meccs ez a PSG számára, hiszen akár az is megtörténhet, hogy búcsúznak a sorozattól. A tavalyi döntős lehet, hogy csak az EL-ben folytathatja. Ezt nem engedhetik meg maguknak, de az ellenfél meg a továbbjutását biztosíthatja be, nekik sem tét nélküli a találkozó.

Ami a csapat erejét illeti. Lehet, megköveztek, de nem mondanám, hogy a PSG annyival erősebb csapat lenne. Egy biztos, egyszer fordult elő a csoportmeccsek alkalmával, hogy bármelyikük is rúgott gól nélkül fejezze be az adott találkozóját. Nem lehet kisasszony-futballal előrukkolni (egyiküknek sem), mert azt a másik könyörtelenül kihasználhatja.

Egy formás adok-kapokra van esély, vagyis arra, hogy mindkét fél szerezzen gólt. Ki is egyeznék ezzel, habár az odds nem a legnagyobb. Nem kell fejjel a falnak rohanni, én kevesebbel is beérem.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső