Mönchengladbach – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 19.
Mönchengladbach
Teljesítmény:
N N V N D
  • Borussia-Park Stadion
  • Május 23. 15:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem kétséges, ez a mérkőzés lesz a Bundesliga 27. fordulójának legnagyobb rangadója, ugyanis a dobogó alsó fokára a hétvégén felkerült Mönchengladbach Peter Bosz legénységét fogadja, akik jelenleg az 5. helyen állnak, de annyira sűrű a Bundesliga mezőnye, hogy egy esetleges vendég-győzelem esetén megelőzhetik a hazaiakat.

Fontos meccs, mindkét csapat számára hatpontos rangadó, amely a végelszámolásnál sokat érhet.

Jöjjön a Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen meccs beharangozója!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach

Nagyon fontos győzelmet arattak Marco Rose fiai, amivel ki tudták használni az RB Leipzig botlását, ezzel pedig felléphettek a dobogó legalsó fokára. Az Eintracht játékosai fejben az öltözőben maradtak, hiszen 7 perc után már kettővel ment a Borussia, innen pedig már nem sikerült felállni. Pleának mindössze 38 másodperc kellett a vezetés megszerzéséhez, estében lőtte a labdát Trapp kapujába. A 7. percben aztán Marcus Thuram is betalált, Bensebaini középre passzolt labdájába csak bele kellett tennie a lábát.

Nagyon hamar eldőlni látszott a találkozó, az Eintrachtnak felocsúdni sem volt ideje az első gól okozta sokkból, máris jött a második.

A csapatok mindkét portást sok munka elé állították, a hazaiaknál Kostic játszott veszélyesen, míg a Gladbachnál a teljes támadósor és Trappnak sokszor kellett játékba avatkoznia.

Néha az volt az ember érzése, hogy a Gladbach edzőmeccsen van, akkor jutottak a frankfurti védelem mögé, amikor csak akartak.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.02.Bundesliga
bayer leverkusen
1:2
gladbach
Bundesliga
2019.01.19.Bundesliga
bayer leverkusen
0:1
gladbach
Bundesliga
2018.10.31.Német Kupa
gladbach
0:5
bayer leverkusen
Német Kupa
2018.08.25.Bundesliga
gladbach
2:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2018.03.10.Bundesliga
bayer leverkusen
2:0
gladbach
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A fordulást követően átadta az irányítást Dostéknak a Gladbach, akik viszont nem tudtak élni ezzel, komolyabb lehetőségig nem is jutottak, míg a túloldalon ismét Plea veszélyeztetett, lövésével majdnem kidöntötte a kapufát.

Végül a 72. perctől tekinthetjük lezártnak a találkozót, ekkor N’Dicka akasztotta a betörő Embolot, emiatt pedig tizenegyest adott a bíró. A labda mögé Bensebaini állt és meglőtte csapata harmadik gólját is.

A Frankfurt szépíteni tudott a 81. percben, az egykor szebb napokat megélt, csereként beálló André Silva lőtt közelről Sommer kapujába, ezzel pedig kialakult a 3-1-es végeredmény, amivel a Gladbach előrébb lépett egy helyet.

Werder Bremen – Bayer Leverkusen

Demirbayéknak nem kellett megizzadni Brémában, hogy begyűjtsék a három pontot, bár a szétesés határán levő Werder ellen valami ilyesmire is lehetett számítani. Szegények tavaszra annyira szétestek, hogy innen valószínűleg már nincs visszaút.

Ki is használta ezt a Leverkusen, akik már az első félidőben előnyre tettek szert Havertz révén. Gebre-Selassie még egyenlíteni tudott, de onnantól beindultak a vendégek és négy gólig meg sem álltak.

Havertz második gólja után dőlt el a meccs, onnantól már nem igazán volt sansza a hazaiaknak, Weiser és Demirbay góljával fejeződött be a mérkőzés.

Összefoglalás

Minden kétséget kizárólag a forduló leginkább várt találkozójára kerül sor szombaton délután, és megmondom őszintén igazán bizonytalan vagyok a meccs kimenetelét illetően. Nagyon egyben van mindkét csapat, célratörő, eredményes és nem utolsó sorban látványos focit játszanak.

Míg az egyik oldalon Plea, a másik oldalon Havertz a leginkább kiemelkedő játékos.

Hazai pályán jól szerepel a Gladbach, összesen két vereséget szenvedtek, de a Leverkusen idegenbeli statisztikája is bizakodásra adhat okot a csapatnak.

Apróságok fognak dönteni, szoros összecsapást várok. Bosz legénysége ha egy góllal is, de jobb lesz, most legalábbis így érzem. De azon sem lennék meglepődve, ha végül döntetlennel érne véget a találkozó.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső