Montpellier – Nice: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 szeptember 09.
Montpellier
Teljesítmény:
V V V N V
  • Stade de la Mosson et du Mondial 98
  • Szeptember 12. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Nice
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Merüljünk el egy kicsit a francia első osztály rejtelmeiben is, ugyanis van itt is muníció, remek meccsek várhatók a hétvégén. Ezek közül most a Montpellier – Nice találkozót nézzük meg tüzetesebben. A hazaiak ugyan csak egy fordulón, egy meccsen vannak túl, de nem lehetnek túlságosan büszkék az eredményre, míg a Nice villámrajtot vett, két meccset játszottak le és mindkettőt meg is nyerték.

A fogadóirodák mindezek ellenére egyértelműen a hazaiak győzelmét tartják valószínűbbnek…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Rennes – Montpellier

A kezdeti bizonytalanságok (mondjuk ki, bukdácsolások) után ráéreztem a francia ligára, de remélem, ezzel a mondattal nem szúrok el mindent. Szóval, talán ráéreztem, mert erre a mérkőzésre is készültem egy tippel, a hazaiak győzelmét sejtettem, és szerencsére a tipp bejött.

Lehetett volna ez egy nagyon sima meccs is, de a Rennes játékosainak lövései egyszerűen vonzották a kapufákat. De kezdjük inkább a Rennes vezető góljával. Raphinha iramodott meg a jobbszélen, egyre beljebb és beljebb került, majd az alapvonalnál spiccel középre passzolt. A passzba azonban Damien Le Tallec ért bele, méghozzá olyan szerencsétlenül, hogy saját kapujába továbbította a labdát. Szerencsétlen gól, de jár a dicséret Raphinhának a szólóért.

Nem sokkal később Hunou, a Rennes csatára egyedül nyargalhatott a kapu felé, sikerült is ellőnie Omlin mellett, de a kaput már nem találta el, a kapufáról jött ki a labda.

Teljesen zilált volt a Montpellier védelme, gyakorlatilag a Rennes folyamatosan mögéjük tudott kerülni, ezért csak úgy jöttek és jöttek a helyzetek. Hunou különösen szerencsétlen volt, a Raphinhától kapott labdát kapura tűzte, ezúttal Omlin is kellett, hogy ne legyen gól, de a kapufának is ismét köszönetet mondhat a Baseltől érkezett kapuvédő.

Hogy még könnyebb dolga legyen a Rennes-nek, arról Mollet gondoskodott a félidő végén. Nyújtott lábbal arcon rúgta Maouassát. Nem volt annyira durva, semmiképpen nem volt szándékos, de a stoplik végighúzták a balbekk homlokát és vállát. A játékvezető először sárgát adott, majd videózás után módosított és felmutatta a piros lapot.

A második félidőben szépített a Montpellier, mármint ami a kapufákat illeti, Souquet lövése majdnem beakadt, Raphinha jóvoltából aztán újfent elhúztak a hazaiak, ő a felsőlécet forgácsolta szét szabadrúgásból.

És, hogy még izgibb legyen a meccs, Terrier is megkapta a maga pirosát, amiért páros lábbal csúszott rá Laborde-ra.

Aztán jött Eduardo Camavinga. A fiatal francia (aki bemutatkozott a válogatottban a horvátok elleni Nemzetek Ligája meccsen) egy gyönyörű szóló után kettőre növelte csapata előnyét.

Laborde-nak még egy szép csukafejesből összejött a szépítés, de a Rennes megnyerte a találkozót. Megérdemelten.

Volt itt minden, mint a búcsúban: 3 gól, 4 kapufa, két piros… Mi kell még?

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.14.Ligue 1
montpellier
2:1
nice
Ligue 1
2019.04.07.Ligue 1
nice
1:0
montpellier
Ligue 1
2018.09.22.Ligue 1
montpellier
1:0
nice
Ligue 1
2018.04.22.Ligue 1
nice
1:0
montpellier
Ligue 1
2017.10.15.Ligue 1
montpellier
2:0
nice
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Strasbourg – Nice

A Strasbourgot tartották esélyesnek a meccset megelőzően, én viszont nem voltam ebben annyira biztos. Biztonsági játékot játszottam és bejött, ugyanis arra fogadtam, hogy 2,5 gól alatt végeznek a felek.

Az előző mérkőzés hőse Gouiri volt, ő duplázott (nem akármilyen gólokkal), most viszont Kasper Dolberg szállította a győzelmet.

Pedig a meccs eleje a hazaiaké volt, de Koné szabálytalanságát követően Dolberg tizenegyest lőhetett és nem is hibázott.

Az első félidő egyébként nem igazán a játékról szólt, a játékvezetőnek hétszer is magasba kellett emelnie a sárga kártyát.

A második félidőben aztán jött újfent Kasper Dolberg és Gouiri kiugratása után beállította a 2-0-s végeredményt.

Erőtlen volt a Strasbourg (mint az első meccsükön), a Nice pedig kihasználta ezt, megérdemelten nyertek.

A válogatott szünetben egyébként lejátszottak egy meccset a Monaco ellen, ott a hercegségbeliek 3-2-re nyertek, a gólokat Rony Lopes és Guessand szerezték.

Összefoglalás

Ismét nem a Nice az esélyes a fogadóirodák szerint és szerintem megint tévednek. De ahhoz nem vagyok most eléggé bevállalós, hogy szembe menjek velük. Inkább maradnék a szokásos biztonsági játéknál, ami ugyanúgy nem veszélytelen, de hát, ez sportfogadás, nincs olyan, hogy biztos tipp.

Az elmúlt 10 meccsüket megvizsgálva a következő látható: 10-ből 7 meccsükön 2,5 alatt végeztek, ez egy elég jó tipp jelenleg is.

A másik, hogy mindketten betalálnak-e. Az erre adott nemleges válasz mindig nagyon veszélyes, főleg két, szinte azonos képességű csapat esetén. Bármikor jöhet egy öngól, egy tizenegyes, satöbbi. Így ezt nem ajánlom, pedig ha csak a statisztikát nézzük, van rá esély.

Az, hogy ki nyeri a találkozót kétséges. Nem láttuk eleget a Montpellier-t, sőt, igazából a Nice csapatát sem, még túlságosan az elején járunk. Több kellene, hogy állást tudjak foglalni. Szerencsére nem is kell, hiszen megvan a „tuti” erre a meccsre.

Mégpedig az, hogy 2,5 alatt maradnak most is. De ha mindenképp a meccs kimenetére szeretnétek tippelni, akkor menjetek biztos(abb)ra, és inkább egy dupla esélyt célozzatok meg. Véleményem szerint az X2 a legreálisabb opció. Csak aztán nehogy meglepjen a Montpellier…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső