Middlesbrough – Bristol City: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 09.
Middlesbrough
Teljesítmény:
N V V N V
  • Riverside
  • Július 11. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bristol City
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az egykor szebb napokat megélt Middlesbrough nincs könnyű helyzetben. Még az a csúfság is megeshet, hogy kiesnek a Championshipből. Épp ezért jött jól a hétközi fordulóban elért eredményük, idegenben verték a Millwallt, ami azért nem kis teljesítmény. És nem azért, mert a Millwall annyira jó lenne, szimplán elegendő a tabellára pillantani.

Nagy Ádám csapata, a Bristol City edzőváltáson esett túl, ez pedig – ahogy a legtöbb esetben – jól sült el, a Bristol ugyanis hosszú idő után először nyert mérkőzést. Azonban az szomorú, hogy a magyar válogatott középpályása csak csereként kapott lehetőséget, de bizonyára lesz ideje bizonyítani az új menedzsernek, Dean Holdennek, aki a menesztett Lee Johnson segédje volt.

Próbáljuk meg a legtöbbet kihozni a Middlesbrough – Bristol City mérkőzésből!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Millwall – Middlesbrough

Láthatóan a vendégek akarták jobban a győzelmet, az első félidő krónikájából legalábbis ez derül ki. A játékrész egyetlen kiemelendő mozzanata is hozzájuk tartozik, egy távoli, legurított szabadrúgást kellett bravúrral szögletre ütnie Bialkowskinak.

A második negyvenöt percben már egy jóval jobb Millwallt láthattak a tv-nézők, a gólokat azonban a vendégek szerezték. Az első gól mondjuk elég érdekes döntés után: Fletcher iramodott meg a jobboldalon, védője pedig hirtelen eltűnt, mintha Fletcher szabálytalankodott volna vele szemben. Az angol csatár ezt követően már szabadon vezethette be a labdát a tizenhatoson belülre, ahol rendkívül önzetlen módon a még jobb helyzetben levő Assombalonga elé tálalt, ő pedig higgadtan az elvetődő kapus helyére gurított.

A Millwall játékosai természetesen a lerántást reklamálták, Robinson játékvezető azonban a középkör felé mutatott.

A 87. percben ismét Fletcher volt a főszereplő, a kitámadó Millwall labdát veszített, egy kiugratást követően Fletcher egyedül nézhetett szembe Bialkowskival, azonban a lövés előtt a visszaérő Cooper hátulról felvágta őt. Mindezt a tizenhatoson belül, szóval következhetett egy büntető, amit a sértett felvarrt a jobb felső sarokba, így megnyugtató előnyt szedtek össze a mérkőzés végén.

Amellett, hogy a Boro első gólja érdekes körülmények között született, jobban játszottak és végülis megérdemelten nyertek.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.31.EFL Championship
bristol city
2:2
middlesbrough
EFL Championship
2019.04.02.EFL Championship
middlesbrough
0:1
bristol city
EFL Championship
2018.08.18.EFL Championship
bristol city
0:2
middlesbrough
EFL Championship
2018.04.14.EFL Championship
middlesbrough
2:1
bristol city
EFL Championship
2017.12.02.EFL Championship
bristol city
2:1
middlesbrough
EFL Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bristol City – Hull City

A Bristol az újrakezdést követő négy meccsén egyaránt vereséget szenvedett, így megköszönték Lee Johnson munkáját. Feladatait egyelőre Dean Holden eddigi másodedző látja el.

A meccs első nagy helyzete a vendégeké volt, Scott tört be a tizenhatoson belülre, egy lövőcsellel elküldte védőjét, majd bombázott. A lövésből gól lett volna, Bentley nem érte volna el a labdát, de Kalas önfeláldozóan berepült és fejjel tisztázott.

Scottnak volt még egy kisebb helyzete, de ez veszélytelenebb volt, mint az első kísérlet.

Ezután viszont jött Diedhiou és a Bristol vezető gólja. A leshatáron kiugró támadó laposan lőtt a Hull kapujába.

A második játékrészben növelni tudták előnyüket, Paterson óriási szabadrúgásgóljával. A labda gyönyörű ívben szállt a kapu felé, a felsőkapufa segítségével kötött ki végül a hálóban.

Hét perc múlva a Hull szépíteni tudott, egy balról beívelt szabadrúgást követően De Wijs, a hazaiak védője fejelt a Bristol kapujába.

A gól után negyed órával lépett pályára Nagy Ádám, edzőjének az volt a célja, hogy a Hull támadásokat megfogja a magyar védekező középpályás. Sikerült, hiszen több gólt nem szerzett a Hull, így négy vesztes mérkőzés után nyerni tudott új edzőjével a Bristol City.

Összefoglalás

Mindenképp a hazaiak számára fontosabb a három pont megszerzése, ahogy már említettem, egy vereség akár kiesőhelyet is jelenthet a Boro számára. Az új edzővel egyből győzelmet arató Bristol viszont a középmezőny tagja, ha az előző meccseik nem ilyen rosszul sikerültek volna még a play off sem lenne reménytelen, így viszont már az.

Hazai pályán az egyik leggyengébb teljesítmény a Middlesbroughé, hiszen csak hat alkalommal sikerült nyerniük a lehetséges 21-ből, ráadásul ők rúgták a legkevesebb gólt is saját stadionjukban.

Ezzel szemben a Bristol egészen jól állt, de az újrakezdés utáni hullámvölgy rányomta bélyegét teljesítményükre.

Sérültek egyik oldalon sincsenek, a Bristol egyetlen hiányzója a veterán Ashley Williams, aki eltiltása miatt nem szerepelhet.

Legutóbbi mérkőzésük gólgazdagra sikeredett, most is abban reménykedem, hogy mindkét fél eljut egy gólig. Onnantól pedig győzzön a jobb, mi pedig hátradőlhetünk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső