MOL Fehérvár FC – Mezőkövesd: Fogadási Tippek és Magyar Kupa Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 25.
MOL Fehérvár FC
Teljesítmény:
D N D N N
  • MOL Aréna Sóstó
  • Május 26. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Mezőkövesd
Teljesítmény:
D N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Villámléptekkel halad előre a magyar futball idei szezonja, a két hónapos kényszerszünet után a csapból is foci folyik, aminek persze mindenki örül, de ehhez a feszített tempóhoz sok csapat nincs hozzászokva, így kérdéses, milyen színvonalú találkozók lesznek a jövőben.

Tegnapelőtt már le is játszották a Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseit, ahol nyugodtan kijelenthetjük: Semmi nem dőlt el, a továbbjutást még mind a négy gárda kiharcolhatja.

Kedden este pedig már jönnek a visszavágók, elsőként a MOL Fehérvár FC – Mezőkövesd meccset próbáljuk megtippelni.

Az odavágó

Hosszú utat tett meg Székesfehérvárról Joan Carillo csapata, hogy lejátsszák az első mérkőzést a Magyar Kupa elődöntőjében. Én korábban arra tippeltem, hogy ezen a meccsen nem fognak tudni dűlőre jutni és a visszavágóra marad a döntés. Így is lett, de a játék képe alapján közelebb állt a győzelemhez Kuttor Attila csapata.

Annak ellenére, hogy a vezetést a válogatott középpályása, Pátkai Máté szerezte meg, miután Petrjak szabadrúgását elég furcsa mozdulattal, fejjel juttatta a kapuba. Szappanos előtt nagyon sokan voltak, így a fejest későn látta meg, már nem tudott hárítani.

Egyből ezután átadta a kezdeményezés lehetőségét a Vidi, és előbb Besirovic elől kellett menteni Fiolának (a bosnyák egyébként lesről indult, de nem fújt a játékvezető), majd Berecz lőtt kapufát a tizenhatos vonaláról, a kipattanóra Cseri érkezett és ismét Fiolának sikerült mentenie, más kérdés, hogy valószínűleg a védő kezére pattant a labda, Farkas azonban csak szögletet ítélt.

A második játékrészben sokáig semmi nem történt, ami nyilván a vendégeknek kedvezett, mígnem a 80. percben Pekár szögletét Pillár kotorta a kapuba, ezzel pedig egyenlített a Kövesd. A labda három ember előtt is elszállt, Kovácsik sem mozdult ki a labdára, pedig azért az ötösnél a kapus az úr.

A mérkőzés legvégén még volt egy helyzete a Fehérvárnak, de Futács Márkó elügyetlenkedte a lehetőséget, így maradt az 1-1-es döntetlen. Kuttor Attilát egyébként egy félreértett mondat miatt kiállította a játékvezető, így lehetséges, hogy a visszavágón nem ülhet le a kispadra.

Előző 5 meccs eredménye
2020.05.23.Magyar Kupa
mezőkövesd
1:1
mol fehérvár
Magyar Kupa
2020.02.08.OTP Bank Liga
mol fehérvár
2:1
mezőkövesd
OTP Bank Liga
2019.10.19.OTP Bank Liga
mezőkövesd
0:0
mol fehérvár
OTP Bank Liga
2019.03.16.OTP Bank Liga
mol fehérvár
1:0
mezőkövesd
OTP Bank Liga
2018.11.11.OTP Bank Liga
mezőkövesd
1:0
mol fehérvár
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A visszavágó

Kedd este a szoros menetrend miatt már le is fogják játszani a visszavágót, amit a Vidi várhat előnyösebb helyzetből, hiszen sikerült Mezőkövesden gólt szerezniük, az idegenben lőtt gól pedig mindig nagy fegyver lehet.

Ennek ellenére egyáltalán nem mondhatjuk, hogy a Mezőkövesdnek ne lenne esélye, az odavágón is megmutatták, miért is jutottak idáig és miért is állnak az OTP Bank Liga harmadik helyén.

A visszavágón a következőre van nagy esély: A Vidi nem fogja forszírozni a támadásokat, kivárásra fognak játszani és bíznak a kontráikban, mivel Cseriéknek gólt kell lőniük. Ha ez nem sikerül, elbúcsúzhatnak a kupagyőzelemről szőtt álmaiktól.

Kérdés, hogy Kuttor piros lapját végül eltörlik-e, bizonyosan nehezebb helyzetbe kerülnének, ha a mester nem lehet ott a kispadon. Bár, a nézőtérre valószínűleg leülhetne (őszintén, fogalmam sincs, ilyenkor ő, mint a stáb tagja bemehet-e a stadionba, vagy a zárt kapu így rá is vonatkozik) és onnan adhatna instrukciókat fiainak. Mókás lesz látni, ha így lesz.

Ami a Vidit illeti, ahogy írtam, nekik türelmesnek kell lenni és ha lehetőség nyílik rá, ki kell használniuk, hogy a Kövesd támad. Amennyiben sikerül gólt szerezniük, kényelmes helyzetben vannak és előbb-utóbb egyre jobban ki kell majd nyílnia hátul a Mezőkövesdnek, ami gólt, gólokat eredményezhet.

Nagyon szimpatikus, amit idén a Mezőkövesd tesz, és bár a Vidi jobb képességű labdarúgókból áll, mint csapat, Kuttorék jobban egyben vannak. Kevés gólos, feszült találkozóra tippelek, ahol egy gól dönthet majd, de a döntetlen ismét elég valószínű

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső