Manchester United – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 02.
Manchester Utd.
Teljesítmény:
N N N V V
  • Old Trafford
  • Október 04. 17:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Tottenham
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A vasárnap kora este rendezendő Manchester United – Tottenham meccs egyértelműen a forduló legnagyobb rangadója, van is benne fantázia minden oldalról, így nekünk is jól jöhet.

Külön pikantériája a meccsnek, hogy José Mourinho előző és mostani csapata feszül egymásnak, a portugál mester körül pedig mindig van valami érdekesség, még akkor is, ha sokat finomodott.

Izgalmas meccs lesz és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy gólgazdag. Pedig olyan kiválóságok lesznek majd pályán, mint Marcus Rashford, Mason Greenwood és Anthony Martial, a túloldalon pedig Harry Kane és Szon.

Nézzük meg, mi lenne a legjobb döntés ezen a találkozón!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Brighton – Manchester United

Igazán izgi kis meccset játszottak a kiscsapattal, és nyugodtan mondhatjuk, hogy Fortuna fogta Rashfordék kezét, végül meg tudták nyerni a találkozót, de ehhez nem kis szerencse kellett.

A Brighton ugyanis egyáltalán nem illetődött meg a nagyobb nevű ellenféltől, gyakorlatilag végig támadták az első félidőt. Több nagy helyzetet is kihagytak, a legközelebb a gólszerzéshez Trossard állt, azonban távoli bombája a kapufán csattant.

Így is sikerült azonban megszerezni a vezetést, Bruno Fernandes öklelte fel Lamptey-t a tizenhatoson belül, így Maupay jöhetett büntetővel. Amit sikerült is értékesítenie, pimaszul emelt a hálóba.

Mégsem vezetéssel fordultak a második félidőre, Dunk ugyanis a 43. percben öngólt vétett, így 1-1 lett az eredmény.

A második játékrészben Marcus Rashford gólja után talán még a brightoniak is csettintettek, közben pedig a hazaiak továbbra is nyomás alatt tartották a Vörös Ördögök kapuját. Olyannyira, hogy még két kapufát lőttek, valamint az egyenlítés is összejött a hosszabbításban, March fejelt közelről a kapuba.

A hosszabbítás hosszabbításában azonban Maupay kezét érte a labda, saját kapujuk előtt, így Bruno Fernandes nagy feladat előtt állt. Ha belövi a tizenegyest, biztosan övék a három pont. Nem is remegett meg a portugál lába, így ha nehezen is, de a Manchester United nyerte a találkozót.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.19.Premier League
tottenham
1:1
man united
Premier League
2019.12.04.Premier League
man united
2:1
tottenham
Premier League
2019.07.25.ICC
tottenham
1:2
man united
ICC
2019.01.13.Premier League
tottenham
0:1
man united
Premier League
2018.08.27.Premier League
man united
0:3
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Tottenham – Newcastle

Sűrű napjai vannak mostanság Mourinhoéknak, a Newcastle elleni bajnoki óta két mérkőzést is le kellett játszaniuk, a Ligakupában a Chelsea, az Európa Liga play off körében a Maccabi Haifa várt rájuk. Ezekre a meccsekre is ki fogok térni.

A bajnokin is nagyon jól játszottak a Szarkák ellen, sokat elárul a meccsről az, hogy a legjobb játékos a ’Castle kapusa, Darlow volt.

Az első félidőben négy, a másodikban hét védést mutatott be, ezzel végig meccsben tartva csapatát.

Egyetlen esetben kapitulált a hálóőr, amikor a 25. percben Harry Kane szaladt el a baloldalon, középreadott labdájáról Darlow és három vendég védő is lemaradt, így a hosszún érkező Lucas Moura a hálóba tudott pöckölni.

A slusszpoén pedig a meccs végén jött: A 94. percben Eric Dier kezére fejelték a labdát, így a játékvezető kis videózás után a tizenegyespontra mutatott, Callum Wilson pedig bevágta a bogyót a jobb sarokba, így pontot mentettek a vendégek.

Összefoglalás

A cikk elején azt írtam, nem feltétlenül lesz sok gól a mérkőzésen, egy kicsit bajban is vagyok a saját gondolataim miatt. Csak úgy cikáznak az érvek és az ellenérvek, és nem tudok dönteni. Márpedig, amikor nem tudsz dönteni egy fogadásnál, ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor azt el kell engedni.

Mourinhot ismerjük, különc, botrányt botrányra halmoz, de taktikailag nagyon ott van, és pontosan tudja, hogy kell levédekezni egy meccset egy papíron erősebb csapat ellen. Egyáltalán, erősebb a mostani Manchester a Tottenhamnél? Véleményem szerint azért igen, de nincs nagy különbség.

Ahogy említettem, a Tottenhamnek sűrű napjai voltak, a Newcastle elleni bajnoki óta két mérkőzést is lejátszottak.

A Chelsea elleni Ligakupa mérkőzésen 1-1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel jutottak tovább (Mason Mount rontott az ötödik körben), az Európa Ligában pedig fölényes győzelmet arattak izraeli ellenfelükkel szemben. Harry Kane mesterhármast szerzett, míg Giovani Lo Celso duplázott, de a hálóba talált Lucas és Dele Alli is. A vége 7-2 lett, így a Spurs kvalifikálta magát a csoportkörbe.

A Manchester is szerepelt a Ligakupában, ráadásul most is a Brighton ellen léptek pályára. Ez már inkább a tartalékok meccse volt Solskjaer gyakorlatilag sort cserélt, de a Brightonnál is két ember szerepelt azok közül, akik a hétvégén is pályára léptek. Csak a rend kedvéért: 3-0-ra nyert a MU.

Ebből is látszik, hogy bizony, benne vannak a gólszerzésben a srácok, valamiért mégis bizonytalan vagyok.

Abban viszont nem, hogy ha sok gól (legalább három) nem is esik, de mindkét fél betalál. A játékosok tökéletesen alkalmasak erre a feladatra és egy korai gól szinte megpecsételné ennek a tippnek a sorsát. Pozitív irányban.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső