Manchester United – RB Leipzig: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 26.
Manchester Utd.
Teljesítmény:
D N N V N
  • Old Trafford
  • Október 28. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
RB Leipzig
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Végül, de nem utolsó sorban legyen itt még egy szerdai BL-találkozó. A Manchester United – RB Leipzig meccsre esett a választásom, amely nagyon jó oddsokat tartogat a számunkra, úgy gondolom, kár lenne kihagyni ezt a meccset.

Gulácsi Péter és Willi Orban csapata remek formában van, jelen pillanatban a Bayern München előtt vezetik a tabellát, a Manchester viszont nem kezdett jól, öt forduló elteltével csak a 15. helyen szerénykednek.

A BL-ben viszont remekül indultak, Párizsban verték a PSG-t, míg a Lipcse hazai pályán a török Basaksehirt.

Lássuk, milyen eredmény várható kettejük összecsapásán!

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, az előző BL-kört, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

PSG – Manchester United

Nem a Vörös Ördögök számítottak favoritnak a PSG elleni összecsapáson, sokan egy garast sem fizettek volna a manchesteri győzelemre. Ole Gunnar Solskjaer azonban remekül megszervezte aznap a csapatot, plusz David De Gea is nagyszerűen védett.

Az első játékrészben mindössze egy találat esett, a 22. percben Diallo akasztotta Martialt, ami miatt a játékvezető, a spanyol Mateu Lahoz tizenegyest ítélt. Bruno Fernandes állt a labda mögé, és Keylor Navas nagyszerűen ütötte ki a labdát, csakhogy elmozdult a gólvonalról, így meg kellett ismételni a tizenegyest. Ekkor már nem hibázott a portugál, Keylor jobbra mozdult el, Fernandes balra lőtt, vezetett a Manchester United.

Amely azért nem játszott látványosan, Tuchel csapata azonban nagyon rossz napot fogott ki, semmi nem akart összejönni.

A fordulást követően aztán az 58. percben összejött a várva várt egyenlítés, igaz, ehhez a PSG-nek vajmi kevés köze volt: Anthony Martial fejelt a saját kapujába, ezt még De Gea sem tudta védeni.

Már-már úgy tűnt, hogy a csapatok megelégszenek az egy ponttal, de aztán a 87. percben jött Marcus Rashford és egyéni villanása után a kapufa segítségével hálóba juttatta a labdát.

Akik azt gondolták, nyerhet az MU, azok 5 körüli odds-szal számolhattak.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

RB Leipzig – Istanbul Basaksehir

Gulácsi Péter természetesen kezdőként lépett pályára, de Willi Orban is játszott, mivel Klostermann nem bevethető (azóta sem az egyébként). Jobban kezdték a hazaiak a meccset, de aztán a törökök is feléledtek és futballozni kezdtek.

A 12. percben még Gulácsinak kellett felszednie a labdát, de a 16.-ban már a hazaiak örülhettek: Angelino vett át zseniálisan egy magas indítást, egyetlen mozdulattal megverte védőjét és a hálóba lőtt. Ezzel vezetést szerzett a Lipcse.

A 20. perc újra a spanyol szélsőről szólt: Egy lipcsei labdaszerzést követően két passzal gólhelyzetig jutottak, Angelino pedig ezúttal sem hibázott.

A fordulást követően aztán visszavett a Leipzig és teljesen átadta a kezdeményezés jogát török ellenfelének. Ők viszont egyáltalán nem tudtak élni ezzel, leginkább egy meddő mezőnyfölényt sikerült kialakítaniuk, Gulácsinak nem kellett védenie egyszer sem.

A meccs hajrája azonban ismét más képet festett, oda-vissza voltak veszélyben a kapuk, de egyik kapusnak sem kellett a gólvonal mögé nyúlnia, maradt a 2-0, megérdemelten nyert a Lipcse.

Összefoglalás

Azért ezt a meccset választottam, mert bár a Leipzig jól szerepel a Bundesligában, a BL-t is győzelemmel kezdte, míg a Manchester azért szenvedget. Ettől függetlenül a mai tippem nem a Lipcsére fog menni, rengeteg hiányzójuk van. Mukiele megsérült, rajta kívül Klostermann, Halstenberg, Adams és Laimer sem áll a vezetőedző rendelkezésére.

Ez pedig nem a németek malmára hajtja a vizet. Solskjaer együttesénél szinte mindenki egészéges, Phil Jones-on, Jesse Lingardon és Eric Bailly-n kívül.

Eddig még nem játszottak egymás ellen, de emlékezhetünk arra, hogy a Lipcse mennyire jól szerepelt az előző kiírásban, ugyebár elődöntőig jutott.

Nézzük a hétvégi bajnokijukat:

A Manchester rangadót játszott, a Chelsea elleni meccsen viszont nem tudtak gólt szerezni, bár nem is kaptak, így egy pontot azért otthon tartottak. Ők támadtak többet, veszélyesebben futballoztak, de ezúttal nem koronázta siker a próbálkozásaikat.

A Lipcse pedig hazai pályán játszott a Hertha csapata ellen és nyert 2-1-re. A gólokat Upamecano illetve Sabitzer szerezték, Gulácsi és Orban is a kezdőcsapat tagja volt, végig is játszották a mérkőzést.

Ez lesz a Leipzig legnehezebb meccse, az Álmok Színházából pedig nehéz pontot rabolni. Jelenleg egy háromesélyes találkozó lebeg a szemem előtt, de a tények ismeretében most mégis a Manchester Unitednek szavazok bizalmat.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső