Manchester Utd – Club Brugge: Fogadási Tippek és Európa Liga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 26.
Manchester Utd.
Teljesítmény:
N D N D N
  • Old Trafford
  • Február 27. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Club Brugge
Teljesítmény:
N D N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ole Gunnar Solkjaer remélhetőleg kiheverte, hogy Brugge-ben összeesküdött ellene a világ. Csütörtök este a legendás Old Traffordon kellene legyőzni a belgákat az Európa Liga továbbjutásért, melyet nem ideális, de elég kedvező helyzetben várhatnak. Nem ideális, mert a hidak, a macskakövek és a hattyúk városában nem sikerült nyerniük, de kedvező, mert nem is kaptak ki és még idegenbeli gólt is szereztek.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban és Emmanuel Dennis már a 15. percben megszerezte a vezetést (1-0). Fokozatosan találtak magukra a Vörös Ördögök és egy hatalmas védelmi hiba után Anthony Martial egyenlített a 36. percben. A félidőben aztán Solkjaer beküldte a téli igazolásokat is: Mind Ighalo, mind pedig Bruno Fernándes pályára lépett. Utóbbi remekül osztogatott, a visszavágón szinte borítékolható a helye a kezdőben.

Az angol bajnokságban a hétvégén a Watfordot verték magabiztosan 3-0-ra, ahol a fentebb említett Bruno Fernándes meg is szerezte első gólját a vörösök mezében. Kellett már egy ilyen kaliberű irányító a csapatba, ugyanis Jesse Lingard borzasztó szezont fut (2018. óta gólképtelen és a gólpasszokkal is jó ideje adós) és Pereira sem igazán vált be.

Jelenleg az ötödik helyen tanyáznak és egy jó hajrával nem elérhetetlen a következő évi BL-selejtező, ami igazán ráférne a klubra és Solkjaerra is, ugyanis a hírek szerint nagyon inog alatta a kispad.

Paul Pogba és Marcus Rashford továbbra is sérültek, rájuk nem számíthat a norvég, de a Watford ellen visszatért az a Scott McTominay, aki az elmúlt 13 mérkőzésen nem volt bevethető sérülés miatt. Tuanzebe szereplése továbbra is kérdőjel, de az angol védő amúgy sem számít alapembernek ebben a Unitedben.

Előző meccs eredménye
2020.02.20.Europa League
club brugge
1:1
man united
Europa League
2015.08.26.Champions League
club brugge
0:4
man united
Champions League
2015.08.18.Champions League
man united
3:1
club brugge
Champions League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Philippe Clement gárdája magabiztosan, 9 ponttal vezeti a belga első osztályú bajnokságot. A szezonban összesen egyszer hagyták el vesztesen a pályát. A Bajnokok Ligája viszont már más kávéház, 3 ponttal zárták a csoportküzdelmeket.

Tegyük hozzá, nem kerültek könnyű kvartettbe: A Real Madrid, PSG, Galatasaray trió ki is fogott rajtuk. A továbbjutásukat annak köszönhetik, hogy képesek voltak pontot csenni a Realtól a Santiago Bernabeuban, így végül egy ponttal megelőzték a Galatasarayt.

Meg kell említeni az első meccsen gólt szerző nigériai támadót, Emmanuel Dennist. A fiatal játékos már a Realnak is borsot tört az orra alá (A BL meccsen ő duplázott, így lett 2-2 a végeredmény), és most a United ellen is betalált. Nem hiába figyeli a hírek szerint a Dortmund, bár nem lennék annak a játékosnak a helyében, akinek Erling Halanndal kell megküzdeni a csapatba kerülésért.

Ruud Vormer felépült a múlt heti sérüléséből és számíthat rá a belga mester, de meg kell találnia Eder Balanta helyettesét, aki eltiltás miatt nem léphet majd pályára. A csapatnak egyetlen sérültje van: Krépin Diatta, akinek ágyéksérülése még nem jött helyre.

Stabil csapat a Brugge, ez nem vitás. Képes nagy csapatok ellen is helyt állni, sőt, megtréfálni őket. De nem csütörtökön, legalábbis véleményem szerint. Tippem egy szűk manchesteri győzelem: 1-0; 2-1.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső