Molde – Jerv: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 23.
Molde
Teljesítmény:
N N N N N
  • Aker Stadium
  • Június 26. 18:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Jerv
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napon még Norvégiában szándékoztunk megnézni egy meccset. Már nincs sok, holnapra még jut kettő, és akkor elmondhatom azt, hogy mindegyik meccsről írtunk. A svédeknél is ez a helyzet, ott meg három találkozó marad péntekre.

A Molde gárdája az első helyre tör, annyira jó formába kerültek, hogy sorra előzik a csapatokat, és most már csak a Lilleström van előttük. Akik még veretlenek, de ez is bármikor megváltozhat, szóval a Molde együttesének tovább kell haladnia a megkezdett úton és előbb vagy utóbb tényleg elérhetik az első helyet. Norvégiában az erőviszonyok kissé most átrendeződtek, a címvédő csak a középmezőnyben, középmezőnybe várt csapatok az élmezőnyben, és még folytathatnám. Azt viszont előzetesen eltalálták, hogy a Jerv csapata a kiesés ellen fog küzdeni, és ez valóban így is van. Az újonc egyelőre nem tudta elkapni a fonalat, és ráadásul most mélyre is kerültek, folyamatosan veszítik el a meccseiket.

Az, hogy a Molde győz, talán nem is kérdés. Az biztos, hogy nem fogjuk a Molde győzelmét megfogadni, mert ennyi pénzért ez túl nagy kockázatot jelent, 1.40 alatt nem szívesen fogadok meg semmit, még akkor sem, ha töviről-hegyire ismerem a két csapatot. Itt meg még azt sem teljesen mondhatjuk el, mert nem olyan rég kezdtünk bele a skandináv kirándulásba.

Van viszont helyette más ötletünk, ezt pedig ki is fejtjük nektek. Jöjjön a Molde – Jerv mérkőzés!

Molde

Egészen hihetetlen formába került a Molde együttese, akik zsinórban most már kilenc győzelemnél járnak. Ebből hét a bajnokságban volt, egy a kupában, egy pedig a válogatott szünet alatti felkészülési időszakban. Ezt azonban nem kell magyarázni, utolsó győzelmüket májusban, a Viking ellen szenvedték el.

Kezdjünk a frissebb meccsel, tegnap ugyanis a kupában kellett helyt állniuk, a tét a legjobb 32-be kerülés volt. Az alacsonyabb ligás Brattvag együttese ugyan jelentősen megnehezítette a Molde dolgát, ám a vége mégis sima siker lett, 4-2-re győztek. A góljaikat Lovik, Grodem, Haugen és Fofana szerezték, a kezdőn az látszott, hogy pár alapember mellett a tartalékok kezdtek.

Előtte a bajnokságban az Odds BK elleni mérkőzésen nyertek, itt már azért neccesebb volt a helyzet. Hiába vezettek egy öngóllal, valamint Fofana találatával 2-0-ra, a hajrában Lauritsen szépített, és a maradék húsz perc már elég kemény volt a vendégek számára. De ezt is megúszták, és folytatták a sorozatukat.

Most a második helyen állnak, a Lilleström áll előttük, a sárga-feketéknek 27 pontja van, a Moldénak 25, ez azt jelenti, ha győznek, és a Lilleström esetleg kikapna a Strömsgodset otthonában, akkor az első helyre ugranának.

Összesen nyolc győzelme van a csapatnak, egy döntetlenje és két veresége, ebből hazai pályán négy sikert tudhatnak magukénak. Ami feltűnő, hogy otthon nagyon sok gólt kapnak, még a gyengébb képességű csapatok is betalálnak, ebben az idényben, hat meccsükből három olyan volt, amikor érintetlen maradt a kapujuk.

A sérültjeik továbbra sem gyógyulnak, Ola Brynhildsen, Ulland Andersen, Martin Ellingsen, Björn Sigurdarson és Kristoffer Haraldseid továbbra sem állnak a mester rendelkezésére.

A várható kezdőcsapat:

Karlström – Hansen, Brörnbak, Risa – Linnes, Breivik, Kaasa, Grodem, Haugen – Eikrem, Zekhnini

Egymás elleni meccsek:

Ismét egy olyan találkozó, ahol nem tudok korábbi mérkőzésekről beszámolni. Ennek az az oka, hogy a Molde mindig az első osztályban szerepelt, míg a Jervnek ez az első idénye a legjobbak között. Ők nagyon mélyről küzdötték fel magukat, voltak ötödosztályúak is, hullámzó teljesítményük a legfurcsább helyzetekbe sodorta őket. Korábban már meséltem a feljutásuk történetéről a Brann Bergen ellen, az sem volt egy hétköznapi sztori.

Lényeg a lényeg, még nem jártak az Eliteserienben, és jelen állás szerint nem is maradnak sokáig.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jerv

A kiscsapat ellentétesen szerepel, mint a Molde. Amíg ők sorra nyerik a meccseiket, a Jerv sorra bukja el azokat. Sorozatban immáron hat vereségnél, de összességében nyolc nyeretlenül megvívott találkozónál járnak, emiatt egészen az utolsó előtti helyig estek, csak a Kristiansund van mögöttük. Valószínűleg, ők ott is maradnak, de róluk már többször beszéltem.

A Jerv rúgta a legkevesebb gólt, szám szerint ötöt, és már 19-szer vették be a kapujukat, nagyon úgy tűnik, hogy a történelme során először a legjobbak közé kerülő csapat csak ideiglenesen tartózkodik itt, jövőre már újból a másodosztályban próbálhatnak szerencsét.

Az utolsó meccsükön, amit a hétvégén rendeztek, a Ham-Kamot fogadták, és őszintén szólva egy pontot legalább megérdemeltek volna. Nem az első félidőben mutatott játékuk miatt, hanem a másodikban. Hiszen az első játékrészben két gólt is kaptak, és nagyon nem voltak a pályán fejben. De a másodikban megváltozott a játék képe, és Felix Schroter révén szépíteni is tudtak, de hiába nyomták agyon a másik újoncot, azok kibírták újabb kapott gól nélkül.

Az övék a legrosszabb idegenbeli mérleg, négy meccsükből négyet elbuktam, egy gólt rúgtak és tízet kaptak. A legjobb formában levő ellenfél ellenében ezek nem túl jó jelek.

Azt írták már a Ham-Kam elleni meccs előtt is, hogy Leandro Fernandes ott lehet a pályán, ennek ellenére nem volt a keretben, talán most már bevethető lesz, viszont Iman Mafi továbbra is sérült.

A várható kezdőcsapat:

Ovretveit – Sandberg, Kolskogen, Norheim – Wichne, Wichmann, Ugland, Haarup – Furtado, Hustad, Schroter

Tippelde

A hazai győzelem kábé 1.20-as szorzón fut, nem látjuk értelmét arra fogadni, talán egygólos hendivel éri meg, de az meg azért kockázatos. Még úgy is, hogy tényleg sima sikerre számítunk. A Molde ugyan hazai pályán kapott már pár gólt, de a gyengébb ellenfelek, a tabella hátsóbb részében levő csapatok elleni meccseket lehozzák nulla góllal.

Legfőbb ötletünk tehát az, hogy csak a Molde talál be ezen a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.74 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső