Middlesbrough – Huddersfield: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 21.
Middlesbrough
Teljesítmény:
N V V N V
  • Riverside
  • Október 22. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Huddersfield
Teljesítmény:
V V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szezon elején azon gondolkoztam, kiknek lehet esélye majd az év végén a feljutás, vagy legalább a rájátszás kiharcolására. Ott volt a Middlesbrough és a Huddersfield is a listámon. Mára mindketten eltűntek onnan. A Middlesbrough-t a szezon elején a bukik is a legjobbak közé várták, Chris Wilder csapata azonban alul tudta múlni az elképzeléseket, még a legszolidabbakat is.

A csapat jelen pillanatban a 20. helyen áll, a feljutásról le lehet mondani, de talán lassan a felsőházról is. És inkább tűnik úgy, hogy a kiesés ellen fognak küzdeni.

Csakúgy, mint a Huddersfield, akik egyenesen a Championship sereghajtóivá alacsonyodtak. Miközben tavaly még a feljutásra hajtottak, konkrétan egy meccsen múlt, hogy most nem a Premier League-ben vannak. Elképesztő visszaesés.

Az új szezont gyengén kezdték, Danny Schofieldet már menesztették is, és láthatóan az új mester, Mark Fotheringham sem tud csodát művelni. Télen jelentős erősítésekre lesz szükség, mert most már egyértelmű, óriási gondok vannak a csapat öltözőjében.

Feljutási rangadó helyett kiesési rangadó a Middlesbrough – Huddersfield meccs. Nem igazán bíznak a Huddersfieldben a bukmékerek, a mérkőzés esélyesének a Borot tartják. 1.70 most a hazai siker, 5.50 a vendég, miközben a döntetlen is már eléri majdnem a 4.00-es szorzót.

Middlesbrough

Október elején menesztették Chris Wildert a Middlesbrough éléről. A mestertől azt várták, hogy odaérjenek a play-offra minimum, voltak, akik automatikus feljutást vártak az együttestől. Ehhez képest az egész idényben csak az alsóházban szerepeltek.

A mester munkáját korábbi asszisztense, az uruguayi Leo Percovich vette át, aki már négy mérkőzésen ült a csapat kispadján. Nem mondom, hogy jobb lett a gárda, de legalább jött két győzelem, ami nagyon kellett a Boronak. Először a Birminghamet verték meg 1-0-ra, majd most hétvégén a Wigant 4-1-re. A kettő között kikaptak a Millwalltól és a Blackburntől.

Térjünk vissza egy mondatra a hétközi meccsre: Idegenben játszottak a Wigan ellen, és bár a mérkőzés első félidejében hátrányba kerültek, később átvették az irányítást, és megszórták a hazaiakat. Sok egyéni hibát követtek el a Wigannél, négyből három gólt komoly hiba előzött meg.

Betalált a kapuba Isaiah Jones, Duncan Watmore, Hayden Hackney, valamint Chuba Akpom is.

Könnyen lehet, hogy ez a mostani lesz Leo Percovich utolsó meccse a csapat élén, ugyanis a hírek szerint már nagyon közel a bejelentés az új edzőt illetően. Michael Carrick fogja átvenni a csapatot, aki játékosként ikonná vált a Manchester Unitednél, később ideiglenesen vezetőedzője is volt a csapatnak.

Még vannak nyitott kérdések, ezért Percovichra szükség lesz még, Carrick pedig minden bizonnyal a Preston elleni mérkőzésen ül le először a kispadra.

A múltkori kezdőhöz képest egy változás lehet, Tom Smith helyére Anfernee Dijksteel kerülhet. Egyébként egyetlen hiányzó sincs a csapatban, mindenkire számíthat az ideiglenes menedzser – valószínűleg – utolsó meccsén.

A várható kezdőcsapat:

Steffen – Dijksteel, Fry, Lenihan – Jones, Howson, Crooks, Giles – Hackney, Watmore – Akpom

Egymás elleni meccsek:

Többnyire szoros meccseket játszik egymással a két csapat, és a hasonló játékerő nagyon látszik az eredményeken. Hol egyik jobb, hol a másik. Az utolsó öt mérkőzésükből hármat a Middlesbrough nyert meg, kettőt a Huddersfield.

Tavaly mindkétszer az az együttes győzött, amelyik idegenben volt: Ősszel a Boro 2-1-re győzött, tavasszal a Huddersfield 2-0-ra.

Mint azt tudjuk, ez a szezon most egy kicsit más. A Huddersfield nagyon gyenge, tegyük hozzá, a Boro sem sokkal jobb…

A Riverside Stadionban nagyon hosszú ideig a hazaiak nyerték a meccseket. Ha a teljes történelmüket nézzük (ami azért nem olyan hosszú), akkor azt láthatjuk, hogy a Middlesbrough 8-ból 6 meccset nyert meg, egyszer ikszeltek, és a Huddersfieldnek csak egyszer sikerült nyernie.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.18.Championship
middlesbrough
0:2
huddersfield
Championship
2021.11.27.Championship
huddersfield
1:2
middlesbrough
Championship
2021.02.16.Championship
middlesbrough
2:1
huddersfield
Championship
2020.11.28.Championship
huddersfield
3:2
middlesbrough
Championship
2019.12.26.Championship
middlesbrough
1:0
huddersfield
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Huddersfield

A Huddersfield együttesével utoljára a Rotherham elleni mérkőzésen foglalkoztunk, akkor azon gondolkoztunk, hogy Mark Fotheringham kinevezése után magára talál-e a csapat, vagy továbbra is a kiesés elleni küzdelem foglalja majd le őket? A választ talán megkaptuk, a Huddersfield továbbra is az utolsó helyen van…

A csapat nem csak az újonc elleni mérkőzést bukta el, hanem hét közben a Preston is megszerezte mindegyik pontot ellenük. Ráadásul akkor hazai pályán játszottak.

Nem igazán lehet most a csapatról sok pozitívumot elmondani. Továbbra is ők az utolsók, formát tekintve szintén a legrosszabbak közé tartoznak (érdekesség, hogy az utolsó öt meccs alapján a Sheffield az utolsó, a Norwich a 21., pedig ők a feljutásra hajtottak…), és bár a gólszerzéssel akkora gondok nincsenek, de nagyon sokat kaptak már…

Ja, és idegenben még mindig ők a legrosszabb csapat, hat meccsből ötöt elveszítettek, és csak a Lutonnal szemben tudtak pontot szerezni.

Azt gondolom, lassan a Huddersfield átveszi a helyet a Readingtől, eddig ők voltak a kryptonitjaim, azonban az utóbbi hónapokban a Huddersfield ott gáncsol el, ahol csak tud. Ennek most itt az ideje véget vetni.

A csapatnál is ezt gondolhatják, itt lenne az ideje, hogy ennek a borzalmas formának végre véget vessenek, de sokkal mélyebben gyökereznek a gondok. Az edzőváltás egyelőre nem segít, a játékosok fejét kéne rendbe rakni, meg nem ártana néhány igazolás, ugyanis több kulcsjátékosuktól megváltak a nyáron (Pipa, Harry Toffolo, Lewis O’Brien), és hiába jöttek nyáron tizenegyen, ez nem elég.

Főleg, hogy nagyon sok a sérült az együttesben. Legfrissebb hiányzójuk Will Boyle, aki térdsérülést szerzett, és legalább másfél hónapot fog kihagyni.

Szintén sérült Faustino Anjorin, Jonathan Hogg, Tyreece Simpson, Matthew Pearson és Patrick Jones is.

A kezdő tekintetében két változás lesz, Yuta Nakayama mellett Jack Rudoni kerülhet a csapatba.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Lees, Helik, Nakayama – Thomas, Camara, Kasumu, Jackson – Rudoni – Rhodes, Ward

Tippelde

Mark Fotheringham talán nem tudta, mit vállal, amikor elfogadta a Huddersfield ajánlatát. A csapat ezer sebből vérzik, nagy változásoknak kell történnie ahhoz, hogy az együttes ne essen ki a harmadosztályba.

A Middlesbrough sem sokkal jobb, de ott legalább látszik valamiféle fejlődés. Michael Carrick feladata lesz, hogy feljebb és feljebb vigye a csapatot, Leo Percovich pedig megtette, amit meg kell, hozott pár pontot a csapatnak. Most pedig újabbakat fog hozni. Hazai győzelmet várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.70 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső