Manchester Utd. – Sheffield Utd.: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 22.
Manchester Utd.
Teljesítmény:
D N N N D
  • Old Trafford
  • Június 24. 19:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Sheffield Utd.
Teljesítmény:
V D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kellemesen jó fordulóval tért vissza a Premier League, ahol még mindig rengeteg nyitott kérdés van és jó ideig nyitott is marad, elég csak ránézni a tabellára. Egyetlen dolog dőlhetett volna el a múlt héten, de az Everton harmadszor játszott 0-0-s döntetlent a Liverpool ellen a Goodison Parkban, amely azt jelenti, hogy a Vörösök előnye húsz pontra olvadhat. Nem hinném, hogy bárki rágná a körmét Liverpool városának piros felén.

Mi most viszont nem a Vörösökkel, hanem a Vörös Ördögökkel foglalkozunk. A tabella élmezőnye sokkal több témát és izgalmat szolgáltat nekünk, ebből pedig előnyt kellene kovácsolni, olyan előnyt, ami a pénztárcánk vastagságát segíti elő.

Ennek első lépése, hogy elolvassuk a Manchester United – Sheffield United meccs beharangozóját.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Tottenham – Manchester Utd.

José Mourinho előző és mostani csapatának mérkőzése volt a forduló egyik leginkább várt összecsapása. Mind a hazai, mind a vendégcsapatban voltak jócskán sérültek, bár a komoly sérüléshullám inkább a Spursnél jelentkezett, voltak hetek, amikor gyakorlatilag a csapatnak nem volt éke. Most viszont volt, hiszen mindenki meggyógyult.

Egyetlen helyen kellett változtatnia a portugál mesternek: A középpályán Dele Alli helyett Lamela játszott, ennek oka pedig elég… Furcsa. Allit ugyanis eltiltották, mivel egy internetre feltöltött videóban a koronavírussal poénkodott.

A Manchesternél is felépültek a sérültek, Rashford egyből a kezdőben kapott helyet, de az elvágyódó (és ezt folyamatosan hangoztató) Pogba csak a kispadon.

Épp Rashfordé volt a mérkőzés első helyzete, de Lloris kapus a helyén volt és védte a közelről leadott lövést.

Jött aztán a télen szerződtetett Bergwijn a Spursnél, és nagyszerű szólóját követően vezetést szereztek a hazaiak. A gólról egyébként a korábbi MU-legendának, Roy Keane-nek elég erős véleménye volt, élesen kritizálta ugyanis Maguire-t és De Geát is, szerinte a védő és a kapus is vastagon benne volt a gólban.

De Gea aztán jóvátett valamit hibájából, Szon fejesénél ugyanis kellett a bravúr. A dél-koreai egy jobbról beívelt labdát fejelt kapura, De Gea pedig szögletre tudott menteni.

Jellemző a Special One csapataira, hogy ilyen rangadókon a vezetés megszerzését követően visszaállnak, most is ez történt. A második félidőben ugyanis egyetlen helyzetet nem tudtak felmutatni.

A MU igen, előbb Bruno Fernandes lövése szállt mellé, majd a csereként beszálló Ighalo lövését kellett Llorisnak kitornáznia.

Majd jött Pogba, aki hosszú sérülését követően sem felejtett el focizni. Szép cselek után tört be a 16-oson belülre, ahol Dier ellökte őt, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. Fernandes magabiztosan lőtt a kapuba. Pár perccel később ismét harsant a síp, a bíró ismét tizenegyest ítélt, de később a VAR miatt ez visszavonásra került.

A meccs 1-1 maradt, a második játékrész alapján többet érdemeltek volna a Vörös Ördögök.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.24.Premier League
sheffield united
3:3
man united
Premier League
2016.01.09.FA Kupa
man united
1:0
sheffield united
FA Kupa
2007.04.17.Premier League
man united
2:0
sheffield united
Premier League
2006.11.18.Premier League
sheffield united
1:2
man united
Premier League
1993.12.07.Premier League
sheffield united
0:3
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Newcastle – Sheffield United

Jó iramú első félidőt láthattak azok, akik elcsípték TV-ben a Szarkák és az újonc Sheffield meccsét. Gól ugyan nem született, de voltak helyzetek szép számmal, emellett pedig harapni lehetett a feszültséget a meccsen.

Gól csak a második játékrészben született, összesen három. És mindhármat a Newcastle szerezte. Kellett ehhez a három gólhoz Egan, a vendégek játékosa, akit a második félidőben kiállítottak, ezt követően indultak be a hazaiak.

És kellett még egy óriási hiba az első gólhoz: Baloldali beadást követően az érkező Stevens lyukat rúgott, így került a labda Saint-Maximin elé, aki a rövidbe lőtt, a kapus nem tudott már hárítani.

Negyed órával később jött a második, amivel el is dőlt igazából a találkozó, Ritchie lőtt 16-ról, Henderson kővé dermedve figyelte, ahogy a labda a kapu bal oldalába csapódik.

Joelintoné volt a harmadik, közelről piszkálta be a lasztit, ezzel még egyértelműbbé téve a meccset.

Összefoglalás

Két mérkőzés van a Sheffield játékosok lábában, ez alatt pedig összesen 1 pontot szereztek. Nyilván nem ez lesz a végeredmény, ha Egan nem csinál butaságot, de megcsinálta.

Most még keményebb falat vár rájuk, az Álmok Színházában kétszer szenvedett vereséget a MU, nagyon stabil teljesítményt nyújtanak.

A Spurs ellen is többet érdemeltek egy pontnál, a visszatérő Pogba pedig új lendületet adhat a gárdának a szezon hátralévő részére.

A Sheffieldtől már az nagy szó, hogy újoncként így szerepelnek, a céljukat már maximálisan teljesítették, feljebb pedig már kevés esélyük van kerülni, ha reálisan nézzük a dolgokat.

A szezonban lejátszott meccsükön egyébként egy izgalmas 3-3-as döntetlent játszottak, igaz, akkoriban elég sok hiányzója volt a manchesterieknek, így olyan játékosok is pályára léptek, akik a mostani kezdő közelébe sem férnek.

Ezúttal arra tippelek, hogy a MU legyőzi az újoncot. Gólokban is bízom és reménykedem, legalább 3-ban, ugyanis az én tippem MU győzelem + 2,5 gólnál több opció, ami egész szép pénzt fizet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső