Millwall – Huddersfield: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 17.
Millwall
Teljesítmény:
N N V D N
  • The Den
  • Március 18. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Huddersfield
Teljesítmény:
D V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk a szigetországban, viszont osztályt váltunk. A Premier League-meccsek elfogytak, jöjjön tehát egy kis Championship. A forduló túl sok jó meccset nem tartogat, így inkább igyekeztem olyanokat választani, amelyben érték van, és talán nem hoz meglepetést. Bár ebben a ligában ezt nagyon nehéz kiszűrni, itt az utolsó is le tudja győzni az elsőt…

De talán a Millwall – Huddersfield meccs semmiféle meglepetéssel nem fog szolgálni, mi legalábbis úgy gondoljuk. Sportfogadás szempontjából könnyű mérkőzés, hiszen egyikük a feljutásra hajt, a másik a kiesés ellen küzd. Az egyik jó formában, a másik nem annyira. A jó otthon játszik, a gyenge idegenben.

Minden adott ahhoz, hogy Gary Rowették újabb győzelmet arassanak.

Ám ez a Championship… Mindenesetre a bukmékerek nem tehetnek mást, a hazaiakat favorizálják. 1.55 a Greatwinnél a Millwall győzelme, 3.70 a döntetlen, 8.00 a vendégsiker.

Millwall

Nem lehet megtippelni, hogy mi lesz a Championship vége néhány forduló múlva. Csak az tűnik biztosnak, hogy a Burnley bajnok lesz, de hogy ki lesz a másik két feljutó, azt egyelőre jótékony homály fedi…

Esélye van a Millwallnak, most rájátszást érő helyen állnak, de elég egyetlen botlás, hogy elkerüljenek onnan. Na jó, pont a hétközi meccsek után tudott egy kicsit fellélegezni a csapat, mivel ők megnyerték a saját meccsüket, az üldözők közül pedig hárman is csak ikszeltek, így egy esetleges hétvégi bukás esetén is megtartják hatodik helyüket. De a cél nem feltétlenül ez, hanem további előny kiharcolása. Az ellenfél a Huddersfield lesz, kötelező a győzelem, míg a Norwich a Stoke-kal, a WBA pedig ebben a körben nem lép pályára, majd csak a válogatott szünet után.

Szóval, az oroszlánok a hét közben fontos sikert arattak, otthon verték a Swansea-t 2-1-re, góljaikat Tom Bradshaw és Andreas Voglsammer szerezték.

Ezúttal is otthon fognak játszani, ahol erősebbek, mérlegük 10-5-3.

Igazából új sérülés nincs, Billy Mitchell, Tyler Burey, Callum Styles, Mason Bennett és Aidomo Emakhu eddig sem tudta vállalni a játékot.

A várható kezdőcsapat:

Long – McNamara, Cresswell, Cooper, Wallace – Leonard, Saville – Honeyman, Flemming, Voglsammer – Bradshaw

Egymás elleni meccsek:

Mielőtt belemennénk, hogy a két csapat mit szokott egymás ellen játszani, ne feledjük, hogy korábban nem volt a Huddersfield ennyire kis csetlő-botló együttes, tavaly még a bajnoki feljutásra hajtottak…

Idén meg a kiesés ellen, mégis meg tudták verni a Millwallt ősszel, amire akkoriban nem sokan számítottak. A meccs 1-0 lett.

Összességében a mérleg kiegyenlített, bár kicsit a Huddersfield felé billen, ők háromszor nyertek, a Millwall kétszer az utolsó öt találkozón.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.29.Championship
huddersfield
1:0
millwall
Championship
2022.03.16.Championship
millwall
2:0
huddersfield
Championship
2021.10.30.Championship
huddersfield
1:0
millwall
Championship
2021.01.20.Championship
huddersfield
0:1
millwall
Championship
2020.10.31.Championship
millwall
0:3
huddersfield
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Huddersfield

Megúszta a vereséget a Huddersfield együttese, a Norwichtól egy pontot tudtak szerezni, ami szerintem ebben a helyzetben nagy szó. Az első félidőben a vendégek többször is eldönthették volna a meccset, nem tették, erre pedig ráfáztak. Hivatalosan a góljuk öngólból született, de azért vastagon benne volt a találatban Martyn Waghorn, aki szépen emelte át Gunnt…

Szép siker ez, de a Huddersfielden egy pontok már nem segítenek… A csapat most is kiesőhelyen, a 23. pozíciót foglalják el, és ezúttal sem sikerült közelebb kerülni a Cardiffhoz, sőt még a Blackpool is megelőzte őket, akik kiütötték a QPR-t.

Nincs rosszabb csapat a Huddersfieldnél idegenben, mérlegük 2-4-12.

Sérültekből most sincs hiány, a következő játékosok nem fognak játszani szombaton: Duane Holmes, Lee Nicholls, Faustino Anjorin, Nakayama Yuta, Oliver Turton, Jaheim Headley, Scott High, Anthony Knockaert.

A várható kezdőcsapat:

Vaclik – Edmonds-Green, Lees, Helik, Ruffels – Koroma, Diarra, Hogg, Jackson – Waghord, Ward

Tippelde

Jó régóta nyeretlen a Huddersfield, idegenben sem megy nekik a játék, és a The Den egyébként is egy nagyon erős terep.

Lehet, hogy a múltban sikerült párszor itt nyerni, de az még egy másik Huddersfield volt. Ez a mostani nem fog tudni pontot szerezni…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.52 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső